sagiadinos Δημοσιεύτηκε July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2006 Καλημέρα σε όλους. Μιά ερωτησούλα που πιθανόν να είναι και βλακώδης αλλά συγχωρέστε με. Εχω τα windows xp sp2 Ελληνικά και στίς συνδέσεις δικτύου του πίνακα ελέγχου μου βγάζει δύο συνδέσεις, μία "σύνδεση 1394 και μία "τοπική σύνδεση"(έχω ADSL).Μέχρι πρίν από λίγες μέρες μου έβγαζε και μιά ακόμη σύνδεση "σύνδεση internet" που μου έλεγε τί ταχύτητα έχω στο ADSL(την βασική 512/128) και μου έβγαζε επίσης και εικονίδιο κάτω στη γραμμή δεξιά.Τώρα όμως εξαφανίστηκαν και τα δύο και δεν μπορώ ούτε να τα βρώ ούτε να την δημιουργήσω.Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 start --> settings --> network connections --> local area network --> δεξί κλικ properties κάτω κάτω έχει επιλογή για να εμφανίζεται το εικονίδιο στην taskbar ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 start --> settings --> network connections --> local area network --> δεξί κλικ properties κάτω κάτω έχει επιλογή για να εμφανίζεται το εικονίδιο στην taskbar ;) Αυτό το εικονίδιο είναι της τοπικής σύνδεσης και εμφανίζεται.Εγώ αναζητώ την σύνδεση ιντερνετ που εμφάνιζε και δεύτερο εικονίδιο κάτω στη γραμμή εργασιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Θέσεις Δικτύου > δεξί-κλικ στην σύνδεση του ίντερνετ, ιδιότητες > Εμφάνιση εικονιδίου στην περιοχή ειδοποιήσεων οταν γίνει σύνδεση Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Θέσεις Δικτύου > δεξί-κλικ στην σύνδεση του ίντερνετ, ιδιότητες > Εμφάνιση εικονιδίου στην περιοχή ειδοποιήσεων οταν γίνει σύνδεση Το πρόβλημα είναι ότι εξαφανίστηκε αυτή η ρημάδα "σύνδεση στο ιντερνετ"από τις συνδέσεις δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Ααααα...τότε πρέπει να δημιουργήσεις μια νέα σύνδεση απο τις Θέσεις Δικτύου>Προβολή Συνδέσεων Δικτύου>Δημιουργία νέας σύνδεσης και να βάλεις το username και το password σου. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Ααααα...τότε πρέπει να δημιουργήσεις μια νέα σύνδεση απο τις Θέσεις Δικτύου>Προβολή Συνδέσεων Δικτύου>Δημιουργία νέας σύνδεσης και να βάλεις το username και το password σου. Οπως είπα και στην αρχή έχω ADSL και τα usernames kai passwords είναι στο modem/router. Άν δημιουργήσω νεα σύνδεση μου βγάζει επιπλέον μια σύνδεση τοπική που δεν λέει τίποτα. Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Τότε δοκίμασε να απεγκαταστήσεις/επανεγκαταστήσεις τους drivers του modem/router και πιστεύω να σου ξανα εμφανίσει την σύνδεση στις Συνδέσεις Δικτύου. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Τότε δοκίμασε να απεγκαταστήσεις/επανεγκαταστήσεις τους drivers του modem/router και πιστεύω να σου ξανα εμφανίσει την σύνδεση στις Συνδέσεις Δικτύου.Ευχαριστώ. Το τακτοποίησα αφου συνδέθηκα απ ευθείας στο modem/router(γιατί πριν μεσολαβούσε και ένα ΑΤΑ voip μεταξύ PC και Modem). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts