achillesgk Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Nαι, μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σημερα προσπαθησα να αγορασω καρτα ανανεωσης cosmote των 5 ευρω,σε 5 περιπτερα στο Συνταγμα ολοι μου ειπαν οτι απο 1 Ιουλιου καταργηθηκε η πενταρα καρτα και πωλουν απο 10 ευρω και πανω! Ισχυει; Αν ναι,και στις 3 εταιριες; Ειναι αν ισχυει μια κινηση που αποσκοπει σε αυξηση εσοδων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αλήθεια βρε παιδιά προς τι ο λόγος να ακυρώσουν την cosmokarta τον 5 ευρώ..? margarita12 παντός μπορείς να μπεις σε 1 κατάστημα γερμανος και να ζητήσεις από κάποιον υπάλληλο να σου βάλει με το κομπιούτερ cosmokarta των 6 ευρώ στο κινητό σου....βεβαίως 1 ευρώ έχει μεγάλη αξία,αλλά αν κόψουν της κάρτες των 5 ευρώ,μόνο ο γερμένος μας έμεινε στα 6 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αλήθεια βρε παιδιά προς τι ο λόγος να ακυρώσουν την cosmokarta τον 5 ευρώ..? margarita12 παντός μπορείς να μπεις σε 1 κατάστημα γερμανος και να ζητήσεις από κάποιον υπάλληλο να σου βάλει με το κομπιούτερ cosmokarta των 6 ευρώ στο κινητό σου....βεβαίως 1 ευρώ έχει μεγάλη αξία,αλλά αν κόψουν της κάρτες των 5 ευρώ,μόνο ο γερμένος μας έμεινε στα 6 ευρώ... Σε ευχαριστω πολυ! Υπ οψιν οτι στα περιπτερα δεν πωλουσαν φυσικες καρτες,σου εδιναν αποκομα μεσω μηχανηματος,μηπως οι εταιριες μηχανηματων συμφωνησαν ατυπα να πωλουν απο 10€ και πανω; το μεσημερακι θα ψαξω αν υπαρχουν χαρτινες καρτες ανανεωσης,αν δεν βρω τοτε μαλλον τις απεσυραν.Αν παντως οι εταιριες με μηχανηματα ανανεωσης το εκαναν επειδη εχουν επεκταθει πλεον μιας ολα σχεδον τα περιπτερα δινουν καρτες μονο απο μηχανημα ειναι μεγαλη ντροπη,τετοιες εποχες να γινονται αυτα! Αν οι εταιριες κινητης ειναι αμετοχες πρεπει να κατακλυσουν την αγορα με 5αρες καρτες για να ισορροπησουν την κατασταση και για να βαλουν οι πονηροι μυαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xr1stos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ok, ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 "ανακοινώθηκε" και αλλού...τα μηχανάκια θα δίνουν 5ευρες κάρτες (μάλλον/προφανώς)...όχι τις χάρτινες όμως που θα σταματήσουν. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά πάντως εγώ όποτε χρειάζομαι κάρτα,πηγαίνω μόνο στον στον γερμανο βάζω 6 ευρώ,και με το φ,π,α μου μένουν και κάποια ψιλά και ενεργοποιώ άνετα κάποιο από τα πακέτο του whatups..αν χρειαστεί να ενεργοποιήσω πχ 2 πακέτα στο whatups με 11 ευρώ ,η 12 καθάριζα για ένα μηνά,,,,άλλα τώρα με το φοιτητ πακέτο F2G και με 6 ευρώ κάνεις παπάδες λέμε,σκέφτομαι σοβαρά να βάλω στην άκρη την cosmokartaa!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 "ανακοινώθηκε" και αλλού...τα μηχανάκια θα δίνουν 5ευρες κάρτες (μάλλον/προφανώς)...όχι τις χάρτινες όμως που θα σταματήσουν. Δυστυχως συνταγμα καισαριανη ζωγραφου που ρωτησα ολοι οσοι ειχαν μηχανακια μου απαντησαν οτι απο 1 ιουλιου καταργηθηκαν τα 5 ευρω, απο 10 ευρω και πανω πλεον,οποτε για τα μηχανακια δυστυχως ξεκαθαρισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Σε ευχαριστω πολυ! Υπ οψιν οτι στα περιπτερα δεν πωλουσαν φυσικες καρτες,σου εδιναν αποκομα μεσω μηχανηματος,μηπως οι εταιριες μηχανηματων συμφωνησαν ατυπα να πωλουν απο 10€ και πανω; το μεσημερακι θα ψαξω αν υπαρχουν χαρτινες καρτες ανανεωσης,αν δεν βρω τοτε μαλλον τις απεσυραν.Αν παντως οι εταιριες με μηχανηματα ανανεωσης το εκαναν επειδη εχουν επεκταθει πλεον μιας ολα σχεδον τα περιπτερα δινουν καρτες μονο απο μηχανημα ειναι μεγαλη ντροπη,τετοιες εποχες να γινονται αυτα! Αν οι εταιριες κινητης ειναι αμετοχες πρεπει να κατακλυσουν την αγορα με 5αρες καρτες για να ισορροπησουν την κατασταση και για να βαλουν οι πονηροι μυαλο... Όχι απλά δεν είναι αμέτοχες. Η κατάργηση των καρτών 5Ε ήταν απόφαση των εταιριών cosmote & vodafone (δεν ξέρω αν ακολούθησε η wind) και κανενός άλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Όχι απλά δεν είναι αμέτοχες. Η κατάργηση των καρτών 5Ε ήταν απόφαση των εταιριών cosmote & vodafone (δεν ξέρω αν ακολούθησε η wind) και κανενός άλλου. Καταλαβα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 και τιθεται τώρα και ενα σοβαρό ερώτημα . Εμεις τι θα κάνουμε σαν απάντηση στην καρτελ-πολιτική τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 και τιθεται τώρα και ενα σοβαρό ερώτημα . Εμεις τι θα κάνουμε σαν απάντηση στην καρτελ-πολιτική τους; Mαλλον τιποτα! Το γνωριζουν και για αυτο κανουν αυτες τις αλχημιες! Εχουμε εξαρτηθει απο τα κινητα και οι εταιριες το γνωριζουν! Ξερουν οτι δεν μπορουμε να τους μποικοταρουμε γιατι ειμαστε εξαρτημενοι πλεον! Αν διαφωνει καποιος,ας αναρωτηθει: μπορει να μεινει μια εβδομαδα με κλειστο κινητο και να παιρνει τηλ με τηλεκαρτα; αν βρει τηλεφωνο βεβαια γιατι τα εχουν σχεδον ξηλωσει μετα την επικρατηση του κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μια απ' τις πιο απαράδεκτες κινήσεις κατά τη γνώμη μου αν ισχύει όντως και δεν είναι κάτι προσωρινό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μια απ' τις πιο απαράδεκτες κινήσεις κατά τη γνώμη μου αν ισχύει όντως και δεν είναι κάτι προσωρινό.. Ειναι οριστικο! Δεν αναιρειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 αρα ειναι καιρος να μειωσουμε την χρηση κινητου και μεχρι να το εξαφανισουμε τελειως. Ενα οχι και τοσο αναγκαιο μεσο , που οικονομικά ειναι απαγορευτικο να το χρησιμοποιουμε. Ας στειλουμε και αυτη την πολυτελεια εκει που της αξίζει στα χρόνια της ανεμελιάς . Τωρα υπαρχει ΚΡΙΣΗ, και αν δεν θελουν να το καταλαβουν οι εταιριες ας το καταλαβουμε εμείς τουλαχιστον μιας που η τσεπη ειναι δική μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 QSL wifi ξερεις ποτε θα συμβει αυτο; οταν οι γονεις παψουν να αγοραζουν και να χαρτζηλικωνουν τα ανηλικα με κινητα και καρτες,αυτοι ειναι υπαιτειοι για τον εθισμο των 13 χρονων,στερηθηκαν πολλα και απλοχερα τα μοιραζουν.... θεωρεις πιθανον να συμβει αυτο; απιθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Σήμερα βρέθηκα και γω προ εκπλήξεως... πήγα να αγοράσω 5ευρη στην κοσμοτε και μου λένε καταργήθηκε... πάω σε άλλον πάλι τα ίδια... ρωτάω και για την βονταφον και μου λεει πως και εκεί καταργήθηκαν οι 5ευρες .. ΑΜΑΝ λεω με τα καρτελ που μπλέξαμε!!! Απόλυτα σύμφωνος μου λέει... και σκάω 10ευρω... ένω με 5ευρω αγόραζα κάρτα βονταφον και με τα 4 ευρω ενεργοποιούσα το φοιτητικό με τα 1000' προς όλα τα δίκτυα.. Το κυρίως θέμα όμως είναι τι κάνουμε! Αν δω ότι η WIND-Q δεν ακολουθούν την ίδια πολιτική τότε το γυρνάω εκεί! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Ουτε μεσω τραπεζικου λογαριασμου βγαζει επιλογη(πειραιως-βονταφον) για αγορα 5 € καρτας.... Εντιτ:για cosmote wind βγαζει 5€ ως επιλογη ποσου ανανεωσης.... Edited July 2, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 αρα ειναι καιρος να μειωσουμε την χρηση κινητου και μεχρι να το εξαφανισουμε τελειως. Ενα οχι και τοσο αναγκαιο μεσο , που οικονομικά ειναι απαγορευτικο να το χρησιμοποιουμε. Ας στειλουμε και αυτη την πολυτελεια εκει που της αξίζει στα χρόνια της ανεμελιάς . Τωρα υπαρχει ΚΡΙΣΗ, και αν δεν θελουν να το καταλαβουν οι εταιριες ας το καταλαβουμε εμείς τουλαχιστον μιας που η τσεπη ειναι δική μας... Και τόσο καιρό δεν μπορουσες να το κανεις μονος σου;Επρεπε να καταργηθει η καρτα των 5€ για να κάνεις ολα αυτα που λες; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Η μόνη "διαμαρτυρία" είναι να πηγαίνουμε στα καταστήματα για ανανέωση 5 ευρώ. Έτσι αντί να ασχολούνται με σοβαρότερες δουλειές που θα τους αποφέρουν περισσότερα χρήματα, θα ασχολούνται με τις 5 ευρες ανανεώσεις. Βέβαια, όλα αυτά μέχρι να μας κόψουν και την ανανέωση από κατάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Και τόσο καιρό δεν μπορουσες να το κανεις μονος σου;Επρεπε να καταργηθει η καρτα των 5€ για να κάνεις ολα αυτα που λες; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Για ολα δεν υπαρχει ενα αιτιο που σε κανει να πεις φτανει πια; πιθανον αυτο να τον εκανε να αρπαξει με ολη αυτη την κοροιδια.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα βρέθηκα και γω προ εκπλήξεως... πήγα να αγοράσω 5ευρη στην κοσμοτε και μου λένε καταργήθηκε... πάω σε άλλον πάλι τα ίδια... ρωτάω και για την βονταφον και μου λεει πως και εκεί καταργήθηκαν οι 5ευρες .. ΑΜΑΝ λεω με τα καρτελ που μπλέξαμε!!! Απόλυτα σύμφωνος μου λέει... και σκάω 10ευρω... ένω με 5ευρω αγόραζα κάρτα βονταφον και με τα 4 ευρω ενεργοποιούσα το φοιτητικό με τα 1000' προς όλα τα δίκτυα.. Το κυρίως θέμα όμως είναι τι κάνουμε! Αν δω ότι η WIND-Q δεν ακολουθούν την ίδια πολιτική τότε το γυρνάω εκεί! Στα ΕΛΤΑ εχουν ακομα στοκ με πενταρες καρτες πηρα COSMOTE και vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Για ολα δεν υπαρχει ενα αιτιο που σε κανει να πεις φτανει πια; πιθανον αυτο να τον εκανε να αρπαξει με ολη αυτη την κοροιδια.... Συγνώμη αλλά εμένα μου φάνηκε άκρως υποκριτικό.Σιγά το μεγάλο και σημαντικό γεγονός που θα κάνει να πούμε όχι στα κινητά κλπ κλπ Υπήρχαν παρόμοιες αντιδράσεις όταν μπήκε ο φόρος κινητής στα καρτοκινητά;Πληρώνεις 10€ και λαμβάνεις 8,90€.Αυτό δεν είναι κοροϊδία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πολύ κακό για το τίποτα... Έτσι και αλλιώς τα 5 ευρώ δε φτάνανε για κανένα πρόγραμμα. Ήθελες πάντα ένα 5ευρο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πολύ κακό για το τίποτα... Έτσι και αλλιώς τα 5 ευρώ δε φτάνανε για κανένα πρόγραμμα. Ήθελες πάντα ένα 5ευρο ακόμα. Ειμαι φοιτητης, το οποιο σημαινε 600 λεπτα @CU + ιντερνετ, αν θυμαμαι καλα (στην βοντα τουλαχιστον)+ 4€ 1000 προς ολους Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 είναι υποκριτικό εκ μερους μου, το να αγανακτω για το οτι σε καιρους κρισης ,οι τιμες αντι να πεφτουν αυξανονται ; κοροιδια ειναι και ο φορος 12% που λες οπως και ενα σωρο αναιτιοι φοροι και τέλη. Αυτο όμως σημαινει οτι πρεπει με ολοενα και λιγοτερα χρηματα :( ,να πληρωνουμε ολοενα και περισσοτερο :mad: ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts