atsouch Δημοσιεύτηκε November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2003 Ένας φίλος ρωτάει για κάρτες BT για hp Jornada 568. Χρειάζεσαι CF Bluetooth κάρτα. To Expansys (http://www.expansys.com) έχει πολλές για να διαλέξεις ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις. Εϊναι εντός ΕΕ όποτε πληρώνεις ΦΠΑ και μεταφορικά και δεν αγχώνεσαι για τελωνεία κλπ. Οι τιμές είναι σε λίρες - πολλαπλασιάζεις με περίπου 1.45 για €. Λογικά όλες είναι συμβατές με Jornada και δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Υπάρχουν όμως κάρτες που δεν υλοποιούν όλες τις λειτουργίες Bluetooth παρα μόνο κάποια βασικά χαρακτηριστικά π.χ. ανταλλαγή αρχείων ή υποστήριξη τηλεφωνικής κλήσης. Μπορεί να μην συνεργάζεται με εκτυπωτές ή να μην σου δίνει δυνατότητα δικτύου με PC. Προσοχή: Περισσότερα χρήματα δεν σημαίνει αυτόματα και περισσότερα χαρακτηριστικά... Εγώ θα πρότεινα Blue Monkey που έχει και την μισή τιμή από την Socket. (Στο site αναφέρουν ότι είναι Type II που δεν χωράει σε Jornada αλλά μάλλον έχουν κάνει λάθος - επικοινώνησε μαζί τους για επιβεβαίωση). H Socket βέβαια έχει μια καταπληκτική κάρτα που δεν προεξέχει καθόλου από το Jornada (έχει μέγεθος κάρτα μνήμης) οπότε μπορείς να την έχεις συνέχεια μέσα χωρίς να χαλάει το form factor της συσκευής! Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 kaii gia to wifi etsi ine? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. December 1, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Για τι ακριβώς ρωτάς από τα παραπάνω για το wifi; Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον atsouch Για τι ακριβώς ρωτάς από τα παραπάνω για το wifi; Απλός ρωτάω μπορεί μια κάρτα wifi να συνεργάζεται με κάποιο άλλο PPC και να μην συνεργάζεται με το PC πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. December 1, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Exposed_Bone Απλός ρωτάω μπορεί μια κάρτα wifi να συνεργάζεται με κάποιο άλλο PPC και να μην συνεργάζεται με το PC πχ Απίθανο μου φαίνεται. Αλλά για τους developers (ειδικά των drivers) τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! :D Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση για το wifi. Απλά στο BT υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα επικοινωνίας για διάφορες δουλειές και δεν υλοποιούνται όλα από τους κατασκευαστές. Στο wifi αντε να μην έχει WEP 128 bit ή κάποιο proprietary feature π.χ. της Cisco... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον atsouch Απίθανο μου φαίνεται. Αλλά για τους developers (ειδικά των drivers) τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! :D Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση για το wifi. Απλά στο BT υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα επικοινωνίας για διάφορες δουλειές και δεν υλοποιούνται όλα από τους κατασκευαστές. Στο wifi αντε να μην έχει WEP 128 bit ή κάποιο proprietary feature π.χ. της Cisco... ακριβώς. είτε έχει wifi είτε δεν έχει. δεν υπάρχουν "τσαπατσουλιές" όπως με το μπλεδόντι. (βλέπε series 40, xda II... :whistle: ) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass ακριβώς. είτε έχει wifi είτε δεν έχει. δεν υπάρχουν "τσαπατσουλιές" όπως με το μπλεδόντι. (βλέπε series 40, xda II... :whistle: ) Άλλο ένα από τα θετικά του wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Βρε συ, δεν συγκρίνονται. Το ένα είναι για δίκτυα και το άλλο για προσωπικές συσκευές. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts