giouli_n91 Δημοσιεύτηκε July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2006 Κατέβασα την τελευταία έκδοση του zone alarm zlsSetup_65_722_000_en.exe και κατά την προσπάθεια πρώτης εγκατάστασης φάνηκε ότι έγινε κανονικά και μου ζήτησε επανεκκίνηση. Δεν μπόρεσε να επανεκκινήσει, κόλλησε στη μαύρη οθόνη με το λογότυπο των windows, που βγαίνει αμέσως μετά το boot στο σκληρό. Έκανα reset και ξαναμπήκα, αλλά δεν φαινόταν να υπάρχει καινούργια εγκατάσταση, ούτε και ενεργοποιούνταν η παλιά. Γι' αυτό προχώρησα σε εγκατάσταση εκ νέου, η οποία όμως απέτυχε και μου έβγαλε το εξής μήνυμα: "set up is unable to log into the true vector service.install cannot continue continue without loggin into the true vector service...."τι εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Καλησπερα Γιουλη, Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα πριν απο 20 ημερες που κατεβασα το update του zone. Μπηκα σε καποια forums και κατεληξα στο οτι επρεπε να σβησω ολο τον φακελλο απο τα windows και οχι απο τα Program Files. Μετα εγινε η εγκατασταση κανονικα. Ο φακελλος βρισκεται ή πρεπει να βρισκεται εδω C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs Σβηνεις ολο τον φακελλο και δοκιμασε ξανα το exe αρχειο απο την ZoneLabs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. July 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Einai gematos dll arxeia o fakelos pou mou upedeikses....einai asfales na ton kanw delete??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Einai gematos dll arxeia o fakelos pou mou upedeikses....einai asfales na ton kanw delete??? Εγω ετσι το εκανα και το ξαναεκανε εγκατασταση παντως με επιτυχια. Ναι εχει ολα τα settings εκει, τα παλια της παλαιοτερης εκδοσης απο οσο ξερω που δεν συμβιβαζονταν με την καινουργια. Ειδου και το φορουμ επισημο της ZoneLabs για να δεις οτι οντως απο εκει την πηρα την λυση και δεν στο εγραψα τυχαια http://forum.zonelabs.org/zonelabs/board/message?board.id=inst&message.id=51227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Εγώ είχα την έκδοση 6.1 και μου έβγαλε παραθυράκι ότι βγήκε η έκδοση 6.5 και να κάνω update. Κατεβάζω την 6.5.722 και κάνω κανονικά το update. Στην επανεκκίνηση είχα απενεργοποιημένη την σύνδεση στο ρούτερ (Ethernet)!!!!! Δύο μέρες μου πήρε με χίλιες-δύο αλλαγές αλλά κανένα αποτέλεσμα. Τελικά πήρα τον ακραίο δρόμο και του έκανα format ώστε να ξαναγυρίσω στις αρχικές ρυθμίσεις και τώρα όλα ΟΚ. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts