zoran Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 δεν θα δουλέψει 4G ok, αλλά τουλάχιστον η ίδια κάρτα δεν θα μπορεί να δουλέψει ως 3 ή 2 G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 δεν θα δουλέψει 4G ok, αλλά τουλάχιστον η ίδια κάρτα δεν θα μπορεί να δουλέψει ως 3 ή 2 G? Nαι θα δουλευει ως 3G/2G Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ευτυχώς, είπα μήπως πήγαινε στράφι! αλλά η κάρτα είναι nano, χρειάζομαι αντάπτορα για να μπεί στο HTC G2? υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην αγορά αντάπτορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ευτυχώς, είπα μήπως πήγαινε στράφι! αλλά η κάρτα είναι nano, χρειάζομαι αντάπτορα για να μπεί στο HTC G2? υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην αγορά αντάπτορα; καλυτερα αποφυγε ανταπτορα,γιατι σε εμενα ειχε κολλησει μεσα στο lg optimus g και δεν εβγαινε με τιποτα και πηγα να χασω και την εγγύηση,ευτυχως μου το αντικατεστησαν τελικα.Τωρα στο Htc G2 δεν ξερω αν υπαρχει καποια περιπτωση να κολλησει..καλυτερα πηγαινε σε ενα καταστημα cosmote/γερμανου με 5€ και την ταυτοτητα και κανε αντικατασταση της nano sim και ζητα κανονικη sim... (ο αριθμος παραμενει ο ιδιος/υπολοιπο το ιδιο.) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 αυτό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 αυτό έχεις; Nαι αυτο εχω... :) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 και τι έκανες και κόλλησε μέσα, την έβαλες μόνη της καταλάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 και τι έκανες και κόλλησε μέσα, την έβαλες μόνη της καταλάθος; Οχι με ανταπτορα Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 4.09 το πρωι αναπαντητη απο 00359892032207 εχετε βρει ακρη τι παιζει. πιστευω αν κανω κληση παει το μηνιατικο Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και εγω πριν 2 μερες απο το 00 359 87 678 5630 δεχτηκα κληση..σαν αναπαντητη νομιζω ηρθε γιατι δεν ακουσα να χτυπαει το κινητο, εχω Cosmokarta :O Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 μαλλον δεν εχει βρει κανεις γιατι γινονται αυτες οι κλησεις. αλλα για να ειναι αναπαντητες περιμενουν να τους παρεις πισω. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccloudneo Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπερα, εκανα ενα search και γενικα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο θεμα. Ειναι να μετακομισω τελη του μηνα σε καινουριο σπιτι το οποιο εχει μηδενικο σημα Κοσμοτε. Οταν λεω δεν εχει σημα δεν εννοω μια μπαρα κτλ..εννοω no signal στεγνο. Να πω οτι ηταν και κανα υπογειο...στο 1ο οροφο ειναι. Anyway, εχω δει τον ενισχυτη σηματος που δινει η Κοσμοτε που τον κουμπωνεις πανω στο ρουτερ αλλα ζητανε 99 ευρω. Δηλαδη μου ζητανε 99 ευρω που δεν εχει σημα το δικτυο της μεσα στο κεντρο της Αθηνας στο Γαλατσι? Ξερει κανεις αν ειμαι φορτικος αν παιζει να μου το δωσουν τσαμπα η σε μειωμενη τιμη? Γενικα το εχει δουλεψει αυτο κανενας? Κανει δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Έχεις σκεφτεί να κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία που να πιάνει? Γιατί αυτές τις συσκευές έπρεπε να τις δίνουν τσάμπα. Να χρησιμοποιεί ίντερνετ που πληρώνω ξεχωριστά για να με χρεώνει στο κινητό? Όχι δεν θα πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccloudneo Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εχεις δικιο μονο που δεν μπορω να φυγω μεχρι τον επομενο Μαιο. Ειχα παρει τα μαλλιοκεφαλα μου στην ανανεωση οποτε θα ζητανε κερατιατικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikar Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπερα, εκανα ενα search και γενικα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο θεμα. Ειναι να μετακομισω τελη του μηνα σε καινουριο σπιτι το οποιο εχει μηδενικο σημα Κοσμοτε. Οταν λεω δεν εχει σημα δεν εννοω μια μπαρα κτλ..εννοω no signal στεγνο. Να πω οτι ηταν και κανα υπογειο...στο 1ο οροφο ειναι. Anyway, εχω δει τον ενισχυτη σηματος που δινει η Κοσμοτε που τον κουμπωνεις πανω στο ρουτερ αλλα ζητανε 99 ευρω. Δηλαδη μου ζητανε 99 ευρω που δεν εχει σημα το δικτυο της μεσα στο κεντρο της Αθηνας στο Γαλατσι? Ξερει κανεις αν ειμαι φορτικος αν παιζει να μου το δωσουν τσαμπα η σε μειωμενη τιμη? Γενικα το εχει δουλεψει αυτο κανενας? Κανει δουλεια? Την πατησες φιλε μου δυστυχως. Γαλατσι η Κοσμοτε δεν εχει καν κεραια και ειναι και γουβα και δεν πιανει πουθενα, οσους ενισχυτες σηματος και να βαλεις (εχω προσωπικη εμπειρια, μισο στενακι απο τη Γαλατσιου πιανει δυστυχως μονο η βονταφον....). Το ιδιο και με τηλεοπτικο σημα, παλι δυστυχως...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εχεις δικιο μονο που δεν μπορω να φυγω μεχρι τον επομενο Μαιο. Ειχα παρει τα μαλλιοκεφαλα μου στην ανανεωση οποτε θα ζητανε κερατιατικα. Θα φύγεις με υπαιτιότητα δικιά τους όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raniax Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 έχω σχεδόν ίδιο πρόβλημα.. απο το κινητό μου πήγε μήνυμα σε άλλη επαφή, το οποίο εγώ δεν έστειλα. αυτό έγινε 2 φορές και το μήνυμα ήτανε ίδιο. με διαφορά ώρας 1 λεπτό. στο κινητό μου υπάρχει στα απεσταλμένα σαν να το έστειλα πραγματικά εγω. στην αρχή νόμιζα ότι είναι απο τα πλαστά μηνύματα με προγράμματάκια για adroid. αλλά διαπίστωσα ότι αυτά τα προγραμματάκια, εμφανίζουν το μήνυμα και τον αποστολέα αλλά στη πραγματικότητα δεν υπάρχουν στα απεσταλμένα του αποστολέα. εσείς που στείλατε αυτά τα μηνύματα στους άλλους.. τα έχετε στα απεσταλμένα σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Υπάρχει εφαρμογή για Android που κάνει αυτή τη δουλειά https://play.google.com/store/apps/details?id=il.azusdex.incognito_sms_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccloudneo Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Κανονικα ετσι ειναι αλλα δυστυχως η ευτυχως τις περισσοτερες φορες οι εταιρειες κινητης βγαινουν λαδι σε τετοιες περιπτωσεις με τα διαφορα παραθυρακια τους και τα ψιλα γραμματα των συμβασεων που ουσιαστικα δεν εχεις αλλη επιλογη παρα να τις υπογραψεις για να κανεις την δουλεια σου. Ενιγουει, απο οτι εμαθα το δινουν δωρεαν σε αρκετες περιπτωσεις οπως και η Βονταφον. Τελη του μηνα που θα μετακομισω, θα κανω τις κινησεις και θα ενημερωσω εδω για την εκβαση μπας και βοηθηθει και κανενας αλλος συμφορουμιτης. ΥΓ Για τον φιλο που λεει για το Γαλατσι να του πω οτι αυτη την στιγμη μενω δυο τετραγωνα μακρια απο το εν λογω σπιτι και εχω φουλ 4g σημα κανονικοτατα. Ειναι θεμα κτισματος σε συνδυασμο με bad spot δικτυου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να αναβαθμίσω το stick της σύνδεσής μου Internet on the GO σε LTE. Ποιό είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο modem για σύνδεση LTE στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που να έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με καλό σήμα, σταθερότητα και τις γρηγορότερες δυνατές ταχύτητες; Μάλλον τείνω προς το Huawei Wi-Fi E5776 αλλά αν υπάρχει κάτι καλύτερο/γρηγορότερο θα με ενδιέφερε (πάντα με απόλυτη συμβατότητα με την sim της Cosmote). Επίσης γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο modem της Huawei φτηνότερα από ότι το πουλάει η Cosmote; Αν γνωρίσει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα ας παραθέσει κάποιο link. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 παρε το cosmote τελειο σημα και καθαρισες Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 νομιζω οτι μπορεις να παρεις το cosmote τελειο σημα καπως φθηνοτερα με προγραμμα συμβολαιου, παντως στην επόμενη ανανεωση να το χεις κατανου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Με είχαν πάρει και μένα τηλ πριν κάνα 20 μέρες. Στην αρχή απάντησα και έλεγε μόνο "hallo" μετά το έκλεισα. Πήρε 3 - 4 φορές και δεν απάντησα και καλούσε πάλι. Μετά για περίπου 4 -5 φορές απαντούσα αλλά δεν μιλούσα μόνο τους χρέωνα. Δεν πήρε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Σημερα πηραν τη γυναικα μου οταν ηταν στη δουλεια.ευτυχως δεν απαντησε. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλά, παίζει και απλά να ισοπεδώσει το ποταπό πλέον Napster σε σύγκριση με το Spotify! Μπράβο, τέλεια! Ανυπομονώ να αγοράσω premium! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts