Jump to content

Προγράμματα ασφαλούς καθαρισμού αρχείων

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η σκεψη και μονο οτι οταν δινω τον πυργο μου για επισκευη, οτι με καποιο Undelete προγραμμα, μπορει ο οποιοσδηποτε να δει τα, προσωπικα και μη, αρχεια μου, με ενοχλει αφανταστα !

Γνωριζετε οι περισσοτεροι οτι ουσιαστικα τιποτα απο τα αρχεια που σβηνουμε δεν χανεται στα σιγουρα και οτι με ενα απλο προγραμμα επαναφορας διεγραμμενων αρχειων μπορει καποιος να δει τι ειχατε παλιοτερα... και ειδικα οι φωτογραφιες ειναι οι πιο ευκολες !!!

Το ερωτημα ομως ειναι, ποια προγραμματα μπορω να χρησιμοποιησω ωστε να καταφερω να ειναι σχετικα καθαρος ο υπολογιστης μου απο τα αρχεια που εχω σβησει;

Με ενδιαφερει πρωτα απ'ολα ενα καλο Shredder αντι του Recycle Bin και μετα ενα προγραμμα για Wipe του σκληρου δισκου.

Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε βοηθεια :)

Ένα δωρεάν πρόγραμμα που κάνει πολλές βολικές δουλειές καθαρισμού είναι το CCleaner και θα το βρεις στο http://www.ccleaner.com. To πρόγραμμα δεν έχει εξ ορισμού safe delete, θα πρέπει να το θέσεις εσύ από το Options/Settings/Secure file delete

Τώρα, ένα καθαρά πρόγραμμα shredder είναι το Clean Disk Security το οποίο είναι shareware όμως, αλλά ότι σβήσει το σβήνει για τα καλά. Μπορεί να περάσει το αρχείο έως και 35 φορές. Θα το βρεις εδώ http://www.diskcleaners.com/

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Δοκιμασα το Ccleaner και ειναι αρκετα καλο μπορω να πω :)

Θα κοιταξω και για το TuneUp...

Ομως, δεν υπαρχει καποιος File Shredder που να μην ειναι σαν Ultility σε αλλο προγραμμα; :cry:

Δοκιμασα το Ccleaner και ειναι αρκετα καλο μπορω να πω :)

Θα κοιταξω και για το TuneUp...

Ομως, δεν υπαρχει καποιος File Shredder που να μην ειναι σαν Ultility σε αλλο προγραμμα; :cry:

sorry dn 3erw, apla epeidi exw to tuneup kai to paratirisa molis eida to post sou to eipa :p

Σ'ευχαριστω kill noob :)

v00z, ειδα και το TuneUP και μου φαινεται οτι θα γινει εν απο τα "must" προγραμματα που εχω εγκαταστησει στον υπολογιστη μου !

Πολυ καλο και ευκολο προγραμματακι ;)

Σ'ευχαριστω kill noob :)

Ειδα και το TuneUP και μου φαινεται οτι θα γινει εν απο τα "must" προγραμματα που εχω εγκαταστησει στον υπολογιστη μου !

Πολυ καλο και ευκολο προγραμματακι ;)

ase ase me exei swsei! Epeidi to pc mou paradidei pneuma opou na 'nai, mono me to MemOptimizer mporei kai trexei games! Na nai kala o programmatistis tou!

Όπως σου προανέφερα υπάρχει το Clean Disk Security

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800