sansara Δημοσιεύτηκε July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2006 Υπαρχει κανενα προγραμμα καλο για εξομοιωση αρμονιου / συνθ ? Δεν εχω ιδεα απο μουσικη. Θελω απλως να δω τι μπορω να κανω με το πισι μου οσον αφορα την συνθεση. Εχω λαπτοπ με κοινη καρτα ηχου. :) Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 αν σε ενδιαφέρει κυρίως να γράφεις dance μουσική δοκίμασε το fruity loops!!! Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 ποιο απλά proggies απο το FL είναι τα hip-hop ejay, dance ejay κτλ κτλ googlare για περισσότερες πληροφορίες ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Δεν εχω ιδεα απο μουσικη. Θελω απλως να δω τι μπορω να κανω με το πισι μου οσον αφορα την συνθεση. :) Αν δεν έχεις ιδέα απο μουσική δεν υπάρχει περίπτωση να συνθέσεις κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια έτοιμα μοτίβα-λούπες(έτοιμες συνθέσεις) και να πειραματιστείς βάζοντας τα σε διαφορετικές θέσεις στο χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Αν δεν έχεις ιδέα απο μουσική δεν υπάρχει περίπτωση να συνθέσεις κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια έτοιμα μοτίβα-λούπες(έτοιμες συνθέσεις) και να πειραματιστείς βάζοντας τα σε διαφορετικές θέσεις στο χρόνο διαφωνώ...αν έχει σχετικά καλό αυτί μπορεί να φτιάξει δικές του λούπες...μη χρησιμοποιούμε μόνο κονσέρβες!!:D Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 διαφωνώ...αν έχει σχετικά καλό αυτί μπορεί να φτιάξει δικές του λούπες...μη χρησιμοποιούμε μόνο κονσέρβες!!:D Διαφώνα όσο θέλεις. :p Αν δεν εχεις ιδέα απο μουσική, μουσική δεν θα φτιάξεις ποτέ. Κάτι θα βγει αλλά οχι μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts