norb_one Δημοσιεύτηκε July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2006 Για δωδέκατη συνεχή χρονιά στη μαγευτική παρόχθια περιοχή του 'Αρδα οι νέοι θα ενωθούν και πάλι στη μεγάλη Συνάντηση της χρονιάς. Το διεθνές πολιτιστικό γεγονός θα τους φέρει κοντά σε μια γιορτή ατελείωτης διασκέδασης, όπου πρωτοστατεί η μουσική, η ζωντάνια, η δράση και το δημιουργικό πνεύμα. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να αναδειχθεί ο πολιτισμός, γέφυρα που ενώνει πέρα από σύνορα, προκαταλήψεις και διαφορές. Οι εκδηλώσεις αυτές μετράνε δώδεκα χρόνια ζωής και χρόνο με το χρόνο γίνονται ολοένα και πιο γνωστές στη Ελλάδα και το Εξωτερικό. Αυτό είναι ολοφάνερο από τη συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή των κατασκηνωτών που έρχονται κάθε χρόνο από όλες της περιοχές της Ελλάδας, καθώς και από διάφορες χώρες. perisotera sto : ardas.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Τα τελευταία 2-3 χρόνια το φεστιβάλ πήγαινε κατα διαόλου. Ειδικά πέρυσι ήταν ότι χειρότερο έχω δει. Ελπίζω φέτος τα πράγματα να είναι καλύτερα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Φέτος έλεγα ότι θα τα καταφέρω να έρθω αλλά τελικά δεν θα έχω άδεια :( Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Πριν ενα μηνα ημουν στον Αρδα ηπια καφεδακι πρωτη φορα πηγα δεν ειχα ξαναπαει και μου αρεσε παρα πολυ!!!!Ακουσα πολυ καλα λογια για το φεστιβαλ και μπορει να παω μια βολτα φετος!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 φετος λεω να παω και εγω!!! ακομη και αν το φεστιβαλ δεν εχει μεγαλη επιτυχια, ειμαι σιγουρος οτι θα χαρω το τοπιο!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 H περιοχή είναι υπέροχη. Πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1, ακριβώς μπροστά στα σύνορα με την Τουρκία. Αν δεν σας αφήσουν, πηγαίνετε στον σιδηροδρομικό σταθμό (στάση του τρένου βασικά) στις Καστανιές. Θα δείτε τα 2 φυλάκια (ελληνικό και τουρκικό), και θα έχετε μια άποψη της Ανδριανούπολης. Επίσης στην Βύσσα, (στην λέγόμενη Άνω Βύσσα), στο τέλος του δρόμου της εκκλησίας θα βρείτε ένα αναψυκτήριο, από το οποίο θα έχετε μια υπέροχη θέα της Ανδριανούπολης. Στο χώρο του Φεστιβάλ μην περάσετε μετά από τις σιδηροδρομικές γραμμές (γέφυρα του Άρδα) γιατί είστε μόνο 30μ από τα σύνορα, και μπορείτε ξαφνικά να γίνετε γιουσουφάκι (!) σε κανένα τούρκικο χαρέμι. Αν μείνετε Ορεστιάδα, είναι καλή ιδέα να πηγαινοέρχεστε με το τρένο. Μόλις ένα τέταρτο και εισιτήριο στα 2 Ευρώ. Στην Ορεστιάδα φάτε από το Familys. Τεράστια σάντουιτς και τόστ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 xmmmmm poli orea, mono mi mas ta xalasi o keros :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 H περιοχή είναι υπέροχη. Στο χώρο του Φεστιβάλ μην περάσετε μετά από τις σιδηροδρομικές γραμμές (γέφυρα του Άρδα) γιατί είστε μόνο 30μ από τα σύνορα, και μπορείτε ξαφνικά να γίνετε γιουσουφάκι (!) σε κανένα τούρκικο χαρέμι. 'Ασχετο με το θέμα αλλά αυτό που λες το έχω κάνει εν αγνοία μου ένα Αυγουστίατικο σούρουπο του 2003 όταν ήμουν φαντάρος και έιχα πάει βόλτα εκεί.Δεν πέρασα απλώς την γέφυρα αλλά προχώρησα πολύ μέσα και έβλεπα μάλιστα κάτι δέντρα που στους κορμούς τους είχαν μια κόκκινη λωρίδα, ναι ήμουν στην Τουρκία..Τελικά κάναμε λίγο δεξιά και βρεθήκαμε στο Φυλάκιο 1 να μιλάμε με τους δύο Ελληνες σκοπούς και να χαιρετάμε τους δυο Τούρκους.Επείδη έιχαμε φθάσει σε αυτό το σημείο παρακάμτωντας το Τελωνείο αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω από εκεί που ήρθαμε. Δεν θα το ξαναέκανα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Θυμάμαι μια χρονιά που έπαιζαν οι ΜΙΚΡΟ στην κεντρική σκηνή και πρίν ήταν κάποιος άλλος. Τελικά έπιασε μια μπόρα τεραστίων διαστάσεων και όλο το πρόγραμμα αναβλήθηκε. Οι ΜΙΚΡΟ έπαιξαν τελικά την Κυριακή -τελευταία μέρα- ξεκίνησαν στις 1:30 και πήγε μέχρι πρωϊας! Και μια αλλά φορά θυμάμαι καθόμασταν και πίναμε φραπέ στο αναψυκτήριο, ο ήλιος να είναι λαμπερός, τα γάργαρα νερά να τρέχουν δίπλα μας, παιδάκια να παίζουν κοκ. Για πότε άρχισε να φυσά, και να βρέχει κανένας δεν πήρε χαμπάρι! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 'Ασχετο με το θέμα αλλά αυτό που λες το έχω κάνει εν αγνοία μου ένα Αυγουστίατικο σούρουπο του 2003 όταν ήμουν φαντάρος και έιχα πάει βόλτα εκεί.Δεν πέρασα απλώς την γέφυρα αλλά προχώρησα πολύ μέσα και έβλεπα μάλιστα κάτι δέντρα που στους κορμούς τους είχαν μια κόκκινη λωρίδα, ναι ήμουν στην Τουρκία..Τελικά κάναμε λίγο δεξιά και βρεθήκαμε στο Φυλάκιο 1 να μιλάμε με τους δύο Ελληνες σκοπούς και να χαιρετάμε τους δυο Τούρκους.Επείδη έιχαμε φθάσει σε αυτό το σημείο παρακάμτωντας το Τελωνείο αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω από εκεί που ήρθαμε. Δεν θα το ξαναέκανα ... Η περιοχή είναι 'γκρίζα' (όπως στο Αιγαίο). Η συνθήκη για τα σύνορα αναφέρει ότι η όριος γραμμή αρχίζει από τις εκβολές του Άρδα στον Έβρο. Εκείνη η περιοχή με τα δέντρα, εμείς υποστηρίζουμε ότι οι όχθες ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά οι Τούρκοι λένε ότι έρχονται τα σύνορα σαν συνέχεια της ευθείας από τα σύνορα που βρίσκονται στον δρόμο (δηλαδή κάθετα στον Άρδα). Την δεκαετία του 90 πήγαν ο Δκτης του στρατοπέδου μαζί με 2-3 φαντάρους να βάψουν τα δέντρα με μπλε μπογιά και οι Τούρκοι τους υποδέχθηκαν με τανκς. (Εννοείτε ότι από τότε δεν ξαναπλησιάσαμε στην περιοχή, και μάλιστα ούτε περίπολο βγάζουν εκεί). Εγώ υπηρέτησα στο ΕΦ Καστανεών. Θυμάμαι ότι όταν ο Άρδας ήταν φουσκωμένος και δεν μπορούσε να περάσει αμάξι απέναντι στα Μαράσια (δεν είχε τελειώσει ακόμα ο καινούργιος δρόμος τότε -2000), οι εξοδούχοι από τα Μαράσια περνούσαν από μας για να πάνε στο φυλάκιο τους, πάνω από την σιδηροδρομική γραμμή. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 [/i]Η περιοχή είναι 'γκρίζα' (όπως στο Αιγαίο). Η συνθήκη για τα σύνορα αναφέρει ότι η όριος γραμμή αρχίζει από τις εκβολές του Άρδα στον Έβρο. Εκείνη η περιοχή με τα δέντρα, εμείς υποστηρίζουμε ότι οι όχθες ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά οι Τούρκοι λένε ότι έρχονται τα σύνορα σαν συνέχεια της ευθείας από τα σύνορα που βρίσκονται στον δρόμο (δηλαδή κάθετα στον Άρδα). Την δεκαετία του 90 πήγαν ο Δκτης του στρατοπέδου μαζί με 2-3 φαντάρους να βάψουν τα δέντρα με μπλε μπογιά και οι Τούρκοι τους υποδέχθηκαν με τανκς. (Εννοείτε ότι από τότε δεν ξαναπλησιάσαμε στην περιοχή, και μάλιστα ούτε περίπολο βγάζουν εκεί). Αυτό με τα δέντρα σε όσους το έλεγα τους φαινόταν υπερβολίκο. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση των όσων έγραψα. Υ.Γ. Εγώ ήμουν διαβιβάσεις στην Πλάτη Έβρου. Λίγο πιο κάτω από τα Δίκαια.Κατάλαβες που λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 'Ασχετο με το θέμα αλλά αυτό που λες το έχω κάνει εν αγνοία μου ένα Αυγουστίατικο σούρουπο του 2003 όταν ήμουν φαντάρος και έιχα πάει βόλτα εκεί.Δεν πέρασα απλώς την γέφυρα αλλά προχώρησα πολύ μέσα και έβλεπα μάλιστα κάτι δέντρα που στους κορμούς τους είχαν μια κόκκινη λωρίδα, ναι ήμουν στην Τουρκία..Τελικά κάναμε λίγο δεξιά και βρεθήκαμε στο Φυλάκιο 1 να μιλάμε με τους δύο Ελληνες σκοπούς και να χαιρετάμε τους δυο Τούρκους.Επείδη έιχαμε φθάσει σε αυτό το σημείο παρακάμτωντας το Τελωνείο αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω από εκεί που ήρθαμε. Δεν θα το ξαναέκανα ... και καλα θα κανεις διοτι εαν πατουσες καπου λαθος θα εισουν σε τροχια τωρα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Η περιοχή είναι 'γκρίζα' (όπως στο Αιγαίο). Η συνθήκη για τα σύνορα αναφέρει ότι η όριος γραμμή αρχίζει από τις εκβολές του Άρδα στον Έβρο. Εκείνη η περιοχή με τα δέντρα, εμείς υποστηρίζουμε ότι οι όχθες ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά οι Τούρκοι λένε ότι έρχονται τα σύνορα σαν συνέχεια της ευθείας από τα σύνορα που βρίσκονται στον δρόμο (δηλαδή κάθετα στον Άρδα). Την δεκαετία του 90 πήγαν ο Δκτης του στρατοπέδου μαζί με 2-3 φαντάρους να βάψουν τα δέντρα με μπλε μπογιά και οι Τούρκοι τους υποδέχθηκαν με τανκς. (Εννοείτε ότι από τότε δεν ξαναπλησιάσαμε στην περιοχή, και μάλιστα ούτε περίπολο βγάζουν εκεί). Εγώ υπηρέτησα στο ΕΦ Καστανεών. Θυμάμαι ότι όταν ο Άρδας ήταν φουσκωμένος και δεν μπορούσε να περάσει αμάξι απέναντι στα Μαράσια (δεν είχε τελειώσει ακόμα ο καινούργιος δρόμος τότε -2000), οι εξοδούχοι από τα Μαράσια περνούσαν από μας για να πάνε στο φυλάκιο τους, πάνω από την σιδηροδρομική γραμμή. ειχατε πιασει τους τουρκους επανω στις αχλαδιες ε? κατι θα θυμασαι απο τοτε α ρε ατιμα συνορα ειδικα εκει πανω ειναι οτι χειροτερο απο πλευρας βαρεμαρας για εναν φανταρο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 κατευθειαν στην πηγη το festival :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. July 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 gia pite re osi exete pai kana kalo peristatiko...:D se 14 meres ine to fetino gestival Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Ας περιοριστούμε στα του φεστιβάλ παρακαλώ... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. July 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Ας περιοριστούμε στα του φεστιβάλ παρακαλώ... :) gia pite re osi exete pai kana kalo peristatiko... <-- gia to festival leo, pite kana kalo skiniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 To 2004 τραγούδησε η Πρωτοψάλτη. Κάποια στιγμή στο πρόγραμμα τραγουδά το 'Σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία'. Στη μέση του τραγουδιού αρχίζει ένα σόλο με μπουζούκι. Η Πρωτοψάλτη πάει στον μπουζουκτσή και έχει πλάτη τον κόσμο. Οπότε ανεβαίνει ένας τύπος που βρισκόταν σε άλλη διάσταση (καταλαβαίνετε...), ανεβαίνει στην σκηνή και αρχίζει να κάνει στριπτηζ. Τρέχουν οι υποτίθεται σεκιουριτάδες, τον κατεβάζουν από την σκηνή. Η Πρωτοψάλτη πήρε μετά χαμπάρι τι έγινε, σταμάτησε λίγο η συναυλία, είπε κάτι (δεν θυμάμαι τι) αλλά μετά συνέχισε κανονικά. Επίσης το 2004 τα Ημισκούμπρια λέγαν ένα τραγούδι (νομίζω το πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία). Στην μέση του τραγουδιού, σταματά, μπαίνει η μουσική από το Shake it (Ρουβάς), στήνονται και οι τρεις και κάνουν την χορογραφία του Σάκη που χτυπά στον πωπό την χορεύτρια. Αλλά ο ένας τους γυρνά πιο νωρίς και αντί για τον πωπό, του χτυπά τα @@. Τρελό γέλιο έπεσε... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. July 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 xaxaxa thats what im talking about... ektos tou aftokinitou pos alios pezi na pai kapios sto fest :rolleyes: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Καλή λύση θα ήταν το τρένο αλλά άκουσα ότι έχουν κοπεί τα δρομολογία από τις Σέρρες μέχρι τα σύνορα λόγω εργασιών. Οπότε ΚΤΕΛ ή αεροπλάνο ως την Αλεξανδρούπολη και μετά πάλι ΚΤΕΛ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts