Wamu Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Tώρα δουλεύει κανονικά. Τα μηνύματα από το 54000 έχουν αρχίσει και έρχονται κανονικά και σε αριθμούς Cosmote και σε αριθμούς από φορητότητα κτλ. Πιστεύω ότι ήταν κάποιο προσωρινό πρόβλημα. Απλά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι για λίγες ώρες σου έλεγε στην ανάκτηση κωδικού ότι δεν είσαι καν εγγεγραμμένος.. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annoulinaki Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Εδω και λιγες μερες με παιρνει τηλεφωνο καποιος και μου εχει σπασει τα νευρα..υπαρχει καποιος τροπος να βρω το ονομα του???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Μονο επίσημη καταγγελια και εισαγγελική παρέμβαση. Αν υπάρχει πλάγιο μέσο δεν το ξέρω. Οι ντετέκτιβ ασχολούνται με τέτοιες λαμογιες. Sent from my Defy. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annoulinaki Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Το νουμερο φαινεται ακουσα πως με τις δηλωσεις των αριθμων γινεται.....απλα θελω να μαθω σε ποιον αριθμο καλουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp1 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Κινητα νούμερα δίνονται εδω και καιρό απο τις πληροφορίες ΟΤΕ. Εφόσον αυτός που το έχει δεν έχει επιλέξει να ΜΗΝ συμπεριλαμβάνετε στους τηλεφωνικούς καταλόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annoulinaki Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 που μπορω να καλεσω για να μαθω???γινεται και με μηνυμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Εδω και λιγες μερες με παιρνει τηλεφωνο καποιος και μου εχει σπασει τα νευρα..υπαρχει καποιος τροπος να βρω το ονομα του???? Καλεσε τον και εσυ να του σπας τα νευρα!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Εδω και λιγες μερες με παιρνει τηλεφωνο καποιος και μου εχει σπασει τα νευρα..υπαρχει καποιος τροπος να βρω το ονομα του???? Αν έχεις το νούμερο...σε πρώτη φάση ενεργοποίησε την αυτόματη απόρριψη αυτού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Κινητα νούμερα δίνονται εδω και καιρό απο τις πληροφορίες ΟΤΕ. Εφόσον αυτός που το έχει δεν έχει επιλέξει να ΜΗΝ συμπεριλαμβάνετε στους τηλεφωνικούς καταλόγους. εφόσον όπως αναφέρεται, το παραπάνω λειτουργεί, δοκίμασε το..δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο...;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annoulinaki Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Πως θα το κανω αυτο???? Βασικα θελω να μαθω και ποιος ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Πως θα το κανω αυτο???? Βασικα θελω να μαθω και ποιος ειναι.... Κάλεσε τις πληροφορίες ΟΤΕ (11888 νομίζω)...και δώσε το τηλέφωνο αυτό που εμφανίζεται. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annoulinaki Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Κάλεσε τις πληροφορίες ΟΤΕ (11888 νομίζω)...και δώσε το τηλέφωνο αυτό που εμφανίζεται. Με μηνυμα δεν μπορω να το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Με μηνυμα δεν μπορω να το κανω?? Γιατί τηλέφωνο δεν μπορείς να πάρεις;;;;Εγώ μέσω υπολογιστή μόνο για σταθερά κοιτάζω, δεν νομίζω να πιάσει για κινητό Κάνε μια προσπάθεια πάντως: http://www.whitepages.gr/gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annoulinaki Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Γιατί τηλέφωνο δεν μπορείς να πάρεις;;;;Εγώ μέσω υπολογιστή μόνο για σταθερά κοιτάζω, δεν νομίζω να πιάσει για κινητό Κάνε μια προσπάθεια πάντως: http://www.whitepages.gr/gr/ Την χρησιμοποιώ και εγώ, αμφιβάλω αν βγάζει κινητά...τουλάχιστον όταν δοκίμασα εγώ. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 δε βγάζει κινητά η whitepages :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 COSMOTE World MasterCard Απόκτησε την COSMOTE Wolrd MasterCard. Η COSMOTE World MasterCard σου επιστρέφει το 2% των αγορών της κάρτας σου ως έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού σου! COSMOTE World MasterCard, η Κάρτα που σβήνει λογαριασμούς! Μείωσε το λογαριασμό του κινητού σου απλά και ξεκάθαρα! Τώρα η COSMOTE World MasterCard σου επιστρέφει το 2% των μηνιαίων αγορών που πραγματοποιείς με την κάρτα σου, ως έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού σου. Πιο συγκεκριμένα κερδίζεις έκπτωση στον λογαριασμό COSMOTE ίση με το 2% των μηνιαίων αγορών που θα γίνουν με τη COSMOTE World MasterCard! Παράδειγμα μηνιαίων αγορών http://www.cosmote.gr/content/el/resources/images/contentimages/Personal/articleadvanced/pinakas_monthly_new.jpg H έκπτωση ισχύει στο σύνολο του λογαριασμού της COSMOTE και όχι μόνο στο πάγιο, και προκύπτει από όλες τις αγορές που πραγματοποιείς με την κάρτα σου συμπεριλαμβανομένης και της πληρωμής του λογαριασμού του κινητού σου COSMOTE μέσω της κάρτας COSMOTE World MasterCard. Για την έκπτωση που κερδίζεις ενημερώνεσαι κάθε μήνα από το λογαριασμό της κάρτας σου και από το λογαριασμό της COSMOTE. Αν κάποιο μήνα η έκπτωση είναι μεγαλύτερη από το λογαριασμό COSMOTE, το υπόλοιπο της έκπτωσης μεταφέρεται στο λογαριασμό του επόμενου μήνα Μοναδική προϋπόθεση, η εξόφληση του λογαριασμού COSMOTE μέσω πάγιας εντολής στην κάρτα COSMOTE World MasterCard. COSMOTE World MasterCard, Επιπλέον Προνόμια Δωρεάν Συνδρομή για πάντα 0% επιτόκιο για 12 μήνες, για μεταφορά υπολοίπου από κάρτες άλλων Τραπεζών Πιστωτική κάρτα Διεθνούς αποδοχής για αγορές και αναλήψεις μετρητών σε Ελλάδα και Εξωτερικό όπου υπάρχει το σήμα MasterCard Συναλλαγές με Άτοκες Δόσεις σε 50,000 συνεργαζόμενες με τη Eurobank Επιχειρήσεις ΔΩΡΕΑΝ Ασφαλιστικά προνόμια Ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου έως 15.000 Ταξιδιωτική Ασφάλιση [*]Προνόμια Υγείας Diamond Health Plus, σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, σου προσφέρει (εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις, ειδικές τιμές και διευκολύνσεις στην πληρωμή των νοσηλίων Eye Care, δυνατότητα οφθαλμολογικών επεμβάσεων διαθλαστικής χειρουργικής (όπως διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού) με προνομιακούς όρους Dental Plan, παροχή οποιασδήποτε οδοντιατρικής εργασίας,θεραπευτικής ή αισθητικής, με προνομιακούς όρους [*]ΔΩΡΕΑΝ Ταξιδιωτικά προνόμια μέσω του Eurobank Travel Με ένα απλό τηλεφώνημα ο πελάτης έχει πρόσβαση σε κάθε ταξιδιωτική πληροφορία ή οργάνωση ταξιδίου Δυνατότητα πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις Δωρεάν παράδοση εισιτηρίων Special offers – αποκλειστικά για τους κατόχους πιστωτικών COSMOTE World MasterCard [*]Δυνατότητα χρήσης της κάρτας και για τραπεζικές συναλλαγές μέσω ΑΤΜ της Eurobank (εφόσον υπάρχει λογαριασμός στην Τράπεζα) [*]Ευέλικτες και σύγχρονες υπηρεσίες τραπεζικής εξυπηρέτησης (Europhone Banking, e-banking, m-banking, e-statement). Απέκτησε την COSMOTE World MasterCard εύκολα με ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για πάντα! Για να αποκτήσεις την COSMOTE World MasterCard μπορείς: να απευθυνθείς σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου πωλήσεων COSMOTE ή να κάνεις κλικ εδώ, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την αίτηση για την έκδοση της κάρτας ή να απευθυνθείς σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου Eurobank ή καλώντας στο 210 95 55 555 Μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα καθώς και φωτοτυπία του πρόσφατου εκκαθαριστικού σου. Η κάρτα θα αποσταλεί στη διεύθυνση που θα δηλώσεις στην αίτηση. http://www.cosmote.gr/content/el/resources/images/contentimages/Personal/articleadvanced/MasterCard_new.jpg Για οτιδήποτε αφορά στη χρήση της COSMOTE World MasterCard: Κάλεσε στο Europhone Banking στο 801 111 1144 (από σταθερό) και 210 95 55 000 (από κινητό) Κάλεσε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών COSMOTE στο 13838 ή επισκέψου το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE (801 11 97000 από σταθερό και 210 25 05 777 από κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 COSMOTE World MasterCard & Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Δες εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις και βρες την απάντηση στις απορίες σου Ποιός είναι υπεύθυνος για την έκδοση της κάρτας στο οικογενειακό πακέτο; Την αίτηση έκδοσης κάρτας πρέπει να κάνει αυτός στο όνομα του οποίου εκδίδεται ο λογαριασμός. Πώς μπορώ να κάνω αλλαγή του αριθμού που δέχεται την έκπτωση; Σε περίπτωση που θέλει κάποιος να κάνει αλλαγή του αριθμού που δέχεται την έκπτωση, στέλνει fax στο 210 2511004 και ζητά αλλαγή στον αριθμό που δέχεται την έκπτωση. Πώς πιστοποιείται η προσφορά δωρεάν συνδρομής; Αναγράφεται στους όρους χορήγησης της COSMOTE World MasterCard που υπογράφει ο πελάτης. Για τον υπολογισμό της έκπτωσης τι υπολογίζεται; Οι αγορές σε Επιχειρήσεις που εμφανίζονται στο μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας, καθώς και η η πληρωμή του ίδιου του λογαριασμού της COSMOTE. Θέλω να κάνω ανανέωση και να βάλω σαν τρόπο πληρωμής την COSMOTE World MasterCard, έχω κάποιο όφελος; Μπορείς να κερδίσεις 50€ επιπλέον στην επιδότηση σου, αν αποκτήσεις την COSMOTE World MasterCard ταυτόχρονα με την ανανέωση σου. Θέλω να κάνω μία νέα σύνδεση και να βάλω σαν τρόπο πληρωμής την COSMOTE World MasterCard, έχω και εδώ κάποιο όφελος; Μπορείς να κερδίσεις 10€ επιπλέον στην επιλογή της συσκευής σου, εάν βάλεις σαν τρόπο πληρωμής την COSMOTE World MasterCard. Τι είναι το πρόγραμμα €πιστροφή; Η €πιστροφή είναι το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης, που σας ανταμείβει για τη χρήση των καρτών Eurobank. Πραγματοποιώντας αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, συλλέγετε πραγματικά ευρώ τα οποία μπορείτε να τα εξαργυρώσετε εύκολα με την μορφή έκπτωσης στις επόμενες αγορές σας με κάρτες Eurobank πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου! Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν στο πρόγραμμα; Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επιχειρήσεις με ηγετική θέση στον κλάδο τους όπως τα καταστήματα ATTICA, EKO, BEΡΟΠΟΥΛΟΣ, PRAKTIKER, ΠΛΑΙΣΙΟ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, INTERSPORT, HONDOS CENTER, καθώς και περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα που καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. €πιστροφή, επεκτάθηκε και στο χώρο των εστιατορίων με το πρόγραμμα "€πιστροφή γεύσεις". Πώς εξαργυρώνω τα διαθέσιμα ευρώ μου; Πραγματοποιώντας μια νέα αγορά σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος €πιστροφή, μπορείτε να ζητήσετε στο ταμείο την εξαργύρωση μέρους ή του συνολικού ποσού των ευρώ που έχετε ήδη συγκεντρώσει. Τα ευρώ που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε αφαιρούνται αυτόματα από το ποσό της αγοράς σας την στιγμή της συναλλαγής. Και μην ξεχνάτε ότι για το ποσό της νέας σας αγοράς κερδίζετε εκ νέου ευρώ! Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η εξαργύρωση είναι να έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον €10. Πότε λήγουν τα ευρώ μου; Τα ευρώ που συγκεντρώνετε από τις αγορές σας έχουν διάρκεια ισχύος 1 έτους από την ημέρα της συλλογής τους Σε τι διαφέρει η €πιστροφή σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά; Η €πιστροφή σας επιβραβεύει με πραγματικά ευρώ και όχι με πόντους και δώρα. Σας δίνει τη δυνατότητα να τα εξαργυρώσετε όποτε εσείς θέλετε σε περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις, υπό τη μορφή έκπτωσης. Επιπροσθέτως, η €πιστροφή είναι το μοναδικό πρόγραμμα που σας ανταμείβει και για τις αγορές σας με χρεωστικές κάρτες Eurobank. Πώς ενημερώνομαι για τα διαθέσιμα ευρώ μου; Από την απόδειξη του προγράμματος που εκδίδουν τα μηχανήματα αποδοχής καρτών Eurobank στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, από τον μηνιαίο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας,από την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.epistrofi-eurobank.gr πληκτρολογώντας τον αριθμό της κάρτας σας, από το EuroPhone Banking στα τηλέφωνα: 210 95.55.000 και 801.111.1144 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μου ήρθε λοιπόν ένα sms (για την ακρίβεια σε συγγενικό μου πρόσωπο) που έλεγε ότι αν βγάλεις την πιστωτική, σου δίνουμε 100€ επιπλέον επιδότηση (και όχι 50€ που γράφει στο κείμενο) για αιτήσεις μέχρι 30/11. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 εχω παρει εγκριση για την καρτα και περιμενω να μου ερθει επειδη την εκανα στην eurobank δεν μου δινουν τα 100 ευρω παραπανω:mad: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 εχω παρει εγκριση για την καρτα και περιμενω να μου ερθει επειδη την εκανα στην eurobank δεν μου δινουν τα 100 ευρω παραπανω:mad: Ε ακύρωσέ την και ξανακάν'την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δεν γινεται γιατι συνενοηθηκα με την τραπεζα να ακυρωσω μια πιστωτικη που ειχα και να βγει στην θεση της η cosmote και αυτο μπορουσε να γινει μονο μεσω Eurobank Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexe Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) αυτα τα κινητα ειναι μπερδεμα Edited November 22, 2011 by trexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δεν γινεται γιατι συνενοηθηκα με την τραπεζα να ακυρωσω μια πιστωτικη που ειχα και να βγει στην θεση της η cosmote και αυτο μπορουσε να γινει μονο μεσω Eurobank αλητεια. δηλαδη ακυρωνουν ουσιαστικα την προσφορα των 100 ευρω. και μετα θελουν να την προωθησουν κιολας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μπορεί το "φιλαράκι" σου να μην θέλει να τον ενοχλείς και να σε έχει απορρίψει μέσω δικτύου...Στις συσκευές συνήθως η αυτόματη απόρριψη σου δείχνει ότι είναι κατειλημμένος...Έκπληξη κάνουμε και με άλλο νούμερο αν θέλουμε....όχι μόνο με απόκρυψη....Αυτά τα κόλπα είναι που είναι σπαστικά και περίεργα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts