Jim87 Δημοσιεύτηκε November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2003 Φίλοι του myphone θα ήθελα τη βοήθειά σας. Όταν στο outlook πηγαίνω να διαβάσω τα νέα μηνύματα ενώ βλέπω πχ σήμερα οτι θα μου καταίβουνε 20 νέα μηνύματα στο τέλος μου κατεβαίνουνε μόνο 2! Άμα πάω στα διαγραμμένα βλέπω όλα τα μηνύματα που μου έχουνε σταλθεί να είναι κόκκινα και άμα τα ανοίξω να μου λέει πάνω αο το κείμενο αυτό το μήνυμα παραβλέπεται! και να μου έχει απαγορευτικό σήμα. Άμα πατίσω στο φάκελο μήνυμα βλέπω οτι μου έχει τσεκάρει το παράβλεψη συνομομιλίας :confused: Τι μπορεί να συμβαίνει? Please βοηθήστε με! :cry: Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο, αυτο που θα σου προτεινω ειναι να κατεβασεις τα email σου απο το site του provider σου, ωστε να "φυγουν" απ' τον server ομολογω οτι δεν ξερω εαν ειναι η πιο καταληλη λυση, αλλα μ' εχει γλυτωσει αρκετες φορες Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Εννοείς οτι μπορεί να είναι λόγω χώρου. Δεν νομίζω γιατί έχω απειρω χώρο. Θα το δοκιμάσω και θα πω! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts