Jump to content

Κοινόχρηστη χρήση PDA

RAAD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα PDA αλλά δεν είναι 100% δικό μου αλλά το έχω όποτε θέλω. Τo Pda πέρνει Memory card και έχω το εξής ερώτημα. Μπορώ στην μέμορυ να βάλω δικά μου προγράμματα και τα χρησιμοποιώ μόνο εγω. Μόλις βγάλω την μέμορυ να χάντονται τα δεδομένα.

Θέλω καποιο browser ,email client , msn messenger κτλ..

Τι έχετε να προτείνετε?

Εχει Windows 2003 μέσα.

Αν υποθεσουμε οτι το χρησιμοποιουν 2 ατομα με 2 διαφορετικες καρτες μνημης μπορεις να φτιαξεις 2 διαφορετικους φακελους στο programms, πχ programms 1 και porgramms 2, οτι θες εσυ.

Μετα οταν παρεις εσυ το ppc, και κανεις εγκατασταση τα προγραμματα που θες, ριχνεις τις συντομευσεις μεσα στον ενα φακελο. Αντιστοιχα το αλλο ατομο στον αλλο φακελο.

Ετσι οταν βαζεις βαζεις την δικια σου memory μεσα, θα λειτουργουν μονο τα προγραμματα στον ενα φακελο και οχι στον αλλο (διαφορετικα shotcuts).

Τωρα για προγραμματα δεν μπορω να σου προτεινω κατι, ας το κανει καποιος αλλος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ένα PDA αλλά δεν είναι 100% δικό μου αλλά το έχω όποτε θέλω. Τo Pda πέρνει Memory card και έχω το εξής ερώτημα. Μπορώ στην μέμορυ να βάλω δικά μου προγράμματα και τα χρησιμοποιώ μόνο εγω. Μόλις βγάλω την μέμορυ να χάντονται τα δεδομένα.

Θέλω καποιο browser ,email client , msn messenger κτλ..

Τι έχετε να προτείνετε?

Εχει Windows 2003 μέσα.

kai de perneis kalutera ena diko sou gia na mh to moirazesai.EIPAME 3 PRAMATA DEN MOIRAZOMASTE SE AUTH TH ZOH.AMAXI,GUNAIKA,KAI PDA:lol:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.