VIPdriver Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 21 minutes ago, johnny_htc said: Μα και αυτός ΔΕΗ τσ τσ τσ 🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Γιατί ρε παιδί μου έχεις ΔΕΗ Και γιατί να πάω ζενίθ πάλι θα με παίρνει τηλ ο τύπος 🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Just now, elkons said: Και γιατί να πάω ζενίθ πάλι θα με παίρνει τηλ ο τύπος 🤣🤣🤣 Σωστό και αυτό😂. Εγώ ήμουν στην Elpedison και με έπαιρναν για να πάω στην Elpedison. Τρέλα τελείως 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Just now, Gv2008 said: Σωστό και αυτό😂. Εγώ ήμουν στην Elpedison και με έπαιρναν για να πάω στην Elpedison. Τρέλα τελείως Κλαμαα🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 11 minutes ago, Gv2008 said: Σωστό και αυτό😂. Εγώ ήμουν στην Elpedison και με έπαιρναν για να πάω στην Elpedison. Τρέλα τελείως Τελικά πήγες;; Πώς το έκαναν; Σε αποσύνδεσαν και σε ξανα σύνδεσαν ;;; 🤣🤣🤣🤣🤣 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Τελικά πήγες;; Πώς το έκαναν; Σε αποσύνδεσαν και σε ξανα σύνδεσαν ;;; 🤣🤣🤣🤣🤣 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Άλλαξα μετά σε Protergia οπότε δεν έμαθα ποτέ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Gv2008 said: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Άλλαξα μετά σε Protergia οπότε δεν έμαθα ποτέ Και τώρα που είσαι ρε φίλε 🤣 Ούτε πάροχο κινητής δεν αλλάζω τόσο εύκολα εσύ πως τα καταφέρνεις με τον πάροχο ρεύματος 😅 Με Protergia νομίζω κάτι είχα δει μια αφίσα στον Γερμανό για έκπτωση σε συμβόλαιο δε ξέρω κάτι τέτοια είχα δει με Cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Και τώρα που είσαι ρε φίλε 🤣 Ούτε πάροχο κινητής δεν αλλάζω τόσο εύκολα εσύ πως τα καταφέρνεις με τον πάροχο ρεύματος 😅 Με Protergia νομίζω κάτι είχα δει μια αφίσα στον Γερμανό για έκπτωση σε συμβόλαιο δε ξέρω κάτι τέτοια είχα δει με Cosmote. Στην Protergia είμαι και θα είμαι για το επόμενο 12μηνο, βαριέμαι να αλλάζω συνέχεια εταιρεία. Μια χαρά είμαι, φθηνοτερα από ΔΕΗ είναι οπότε όλα καλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Η ΔΕΗ είναι φαρμακείο (φοβάμαι να δω τον λογαριασμό 🤣 είναι όλο εκπλήξεις) Αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ να σου είμαι ειλικρινής. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 8 ώρες πριν, elkons said: Η ΔΕΗ είναι φαρμακείο (φοβάμαι να δω τον λογαριασμό 🤣 είναι όλο εκπλήξεις) Αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ να σου είμαι ειλικρινής. Λογικό είναι, πολύ ταλαιπωρία. Αλλά εγώ έχω ηρεμησει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts