Dimitris25 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Αυτήν η version της Paragon είναι πλήρης;Γιατί στο ipaqchoice της Hp δίνει με το σύστημα των πόντων μόνο μία lite version της Paragon για Ελληνικά και win mobile 5. Κοιταξε να δεις, δεν ειμαι σιγουρος. Δηλαδη, στη σελιδα της παραγκον λεει πως στα προγραμματα της δεν υπαρχει περιορισμος χρησης αλλα χρονικος περιορισμος (στη δικη μου περιπτωση καθε τρεις και λιγο, οχι πολυ συχνα, βγαινει στο pda ενα μηνυματακι που λεει οτι ειναι δοκιμαστικη η εκδοση που τρεχει). Υποτιθεται, παντα κατα το σαιτ, οτι πληρωνοντας, θα σου ερθει το εμαιλ με τον κωδικο που θα τον βαλεις και θα σου ξεκλειδωσει το θεμα χρονου. Τωρα αν ξεκλειδωνει ΚΑΙ καποιες αλλες λειτουργιες, θελω να πω να μεταφραζει και καποια αλλα πραματα με την αγορα, δε το εχω καταλαβει ακομα. Αυτο που ξερω ειναι πως πριν το κατεβασμα, υπαρχει μια προειδοποιηση που λεει οτι ειναι ντεμο και μονο οι βασικες λειτουργιες εχουν μεταφραστει. Οποτε..δε ξερω..δε το εχω "πιασει" ακομα. υποψιν εγω για το 2210 κατεβασα το ντεμο του λειτουργικου pocket pc 2003. Στο ipaqchoice δε μου γεμιζουν το ματι καποια πραματα, λιγο ανοργανωτο το βρισκω. Μπορεις να δωσεις ενα link για αυτο με τη lite εκδοση; Edit: Λοιπον, απ'οτι βλεπω εδω http://www.ipaqchoice.com/generic3.aspx?page=ESDHeaderOnly_636 Εγω καταλαβαινω το εξης, τα Ελληνικα παιρνουν την Lite Εκδοση αν τα εχεις αναβαθμισει σε win 2003 SECOND EDITION Ή ΣΕ WIN 2005. Εαν ειναι τα προεγκατεστημενα (1st edition), pocket pc 2003 (δηλ. win 2003), τοτε εχει την φουλ. Εγω αυτο καταλαβαινω. Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Λοιπον παιδια, συμβαινει το εξης. Πηγα να αγορασω το προοιν αυτο με τη γλωσσα, απο το ιδιο το σαιτ, οχι την ipaqchoice. Προχωρησα κανονικα, εγινε η αγορα (με πιστωτικη), με χρεωσαν 39,5 $ + 6,5$ φπα. Ελαβα στο εμαιλ μου μηνυμα με τα κλασσικα, αριθμο παραγγελιας κλπ. Μου δοθηκε λινκ οπου μπορουσα να κατεβασω το ντεμο (οπως κι εγινε - κι ειναι το ιδιο ντεμο που διδεται αν πας να το παρεις αυτονομα για να το αξιλογησεις), κι ελεγε επισης το μαιλ οτι σε 2 εργασιμες θα λαβω το εμαιλ με το λινκ οπου μπορουσα να κατεβασω την φουλ εκδοση του προιοντας ΚΑΙ τον registration κωδικο. Προς εκπληξη μου, λιγα λεπτα μετα κι οχι 2 εργασιμες, ηρθε αυτο το εμαιλ με το λινκ. Το ακολουθησα λοιπον και με εβγαλε σε μια σελιδα οπου επρεπε να κανω login πρωτα. Τα username, password ηταν γραμμενα μεσα στο εμαιλ κι ηταν ξεχωριστα, δεν ηταν καποια που αποκτουσες μονος σου αν πηγαινες να κανεις αυτο νομα εγγραφη για paragon CE membership. Λοιποοοοον, κανω login και με βγαζει σε μια σελιδα οπου μου λεει ποιο ειναι το προιον που αγορασα και μου ζηταει να επιλεξω OS. Επιλεγω κανονικα pocket pc 2003, και με παραπεμπει μετα να διαλεξω συσκευη. Επιλεγω την hp ipaq h2210. Σε αυτο το σημειο ειναι το μπερδεμα (ή ισως οχι). Αμεσως αφου επιλεγω συσκευη, με βγαζει σε μια σελιδα που λεει please wait επανω αριστερα. Αυτη μου εβγαλε και μια φορα μετα το login κι αλλη μια μετα την επιλογη OS. Ε, λεω το ξαναβγαζει αφου διαλεξα και συσκευη και μετα θα μου βγαλει το software για να το κατεβασω, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Αμ δε...αφου ξαναβγαζει την please wait σελιδα, αυτη φορτωνει και βγαζει μια αλλη που λεει "Waiting for registration". Eκει εχει μεινει το θεμα γιατι τελειωνει το φορτωμα της αυτη η σελιδουλα, εχει ολοκληρωθει, κι εχει μεινει ετσι, δε μου εχει βγαλει το software για κατεβασμα. Τωρα...Οντως περιμενει να επιβεβαιωθει η νομιμοτητα της καρτας, των χρηματων και θα μου ξαναστειλει λινκ;; και με το registration? ή θα επρεπε να το εχω ηδη λαβει κι εχει βγει προβλημα;; Τους εχω στειλει αναλυτικοτατο εμαιλ και περιομενω απαντηση τους απο βδομαδα αλλα θα ηθελα και την αποψη σας τι μπορει να εχει συμβει. Υ.Γ. Παντως ειναι εντελως ασχετοι κι ερασιτεχνες οσον αφορα την ολοκληρωση και διεκπαιρεωση παραγγελιας!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Λοιπον παιδια, συμβαινει το εξης. Πηγα να αγορασω το προοιν αυτο με τη γλωσσα, απο το ιδιο το σαιτ, οχι την ipaqchoice. Προχωρησα κανονικα, εγινε η αγορα (με πιστωτικη), με χρεωσαν 39,5 $ + 6,5$ φπα. Ελαβα στο εμαιλ μου μηνυμα με τα κλασσικα, αριθμο παραγγελιας κλπ. Μου δοθηκε λινκ οπου μπορουσα να κατεβασω το ντεμο (οπως κι εγινε - κι ειναι το ιδιο ντεμο που διδεται αν πας να το παρεις αυτονομα για να το αξιλογησεις), κι ελεγε επισης το μαιλ οτι σε 2 εργασιμες θα λαβω το εμαιλ με το λινκ οπου μπορουσα να κατεβασω την φουλ εκδοση του προιοντας ΚΑΙ τον registration κωδικο. Προς εκπληξη μου, λιγα λεπτα μετα κι οχι 2 εργασιμες, ηρθε αυτο το εμαιλ με το λινκ. Το ακολουθησα λοιπον και με εβγαλε σε μια σελιδα οπου επρεπε να κανω login πρωτα. Τα username, password ηταν γραμμενα μεσα στο εμαιλ κι ηταν ξεχωριστα, δεν ηταν καποια που αποκτουσες μονος σου αν πηγαινες να κανεις αυτο νομα εγγραφη για paragon CE membership. Λοιποοοοον, κανω login και με βγαζει σε μια σελιδα οπου μου λεει ποιο ειναι το προιον που αγορασα και μου ζηταει να επιλεξω OS. Επιλεγω κανονικα pocket pc 2003, και με παραπεμπει μετα να διαλεξω συσκευη. Επιλεγω την hp ipaq h2210. Σε αυτο το σημειο ειναι το μπερδεμα (ή ισως οχι). Αμεσως αφου επιλεγω συσκευη, με βγαζει σε μια σελιδα που λεει please wait επανω αριστερα. Αυτη μου εβγαλε και μια φορα μετα το login κι αλλη μια μετα την επιλογη OS. Ε, λεω το ξαναβγαζει αφου διαλεξα και συσκευη και μετα θα μου βγαλει το software για να το κατεβασω, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Αμ δε...αφου ξαναβγαζει την please wait σελιδα, αυτη φορτωνει και βγαζει μια αλλη που λεει "Waiting for registration". Eκει εχει μεινει το θεμα γιατι τελειωνει το φορτωμα της αυτη η σελιδουλα, εχει ολοκληρωθει, κι εχει μεινει ετσι, δε μου εχει βγαλει το software για κατεβασμα. Τωρα...Οντως περιμενει να επιβεβαιωθει η νομιμοτητα της καρτας, των χρηματων και θα μου ξαναστειλει λινκ;; και με το registration? ή θα επρεπε να το εχω ηδη λαβει κι εχει βγει προβλημα;; Τους εχω στειλει αναλυτικοτατο εμαιλ και περιομενω απαντηση τους απο βδομαδα αλλα θα ηθελα και την αποψη σας τι μπορει να εχει συμβει. Υ.Γ. Παντως ειναι εντελως ασχετοι κι ερασιτεχνες οσον αφορα την ολοκληρωση και διεκπαιρεωση παραγγελιας!!!!!!!!!!!!!!!!! Update: οσον αφορα τα εμαιλ που εστειλα στο support, ηρθαν email-ειδοποιησεις οτι το στατους των εμαιλ-ερωτησεων που εκανα, εχει αλλαξει και να κανω login να δω. Με τα πολλα, login εκανα, κι απλα σα να εχουν καταχωρηθει, τιποτα δεν εχει απαντηθει. Τελος παντων, μετα απο αυτο το σημειο "αφου ξαναβγαζει την please wait σελιδα, αυτη φορτωνει και βγαζει μια αλλη που λεει "Waiting for registration" μετα απο λιγες μερες ηρθε εμαιλ που ελεγε οτι το registration πραγματοποιηθηκε κανονικα. Ξανακολουθησα λοιπον εγω το λινκ που μας ειχε δωθει αλλα και παλι δεν ξεκινησε καποιο download. Με τα πολλα, μπηκα στην αρχικη, εκανα ετσι μια ψιλοπλοηγηση και βρηκα ενα σημειο οπου μπορουσα να τσεκαρω τις πληροφοριες των προιοντων που ειχα αγορασει και βρηκα ενα λινκ που σε παρεπεμπε να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του λογισμικου που αγορασες. Ετσι λοιπον βρηκα και κατεβασα το executable, και ολοκληρωθηκε επιτυχως κι ολη η υπολοιπη διαδικασια, (εγκατασταση κλπ). Παντως...πολυς μπελας... Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 egw pantws poy exw ipaq 6515 otan perasa to programa tis paragon gia ellinka windows meta den mporoysa na steilw sms.ti ston mparmpatribolo symbainei? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 παιδια καλημερα σημερα θα αποκτησω ενα ppc το hp 2210 κ επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με win.mobile θελω να κανω μερικες ερωτησουλες. 1.το συγκεκριμενο φοραει WM 2003,μπορω να βαλω τα WM5 η 6??? 2.πως μπορω να βαλω τα ελληνικα?οχι μονο στην πληκτρολογηση αλλα κ στο μενου. 3.πιο προγραμμα GPS προτεινετε??? 4.που μπορω να βρω εφαρμογες κ παιχνιδια?? σορρυ που ρωταω κ δεν καθομαι να ψαξω αλλα δεν εχω κ πολυ χρονο. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 παιδια καλημερα σημερα θα αποκτησω ενα ppc το hp 2210 κ επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με win.mobile θελω να κανω μερικες ερωτησουλες. 1.το συγκεκριμενο φοραει WM 2003,μπορω να βαλω τα WM5 η 6??? 2.πως μπορω να βαλω τα ελληνικα?οχι μονο στην πληκτρολογηση αλλα κ στο μενου. 3.πιο προγραμμα GPS προτεινετε??? 4.που μπορω να βρω εφαρμογες κ παιχνιδια?? σορρυ που ρωταω κ δεν καθομαι να ψαξω αλλα δεν εχω κ πολυ χρονο. ευχαριστω εκ των προτερων. Φιλε μου καλημερα ειναι λιγακι παλιο αυτο το ppc φοραει wm 2003 δεν παιρνει 2005 ,ελληνικα υπαρχει λυση αλλα για καποιον που ασχοληται πρωτη φορα ειναι μαλλον παρα πολυ δυσκολο gps δεν εχει ενσωματωμενο και θα πρεπει να παρεις ξεχωριστο οποτε υπολογισε εξτρα κοστος κανενα 90 αρι ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Φιλε μου καλημερα ειναι λιγακι παλιο αυτο το ppc φοραει wm 2003 δεν παιρνει 2005 ,ελληνικα υπαρχει λυση αλλα για καποιον που ασχοληται πρωτη φορα ειναι μαλλον παρα πολυ δυσκολο gps δεν εχει ενσωματωμενο και θα πρεπει να παρεις ξεχωριστο οποτε υπολογισε εξτρα κοστος κανενα 90 αρι ευρω γιαυτο θα παρω ενα παλιο επειδη ειμαι τελειως ασχετος με WM,θα εχει bt receiver gia gps κ για προγραμμα διαβασα για το destinator PN Κ 6.πιο απο τα δυο προτεινεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μπορείς να πάρεις και το PN και το 6 από την NGI(την εταιρεία που βγάζει τους ελληνικούς χάρτες), μιας και παιρνοντας το ΡΝ δικαιούσαι δωρεάν αναβαθμιση για το 6 οπότε μπορείς να έχεις και τα δυο. Τώρα αν η συσκευή δε σηκώνει το 6(που είναι η πιό καινούργια έκδοση και η τελευταία ενημέρωση του χάρτη είναι συμβατή μόνο με αυτή), μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ΡΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 παιδια σας ευχαριστω για τισ πληροφοριες.τωρα θελω να μου πειτε αν μπορω σε WM5 να περασω την ελληνικη γλωσσα οχι μονο στο πληκτρ.γενικα θελω, και αν γινετε να περασω τα WM6 στο MIO P550 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfit Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Δεν ανοίγει - δεν κανει hard reset/soft reset και οταν ειναι στην πριζα αναβουν μονιμα τα φωτακια μπροστα...?????????? Παράθεση Party your LIFE... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts