Jump to content

Fifa World Cup 2006 Germany

mouyias
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;  

88 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;

• Γερμανία
    • Ιταλία
    • Πορτογαλία
    • Γαλλία

Recommended Posts

Αύριο στον αγώνα της Βραζιλίας μεταδίδει ο Βερνίκος. Ευτυχώς, γιατί τον προτιμάω από τον "Το Μέξικο-του Μέξικο-το Μέξικο-ω Μέξικο" Θεοφιλόπουλο.

Α, και χρόνια μας πολλά. Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια νικάμε την Πορτογαλία 2-1!

Βερνίκος! Ακόμη θυμάμαι τα γέλια που κάναμε στο Confederation... :D

Χρονια πολλά! Άντε και του χρόνου! (2 χρόνια μάλλον)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι ειναι αυτα ρε?συμμετεχουν οι ηπα-πιπα και δεν παιζει η ελλαδα μας ρε?ελεος:down: :angry: :w00t:

Συγγνώμη φίλε...Μπορεί οι ΗΠΑ σήμερα να'ταν χάλια,αλλά σε μια αναμέτρηση με την Ελλάδα,δεν νομίζω να'χαμε πολλές πιθανότητες...

Αύριο στον αγώνα της Βραζιλίας μεταδίδει ο Βερνίκος. Ευτυχώς, γιατί τον προτιμάω από τον "Το Μέξικο-του Μέξικο-το Μέξικο-ω Μέξικο" Θεοφιλόπουλο.

Μα αυτο ειναι το σωστο.

Οχι θα το κανουμε σαν τους Ιβοριανους,ενω κανονικα πρεπει να τους λεμε ελεφαντοστιανους...! Μην πω ακτηελεφαντοστιανους.

Mutilator :shifty:

Μα αυτο ειναι το σωστο.

Οχι θα το κανουμε σαν τους Ιβοριανους,ενω κανονικα πρεπει να τους λεμε ελεφαντοστιανους...! Μην πω ακτηελεφαντοστιανους.

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Ζαλήστικα :p

Έχω να κάνω μια παρατήρηση...τί κάνουν στα γήπεδα πρίν τον αγώνα και γλιστράνε τόσο πολύ??? Λάδι τους ρίχνουν?

Δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά γλιστρίματα παιχτών...όλο κάτω είναι...

δεν υπάρχει παιχνίδι(βέβαια δεν είδα Σερβία-Ολλανδία)που να μην υπάρχουν τουλάχιστον 5 γλίστρες!!! :ninja: :ninja:

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Παιδια δεν υπαρχει πιο βλακας speaker απο τον βερνικο :p

Λεει ωρες ωρες κααατι πετυχημενα :D :cool:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Ζαλήστικα :p

Έχω να κάνω μια παρατήρηση...τί κάνουν στα γήπεδα πρίν τον αγώνα και γλιστράνε τόσο πολύ??? Λάδι τους ρίχνουν?

Δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά γλιστρίματα παιχτών...όλο κάτω είναι...

δεν υπάρχει παιχνίδι(βέβαια δεν είδα Σερβία-Ολλανδία)που να μην υπάρχουν τουλάχιστον 5 γλίστρες!!! :ninja: :ninja:

Τα βρέχουν πριν τους αγώνες... αλλά φαίνεται πως το παρακάνουν!:lol: :p

I see stupid people...

Παιδια δεν υπαρχει πιο βλακας speaker απο τον βερνικο :p

Λεει ωρες ωρες κααατι πετυχημενα :D :cool:

χειρότερος απο τον Θεοφιλόπουλο δεν είναι....:lol: :lol: :lol: :lol:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ειναι αυτα ρε?συμμετεχουν οι ηπα-πιπα και δεν παιζει η ελλαδα μας ρε?ελεος:down: :angry: :w00t:

Βασικα πολλα καφενεια παιζουν σ'αυτο το Μουντιαλ(και απο θεωρουμενες μεγαλες ομαδες)και οχι η Ελλαδα μας και αυτο πρεπει να μας προβληματισει...

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

Μερικές (όσες θυμάμαι) ατάκες του Βερνίκου από το Confederation:

- Στο παιχνίδι Ελλάδα - Μεξικό: "Και βγαίνουν στην κόντρα οι Ιάπωνες..."

- Στο ίδιο παιχνίδι (νομίζω): "Και οι τρείς ομάδες έχουν κάνει τις αλλαγές τους..."

- Στο παιχνίδι Ελλάδα - Βραζιλία στο γκολ του Αντριάνο: "Αντριάνο... άι άι αάι"

- Στο ίδιο παιχνίδι στο ριπλέι του ίδιου γκολ: "Αντριάνο και μπααάπ..."

Τρελό γέλιο! (Τότε έπαιζε και η διαφήμιση της Q με το άι άι άι άι...)

:lol:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

σοβαραα??:lol:

λενε κατι τετοια ωρες ωρες..εχω ακουσει κατι παρομοια για το μπασκετ..και λυθηκα στα γελια :D

και η παραγκα αρχισε με την ιταλια επνιξαν ηδη δυο πεναλντι για την γκανα και παμε για παγκοσμιο ε?...... η πιο χαλια ιταλια που εχει κατεβει ποτε..http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/thumbsdown.gif

και η παραγκα αρχισε με την ιταλια επνιξαν ηδη δυο πεναλντι για την γκανα και παμε για παγκοσμιο ε?...... η πιο χαλια ιταλια που εχει κατεβει ποτε..http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/thumbsdown.gif

Συμφωνω οτι το 1ο ηταν πεναλτυ καθαρο. Αλλα για το 2ο δεν ειμαι σιγουρος...:O

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Το πρωτο ηταν καθαροτατο πεναλτυ το δευτερο ομως δεν ηταν τιποτα, αφου κανει βουτια ο παιχτης, μετρια ηταν η Ιταλια, οχι και η χειροτερη που εχει κατεβει ποτε! :!:

2 δεν έδωσε; Εγώ ένα είδα! Εκείνο που έλεγε ο Κατσαρός ότι θα μπορούσε να το έχει δώσει αν και ο Γκανέζος έπεσε θεατρικά. Δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα απ' τα δύο ριπλέι. Το άλλο που λέτε ήταν πιο τρανταχτο;

2 δεν έδωσε; Εγώ ένα είδα! Εκείνο που έλεγε ο Κατσαρός ότι θα μπορούσε να το έχει δώσει αν και ο Γκανέζος έπεσε θεατρικά. Δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα απ' τα δύο ριπλέι. Το άλλο που λέτε ήταν πιο τρανταχτο;
Αυτο που λες κατα τη γνωμη μου δεν ηταν, οσο για το αλλο, ηταν καθαρο πεναλτυ

Το πρωτο ηταν καθαροτατο πεναλτυ το δευτερο ομως δεν ηταν τιποτα, αφου κανει βουτια ο παιχτης, μετρια ηταν η Ιταλια, οχι και η χειροτερη που εχει κατεβει ποτε! :!:

και ομως χειροτερη αμυνα στην ιταλαι δεν υπηρχε εμπαιναν και εκανα οτι ηθελαν οι γκανεζοι (ασχετα με το τι δεν εβαλαν ενα γκολ) στο δευτερο δεν ακουμπησαν μπαλα οι ιταλοι αλλα επεσε θεατρικα και οχι οπως επρεπε να παραπατησει και να πεσει ωστε να ειναι πιο σαφες:lol:

και ομως χειροτερη αμυνα στην ιταλαι δεν υπηρχε εμπαιναν και εκανα οτι ηθελαν οι γκανεζοι (ασχετα με το τι δεν εβαλαν ενα γκολ) στο δευτερο δεν ακουμπησαν μπαλα οι ιταλοι αλλα επεσε θεατρικα και οχι οπως επρεπε να παραπατησει και να πεσει ωστε να ειναι πιο σαφες:lol:
Η αμυνα των ιταλων ειχε προβλημα στα πλαγια που ελειπε ο Ζαμπροττα γιαυτο τους ειδαμε ετσι σημερα... οσο για τη δευτερη φαση του ''πεναλτυ'' οι ιταλοι δεν ακουμπανε τον παικτη αυτος πεφτει που πεφτει μονος του, το κανει και με στυλ τρομαρα του :lol::lol::lol:

E άμα χάνουμε από την Αλβανία σε τι Μουντιάλ θα πάμε;;; Τουλάχιστον έχουμε το ρεκόρ με τα περισσότερα φιλικά!!!!! :lol: :lol:

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Αυτο που λες κατα τη γνωμη μου δεν ηταν, οσο για το αλλο, ηταν καθαρο πεναλτυ

Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τη φάση; γιατί στα δελτία μόνο τα γκολ θα δείξουν...

Καλά, μου φαίνεται ότι μερικοί εδώ μέσα βλέπουν μόνο ότι τους συμφέρει. Ο διατητής χτές στο Ιταλία - Γκάνα έκανε σοβαρά λάθη αλλά και προς τις δύο πλευρές. Η Γκάνα αδικήθηκε γιατί το πρώτο ήταν καθαρό πέναλτυ (ενώ το δεύτερο δεν ήταν) και η Ιταλία αδικήθηκε σε δύο φάσεις, την πρώτη όταν διέκοψε ο επόπτης για οφσάιντ που δεν υπήρχε δύο παίχτες της Ιταλίας που έβγαιναν ολομόναχοι με τον τερματοφύλακα, και την δεύτερη που ο Κουφούρ κλάδεψε από πίσω με δολοφονικό φάουλ τον Ιακουίντα, ενώ η φάση είχε προηγουμένως διακοπεί σωστά για οφσάιντ. Σε αυτήν την τελευταία περίπτωση δεν έχει σημασία αν είχε σταματήσει το παιχνίδι, ο παίχτης της Γκάνα έπρεπε να είχε αποβληθεί.

Οπότε άμα μιλάμε για διαιτητικά λάθη σωστό είναι να αναφέρουμε ότι ήταν και προς τις δύο πλευρές.

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

συγωμη πιστευεις οτι εχουμε ελπιδες απεναντι εστω και στις ηπα?......οσο ελπιδες εχω να αγορασω φερραρι αλλες τοσες εχει η ελλαδα να δει μουντιαλ..:rolleyes:

Καλά, μου φαίνεται ότι μερικοί εδώ μέσα βλέπουν μόνο ότι τους συμφέρει. Ο διατητής χτές στο Ιταλία - Γκάνα έκανε σοβαρά λάθη αλλά και προς τις δύο πλευρές. Η Γκάνα αδικήθηκε γιατί το πρώτο ήταν καθαρό πέναλτυ (ενώ το δεύτερο δεν ήταν) και η Ιταλία αδικήθηκε σε δύο φάσεις, την πρώτη όταν διέκοψε ο επόπτης για οφσάιντ που δεν υπήρχε δύο παίχτες της Ιταλίας που έβγαιναν ολομόναχοι με τον τερματοφύλακα, και την δεύτερη που ο Κουφούρ κλάδεψε από πίσω με δολοφονικό φάουλ τον Ιακουίντα, ενώ η φάση είχε προηγουμένως διακοπεί σωστά για οφσάιντ. Σε αυτήν την τελευταία περίπτωση δεν έχει σημασία αν είχε σταματήσει το παιχνίδι, ο παίχτης της Γκάνα έπρεπε να είχε αποβληθεί.

Οπότε άμα μιλάμε για διαιτητικά λάθη σωστό είναι να αναφέρουμε ότι ήταν και προς τις δύο πλευρές.

βασικα η οδηγια ειναι σαφεις μολις γινει φαση μετα το σφυριγμα μονο παρατηρησεις μπορεις να κανεις (ασχετα που μερικοι βγαζουν καρτες..)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...