erikostheffe Δημοσιεύτηκε July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2006 Αυτή την στιγμή είμαι συνδρομητής στην vivodi στα 512kbps με dslcube. Στις 19 Ιουλίου πρέπει να τους απαντήσω αν θέλω να συνεχίσω μαζί τους ή να διακοπεί η συνδρομή μου στις 19 Αυγούστου. Τι με συμφέρει να κάνω: Να ανανεώσω με την vivodi ? Να γινω συνδρομητής σε κάποια άλλη εταιρεία? Αν ναι σε ποιά? Επίσης άκουσα οτι ο ΟΤΕ θα αναβαθμήσει όλες τις γραμμές στο διπλάσιο. Οι providers τι θα κάνουν? Thank you in advance :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonP910i/R4A SEMC-Browser/Symbian/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) loipon. o ote ontws 8a diplasiasei tis grammes. ara 8a xeis 1mbit an synexiseis. prohgoumenws omws des an se kalyptei h hol gia 4/1mbps, h tellas gia 2/512, kai ta llu ths vivodi. alliws, perimene kai se ligo kairo 8a xeis 1mbit me ta idia lfta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Αυτή την στιγμή είμαι συνδρομητής στην vivodi στα 512kbps με dslcube. Στις 19 Ιουλίου πρέπει να τους απαντήσω αν θέλω να συνεχίσω μαζί τους ή να διακοπεί η συνδρομή μου στις 19 Αυγούστου. Τι με συμφέρει να κάνω: Να ανανεώσω με την vivodi ? Να γινω συνδρομητής σε κάποια άλλη εταιρεία? Αν ναι σε ποιά? Επίσης άκουσα οτι ο ΟΤΕ θα αναβαθμήσει όλες τις γραμμές στο διπλάσιο. Οι providers τι θα κάνουν? Thank you in advance :O Φιλε μου σου πρωτεινω να πας στην forthnet και να παρεις τα πακετα in a box...Αυτο με τις αναβαθμισεις των γραμμων ειναι δοκιμαστικο και δεν ξερουμε αν θα κρατησει για παντα...τελος αν κρατησει θα αργισει πολυ μεχρι να γινει παντου...(εξαρταται απο το dslam σου) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erikostheffe Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Αρα το box της forthnet συμφέρει περισσότερο από ολα αυτή την στιγμή. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Φιλε μου σου πρωτεινω να πας στην forthnet και να παρεις τα πακετα in a box...Αυτο με τις αναβαθμισεις των γραμμων ειναι δοκιμαστικο και δεν ξερουμε αν θα κρατησει για παντα...τελος αν κρατησει θα αργισει πολυ μεχρι να γινει παντου...(εξαρταται απο το dslam σου) Γιατι να παρει κι αλλο πακετο? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Γιατι να παρει κι αλλο πακετο? Γιατι πολυ απλα ειπε οτι το συμβολαιο του λιγει...και ρωτησε αν προτεινουμε αλλη εταιρια...επισης νομιζω οτι τον συμφερει κατα πολυ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonP910i/R4A SEMC-Browser/Symbian/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) ayto gia tis anaba8miseis einai monimo symfwna me ta deltia typou tou ote kai 8a 3ekinhsei pilotika ayto to f8inopwro me mazikh kalypsh a8hnas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Γιατι πολυ απλα ειπε οτι το συμβολαιο του λιγει...και ρωτησε αν προτεινουμε αλλη εταιρια...επισης νομιζω οτι τον συμφερει κατα πολυ Τον συμφαιρει να παρει και δευτερο εξοπλισμο αντι να πληρώσει μονο την dsl? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Τον συμφαιρει να παρει και δευτερο εξοπλισμο αντι να πληρώσει μονο την dsl? ναι φιλε μου..που θα βρεις εσυ με 120 ευρω 6 μηνες και ολα μαζι...μοντεμ κ.α...Και στο κατω κατω πουλας το μοντεμ που εχει 35 ευρο...με 85 ευρω βρισκεις εσυ 6 μηνες...αν ναι πες μου το και εμενα..ολα πληρωμενα ετσι... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δεν είναι άσχημες οι τιμές της vivodi στην ανανέωση. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ναι φιλε μου..που θα βρεις εσυ με 120 ευρω 6 μηνες και ολα μαζι...μοντεμ κ.α...Και στο κατω κατω πουλας το μοντεμ που εχει 35 ευρο...με 85 ευρω βρισκεις εσυ 6 μηνες...αν ναι πες μου το και εμενα..ολα πληρωμενα ετσι... 117,81€ εχει η 6μηνη στην vivodi και 224,91€ η 12μηνη(δηλ:112,445€ οι 6μηνες) + οτι δεν μπλεκεις με αλλες εταιρίες και με το περιμενε... [edit]Επισης, αφου μιλας για πακετο, εχει η vivodi το dslcube με 5μηνες 99€ και με router το Microcom 2636. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdscream Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Ego exo conn-x to opoio itan gia 6mini desmeysi me 22,5 euro. Ego thelo na sinexiso k meta to 6mino. Tha erxetai kanonika to pagio 22.5 eyro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erikostheffe Δημ. July 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 ναι φιλε μου..που θα βρεις εσυ με 120 ευρω 6 μηνες και ολα μαζι...μοντεμ κ.α...Και στο κατω κατω πουλας το μοντεμ που εχει 35 ευρο...με 85 ευρω βρισκεις εσυ 6 μηνες...αν ναι πες μου το και εμενα..ολα πληρωμενα ετσι... Ποιος θα έπαιρνε ενα τέτοιο μόντεμ? Επειδή ήδη έχω τρια μόντεμ : Απο otenet, απο forthnet και απο vivodi και μπαίνω στο ιντερνετ με άλλο ρούτερ. Ας μου βρει κάποιος που να πουλήσω αυτά τα τρια + το ενα ακόμα και να μου έρ8ει σχεδόν τζάμπα η ανανέωση:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ego exo conn-x to opoio itan gia 6mini desmeysi me 22,5 euro. Ego thelo na sinexiso k meta to 6mino. Tha erxetai kanonika to pagio 22.5 eyro? ΝΑΙ. . Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Καλες ψ*λιες! Με τον ΟΤΕ θα μπλεξεις φιλε. Εγω μολις εκανα 6μηνη ανανεωση στην forthnet. Φιλος μου στο Λουτρακι εχει κανει αιτηση στην otenet απο τα χριστουγεννα (οταν εκανα και εγω) και ακομα δεν εχει internet!!!!! Μεχρι ποτε θα περιμενεις να σε χωσουν στε καποιο dslam. Κανε την ανανεωσουλα σου τωρα και τα χριστουγεννα μπορει να παιξουν καλυτερες προσοφρες. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Καλες ψ*λιες! Με τον ΟΤΕ θα μπλεξεις φιλε. Εγω μολις εκανα 6μηνη ανανεωση στην forthnet. Φιλος μου στο Λουτρακι εχει κανει αιτηση στην otenet απο τα χριστουγεννα (οταν εκανα και εγω) και ακομα δεν εχει internet!!!!! Μεχρι ποτε θα περιμενεις να σε χωσουν στε καποιο dslam. Κανε την ανανεωσουλα σου τωρα και τα χριστουγεννα μπορει να παιξουν καλυτερες προσοφρες.Γιατί νομίζεις εσύ ότι δε χρησιμοποιείς ΟΤΕ; Απλά ήσουν τυχερός και είχε πόρτες στην περιοχή σου, αλλιώς ακόμα θα περίμενες όπως ο φίλος σου στο Λουτράκι. Όσοι δε θέλετε να ανανεώσετε και θέλετε να αλλάξετε πακέτο, σκέφτεστε πόσο καιρό θα μείνετε χωρίς ADSL; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ποιος θα έπαιρνε ενα τέτοιο μόντεμ? Επειδή ήδη έχω τρια μόντεμ : Απο otenet, απο forthnet και απο vivodi και μπαίνω στο ιντερνετ με άλλο ρούτερ. Ας μου βρει κάποιος που να πουλήσω αυτά τα τρια + το ενα ακόμα και να μου έρ8ει σχεδόν τζάμπα η ανανέωση:O Γιατι φιλε μου τι προβλημματα εχει??? Μπορεις να μου τα αναφερεις αν θες.....Μια χαρα ειναι και εγω δουλευω με ενα alcatel ...Δεν ειναι αυτο το νοημα...τελος αν σκεφτεις την αξιοπιστεια και την ταχυτητα που εχει η forthnet θα καταλαβεις (pcman) οτι καμια σχεση δεν εχει η forthnet με την vivodi..;) ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Καλες ψ*λιες! Με τον ΟΤΕ θα μπλεξεις φιλε. Εγω μολις εκανα 6μηνη ανανεωση στην forthnet. Φιλος μου στο Λουτρακι εχει κανει αιτηση στην otenet απο τα χριστουγεννα (οταν εκανα και εγω) και ακομα δεν εχει internet!!!!! Μεχρι ποτε θα περιμενεις να σε χωσουν στε καποιο dslam. Κανε την ανανεωσουλα σου τωρα και τα χριστουγεννα μπορει να παιξουν καλυτερες προσοφρες. egw ekana aithth 21 iouniou.. ayrio 8a thn exw etoimh.. phga thn prwth vdomada, 3erontas oti dn eixan portes.mou lene den 3eroume. paw meta apo 2 meres... pali ta idia.. afhnw mia bdomada pou phga diakopes... apo kei kai pera, paw kai pernaw ena prwino ston ote... zhtaw onoma kai thlefwno ypallhlou, kai petaw kai mia spontitsa gia mme... apo keinh thn mera arxizoun ksafnika ola dia mageias na proxwrane... arxizoun na vriskoun portes klp klp... kai ap oti eida yphrxan atoma pou perimenan kairooooooooooooooo (2mhnes+)...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Γιατί νομίζεις εσύ ότι δε χρησιμοποιείς ΟΤΕ; Απλά ήσουν τυχερός και είχε πόρτες στην περιοχή σου, αλλιώς ακόμα θα περίμενες όπως ο φίλος σου στο Λουτράκι. Όσοι δε θέλετε να ανανεώσετε και θέλετε να αλλάξετε πακέτο, σκέφτεστε πόσο καιρό θα μείνετε χωρίς ADSL; φιλε μου μετα την ληξη του πακετου της vivodi η της καθε vivodi (πακετα) η γραμμη adsl παραμενει ενεργοποιημενη για ακομα 2 βδομαδες περιπου..οποτε κανεις λιγο ποιο πριν την αιτηση του νεου πακετου και τελος...και στο διαστημα αυτο περνεις και ενα demo..τοσο απλο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Προσωπικη μου γνώμη είναι οτι αν εχετε ήδη dsl ανεξαρτητου εταιρίας(πανω κατω οι τιμες ειναι ιδιες) καντε ανανέωση και ΜΗΝ αλλαζετε εταιρίες και αλλα πακέτα και και και, πιο πολύ θα μπλέξετε. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Προς redalert19882000 Δηλαδή αν ζητήσω διακοπή του πακέτου μου και μερικές ημέρες πριν λήξει πάω και αγοράσω άλλο πακέτο διαφορετικής εταιρείας, δεν θα έχω πρόβλημα με την ενεργοποίηση της γραμμής από τη δεύτερη εταιρεία; (αφού θα φαίνεται στον οτε ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη η γραμμή μου από την πρώτη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erikostheffe Δημ. July 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 dr_geo Αυτό το γνωρίζω καλά. Για να ενεργοποιήσεις το άλλο πακέτο πρέπει να δηλώσεις στην εταιρεία σου οτι θέλεις να σταματήσεις. Και μετά θα πας στην άλλη εταιρεία και θα αρχίσει απο την αρχή η όλη διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didymos Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Συμβουλή: ανανέωσε για 1 3μηνο και ΜΟΝΟ! Από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα γίνει σφαγή με αυξήσεις ταχυτήτων και μειώσεις τιμών! Ουσιαστικά κάποιες εταιρίες θα περάσουν σε ADSL2! Μια από αυτές θα είναι και η εταιρία που είσαι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 φιλε μου μετα την ληξη του πακετου της vivodi η της καθε vivodi (πακετα) η γραμμη adsl παραμενει ενεργοποιημενη για ακομα 2 βδομαδες περιπου..οποτε κανεις λιγο ποιο πριν την αιτηση του νεου πακετου και τελος...και στο διαστημα αυτο περνεις και ενα demo..τοσο απλοαπό ότι ξέρω εγώ, η γραμμή παραμένει ενεργοποιημένη μήπως και συνεχίσεις με την ίδια εταιρεία. Η γραμμή δηλαδή δε σου "ανήκει". Και αν θες να αλλάξεις εταιρία θα πρέπει να διακοπεί πρώτα και να περιμένεις 10-20 μέρες για τη νέα γραμμή. Έχει αλλάξει αυτό; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Και εγώ το ίδιο ξέρω.... ότι από τη στιγμή που θα διακόψεις το πακέτο πρέπει να περιμένεις να απενεργοποιηθεί η γραμμή σου από τη μία εταιρεία (πόσες μέρες max μπορεί να διαρκέσει αυτό; ) και στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί ξανά από την καινούρια εταιρεία (εφόσον υπάρχουν πόρτες κ.λπ.). Για αυτό και ρώτησα για αυτό που είπε ο redalert19882000 μήπως μου διαφεύγει κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts