Jump to content

Windows XP UPGRADE cd

Guest72
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο γραφείο έχω γύρω στους 150 υπολογιστές που τρέχουν είτε Windows 2000 ή XP. Είναι όλοι COMPAQ που έρχονται με διπλά serial numbers (ένα για τα 2000 κι ένα για τα XP).

Επειδή την άλλη εβδομάδα στήνω Active Directory και Exchange 2003 με μια περίεργη συνδεσμολογία, πρέπει να έγκαταστήσω σε όλους υποχρεωτικά Windows XP (κι αν όχι σε όλους τουλάχιστον σε όσους χρησιμοποιούν e-mail, δηλαδή τουλάχιστον στους 80 από αυτούς). Ψάχνω λοιπόν να βρω (αν υπάρχει) upgrade cd σε Windows XP για COMPAQ μηχανήματα. Πιθανόν να κάνει δουλειά οποιοδήποτε upgrade cd, παρ'όλα αυτά αν είναι και της COMPAQ ακόμα καλύτερα.

Ο προμηθευτής μου λέει πως δεν έχει υπόψη του κάτι, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Δεν ψάχνω για τα restore cds που έρχονται μαζί με τον υπολογιστή γιατί τα συγκεκριμένα απευθύνονται σε νέα εγκατάσταση (πρέπει δηλαδή να κάνω format) και όχι σε upgrade.

Φυσικά και υπάρχει. Δες εδώ http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/upgrading/advisor.mspx

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αυτό όμως το αρχείο υποτίθεται ότι ελέγχει τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί το σύστημά μου...

Εννοούσες κάτι άλλο ή εγώ κατάλαβα λάθος;

Παπουλη μηπως θα ηταν προτιμοτερο να φτιαξεις μονος σου ενα CD, με τα restore CDs που εχεις ηδη. Καποιους φακελους χρειαζεσαι και το Nlite.

Μήπως με παρακολουθείς;; :p

Ρε boy χρειάζομαι και κάτι αρχεία που αφ'ενός δεν τα έχω, αφ'ετέρου δεν ξέρω αν θέλω να "παίξω" με τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί δεν με παίρνει να κάνω πατάτα!

Αυτό όμως το αρχείο υποτίθεται ότι ελέγχει τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί το σύστημά μου...

Εννοούσες κάτι άλλο ή εγώ κατάλαβα λάθος;

Αυτό εννοούσα. Δες εάν μπορεί να αναβαθμιστεί το σύστημα σου, και εάν μπορεί, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις τα Windows XP με πολλαπλά licence, εφόσον θα τα εγκαταστήσεις σε πολλούς υπολογιστές.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ρε συ αναβαθμίζεται. (Ούτως ή άλλως, αφού έρχεται με διπλό license)

Δυστυχώς αυτή που αναφέρεις, καταλήγω πως, είναι η μόνη λύση. Unbranded cd (εκτός Compaq εννοώ), volume license και βουρ για εγκαταστάσεις...

mpelalidiki fantazi i istoria an ine to hardware to idio kane me to norton ghost image rou slkirou diskou pou ekanes update kai anavathmise ola ta sistimata etsi

tha teliosis poli sintoma

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Δεν γίνεται παιδιά με ghost. Ο κάθε χρήστης έχει αρχεία τα οποία θα πρέπει να παρθούν backup και τότε ο χρόνος αυξάνεται γεωμετρικά. Αφήστε που μετά υπάρχει κίνδυνος να "ξεχάσει" κάποιος κάτι και να αρχίσουν άλλου είδους προβλήματα.

mia alli idea ine enomena ola meso lan network kane loipon ena ipologisti backup

server metafere ta arxia kathe pc se auton px pc 99 folder 99 kane to update meso ghost kai istera metafere ta backup tou kathe pc sto sosto sistima.Ante to lisame kai auto:)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Καλημέρα! Εν ολίγοις, βρήκα λύση μέσω του κεντρικού προμηθευτή μας, ο οποίος μου έδωσε απευθείας link για να κατεβάσω μία έκδοση των Windows XP και ένα Volume License Product Key το οποίο έχει εκδόσει για την εταιρεία (παγκοσμίως). Έτσι λοιπόν, και πρόβλημα δενέχω με το αν θα βάλω το ίδιο Product Key πολλές φορές, αλλά και το upgrade function λειτουργεί.

That's all folks!

Υ.Γ.: Φυσικά, έχω τρελαθεί να κάνω εγκαταστάσεις....