Jump to content

[Επίσημο] HTC S620 (Excalibur)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 124
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
εχω στειλει email στην ace να δω ποτε θα το φερουν και σε τι τιμη αλλα δεν εχω απαντηση ακομα
εγω που πηρα τηλ δεν ξερουν ακομα για τιμη,γυρω στις 20 θα ειναι στα μαγαζια μου ειπαν

σημερα μου απαντησαν στο email οτι κυκλοφορει σε περιπου 20 μερες και για την τιμη θα πρεπει να ενημερωθω απο τους μεταπωλητες οταν κυκλοφορησει

• 2 weeks later...
υπαρχει τιποτα νεοτερο? η χαθηκε στο δρομο?
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Guest lagoudakis
επειδη το παρακολουθω το θεμα ζεστα η ενημερωση που εχω ειναι οτι θα αργησει λιγο,θα βγει στις 15 Δεκ στα μαγαζια,και με τιμη στα 430 περιπου;)

ok ελπιζω να ειναι η ημερομηνια καπου εκει που λες. οπως και η τιμη.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

λογικα την εορταστικη περιοδο δεν θα την χασουν, αρα μεχρι τις 15/12 ειναι λογικο να βγει.

το δικο μου διλλημα ειναι να παρω το ελληνικο ή να παρω μεσω expansys που γλιτωνω και το ΦΠΑ? :)

• 4 weeks later...

Θα κυκλοφορησει απο μερα σε μερα στα 450 ευρω τελικη.

Εχω ενα στα χερια μου για σκοπους παρουσιασης και μπορω να πω πως ειναι παρα πολυ καλο.

Κορυφαιο σε αισθηση πληκτρολογιο, αψογη οθονη (χρωματα και φωτεινοτητα), αρκετα πιο γρηγορο απο οτι το περιμενα -εχοντας υποψη οτι φοραει το 200αρη ΟΜΑΡ και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (οι αλουμινενιες πινελιες και η λαστιχενια υφη στα συν).

Οποιος το σκεφτεται του το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Αξιζει τα χρηματα του.

Θα κυκλοφορησει απο μερα σε μερα στα 450 ευρω τελικη.

Εχω ενα στα χερια μου για σκοπους παρουσιασης και μπορω να πω πως ειναι παρα πολυ καλο.

Κορυφαιο σε αισθηση πληκτρολογιο, αψογη οθονη (χρωματα και φωτεινοτητα), αρκετα πιο γρηγορο απο οτι το περιμενα -εχοντας υποψη οτι φοραει το 200αρη ΟΜΑΡ και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (οι αλουμινενιες πινελιες και η λαστιχενια υφη στα συν).

Οποιος το σκεφτεται του το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Αξιζει τα χρηματα του.

Το ηχείο πως είναι;

Ευχαριστώ,

Μάνος

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Το ηχείο πως είναι;

Ευχαριστώ,

Μάνος

Το κυριο χαρακτηριστικο του ειναι πως ειναι αρκετα δυνατο.

Αρκετα συμπαθητικο, χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα δεν θα προβληματισει με την αποδοση του.

Το JOGGR, οπως ονομαζεται η επιφανεια με τα πληκτρα αφης (κυλισης, επιστροφης και email) ειναι κορυφαιο. Ιδανικο για scrolling σε μεγαλα κειμενα, εισερχομενα μηνυματα κ.λ.π ,αλλα και χειρισμο συγκεκριμενων λειτουργιων του μενου.

Τα 960mah της μπαταριας θα μπορουσαν να ειναι περισσοτερα (εδω ητταται κατα κρατος απο το Ε61 μου που φοραει 1500αρα) αλλα και παλι ο 200αρης ΟΜΑΡ ευτυχως φροντιζει και για ικανοποιητικοτατη αυτονομια.

Ευχαριστη εκπληξη και το ακουστικο της συσκευης. Μηδενικος στατικος θορυβος, ισως το καλυτερο σε συσκευη Qtek και ΗΤC.

το ηχειο σε σχεση με αυτο του S200 πως το συγκρινεις? (αν φυσικα εισαι κατοχος/εχεις δοκιμασει το S200)

το ηχειο σε σχεση με αυτο του S200 πως το συγκρινεις? (αν φυσικα εισαι κατοχος/εχεις δοκιμασει το S200)

Το ειχα το S200. Αυτο του S620 ειναι ελαφρως καλυτερο (κυριως σε θεμα εντασης). Και βεβαια το S620 εχει πολυ καλυτερο ακουστικο (του S200 ειναι μια κλαση κατω, παροτι ηδη ηταν βελτιωμενο συγκριτικα με το "τριζατο" του S100).

Η αισθηση του στο χερι θα σου θυμισει πολυ το S200 (λογω της υφης των υλικων που εχουν χρησιμοποιηθει).

Το ειχα το S200. Αυτο του S620 ειναι ελαφρως καλυτερο (κυριως σε θεμα εντασης). Και βεβαια το S620 εχει πολυ καλυτερο ακουστικο (του S200 ειναι μια κλαση κατω, παροτι ηδη ηταν βελτιωμενο συγκριτικα με το "τριζατο" του S100).

Η αισθηση του στο χερι θα σου θυμισει πολυ το S200 (λογω της υφης των υλικων που εχουν χρησιμοποιηθει).

σε ευχαριστω. εχω το jamin και λεω να παρω και αυτο ή το αντιστοιχο του σε 3G οταν και αν βγει λογω του κακου ηχειου του jamin αλλα και για μεγαλυτερη ευκολια στην εισαγωγη κειμενου

σε ευχαριστω. εχω το jamin και λεω να παρω και αυτο ή το αντιστοιχο του σε 3G οταν και αν βγει λογω του κακου ηχειου του jamin αλλα και για μεγαλυτερη ευκολια στην εισαγωγη κειμενου

H εισαγωγη κειμενου και το γεγονος οτι μπορεις να περιηγηθεις στις επαφες σου κι επειτα να καλεσεις με το ενα χερι ειναι τα μεγαλα ατου αυτων των τηλεφωνων (E61, S620, i320 κ.λ.π). Παντως ειναι πολυ τιμιο το S620, αξιζει τα χρηματα του.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.23) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Σήμερα το Πλαίσιο το έβαλε στο site :). Τιμή 449 ευρώ

Kalispera paidia skeftomai na agorasw i to s620 i to samsung i320.EXEI KANEIS SAS DOKIMASEI TO SAMSUNG?EINAI POLy poio grigoro?poio pisteuete oti einai kalytero?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.23) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Kalispera paidia skeftomai na agorasw i to s620 i to samsung i320.EXEI KANEIS SAS DOKIMASEI TO SAMSUNG?EINAI POLy poio grigoro?poio pisteuete oti einai kalytero?

Επαιζα και με τα 2 πριν καποιες μερες.

Στα συν του 320:

Πολυ πιο γρηγορο (παροτι στις περισσοτερες λειτουργιες τα παει μια χαρα και το 620, σε πολυμεσικες εφαρμογες η διαφορα ειναι μεγαλη), πιο μικρο και ελαφρως καλυτερη οθονη- αν και μικροτερη σε φυσικες διαστασεις (ιδια αναλυση, αλλα επειδη αυτη του 320 ειναι μικροτερη, η απεικονιση ειναι πολυ πιο λεπτομερης).

Στα συν του 620:

Σαφως ανωτερο πληκτρολογιο, wi-fi, υπαρξη JOGGR (η πλαϊνη επιφανεια αφης), λιγο καλυτερη αυτονομια.

Επαιζα και με τα 2 πριν καποιες μερες.

Στα συν του 320:

Πολυ πιο γρηγορο (παροτι στις περισσοτερες λειτουργιες τα παει μια χαρα και το 620, σε πολυμεσικες εφαρμογες η διαφορα ειναι μεγαλη), πιο μικρο και ελαφρως καλυτερη οθονη- αν και μικροτερη σε φυσικες διαστασεις (ιδια αναλυση, αλλα επειδη αυτη του 320 ειναι μικροτερη, η απεικονιση ειναι πολυ πιο λεπτομερης).

Στα συν του 620:

Σαφως ανωτερο πληκτρολογιο, wi-fi, υπαρξη JOGGR (η πλαϊνη επιφανεια αφης), λιγο καλυτερη αυτονομια.

Mipws xerete kapoio site paidia na to agorasw apo exwteriko se kalyteri timi?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• 2 weeks later...
παιδια πρεπει να ναι αργο το μηχανημα εχει μικρο επεξεργαστη

μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης. αρκει να μην του φορτωσεις οτι προγραμμα υπαρχει... εχω το Jamin (S200) και με SPB Plus & destinator παιζει τελεια.

δες και το review παραπανω απο τον συνφορουμιστα v@gelis :)