miha Δημοσιεύτηκε July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2006 Σε κανα δυο μέρες θα έχω στα χέρια μου την Sapphire ATI Radeon x1600pro AGP8x 512MB αλλά πολλοί φίλοι μου μου λένε ότι αυτή η κάρτα έχει σοβαρά προβλήματα θερμοκρασίας. Πείτε ρε παιδιά γνώμες Παρηγορήστε με λίγο γιατί πως και πως την περίμενα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Καλορίζικη φίλε!!:D Καταρχήν δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι!!Θα περάσεις το Ati tool ή το Riva tuner και θα δεις τι παίζει με τις θερμοκρασίες. Αν είναι ανησυχιτικά υψηλές απλά θα αλλάξει ψήκτρα κάτι εύκολο και το οποίο άντε να σου κοστίσει γύρω στα 25ε! Απλά εσύ για να είσαι οκ,φρόντισε να έχεις καλό airflow στο κουτί,και αν δεν κάνεις πολυ overclocking δε νομίζω πως θα έχεις κάποιο πρόβλημα!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ευχαριστώ πάρα πολύ ReaperX:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jax7480 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Αν η καρτα ειναι αυτη δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα με τις θερμοκρασιες. Αν ομως δεις οτι παιζει καποιο προβλημα, εδω ειμαστε να βοηθησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts