katsifis Δημοσιεύτηκε June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2006 αγορασα ενα game pad και οταν το τοποθετω στην θυρα usb( ειναι χωρις σιντι) δεν γινεται ευρεση νεου υλικου..οταν τοποοθετω καπιο αλλο υλικο στη θυρα usb να δω αν γινεται η ευρεση υλικου...αυτο γινεται κανονικα..τι μπορει να φταιει???παρακαλω βοηθεια...Υ>Γτο εχω χρησημοποιησει το game pad σε ολες τις θυρες...στις προτες φορες βγηκε το αναλογο συνεφακι αλλα αμεσως εφευγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Pithanon na einai elatomatiko.. Dokimaseto se allo Ypologisth diaforetika girna to pisw Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 To service "Plug and Play" στον υπολογιστή σου είναι ξεκινημένο; Για να το δεις πηγαίνεις Control Panel->Administrative Tools->Services και βρίσκεις το service με το όνομα "Plug and Play". Αν το status του δεν είναι started τότε δεξί κλίκ πάνω του και το ξεκινάς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 To service "Plug and Play" στον υπολογιστή σου είναι ξεκινημένο; Για να το δεις πηγαίνεις Control Panel->Administrative Tools->Services και βρίσκεις το service με το όνομα "Plug and Play". Αν το status του δεν είναι started τότε δεξί κλίκ πάνω του και το ξεκινάς. Εχω τα ελληνικα xp αν εχεις την καλοσυνη και επειδη ειμαι αρχαριος πες το μου με βαση των xp..το δοκιμασα σε αλλο pc και δουλευε....παρακαλω την βοηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 kamia gnomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 service packs και updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 service packs και updates? service packs2 και uptades...τι αλλο μπορει να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 To service "Plug and Play" στον υπολογιστή σου είναι ξεκινημένο; Για να το δεις πηγαίνεις Control Panel->Administrative Tools->Services και βρίσκεις το service με το όνομα "Plug and Play". Αν το status του δεν είναι started τότε δεξί κλίκ πάνω του και το ξεκινάς. Έλενξε αυτό που σου είπε ο Zxr Start (Εναρξη) -> Control Panel (Πίνακας ελέγχου) -> Performance and Maintenance (Απόδοση και συντήρηση) -> Administrative Tools (Εργαλεία διαχείρησης) -> Services (Υπηρεσίες) και ελέγχεις το Plug and Play να είναι ενεργοποιημένο. Και κάτι άλλο. Την πρώτη φορά που το σύνδεσες και σου έβγαλε το συννεφάκι, σου έγραψε στο τέλος ότι η συσκευή αναγνωρίστηκε και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά; Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 PLUG AND PLAY ρε παιδια που το γραφει ......κατα αυξοντα σειρα πιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Είναι αυτό που λέει ''Τοποθέτηση και άμεση λειτουργία'' Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Έλενξε αυτό που σου είπε ο Zxr Start (Εναρξη) -> Control Panel (Πίνακας ελέγχου) -> Performance and Maintenance (Απόδοση και συντήρηση) -> Administrative Tools (Εργαλεία διαχείρησης) -> Services (Υπηρεσίες) και ελέγχεις το Plug and Play να είναι ενεργοποιημένο. Και κάτι άλλο. Την πρώτη φορά που το σύνδεσες και σου έβγαλε το συννεφάκι, σου έγραψε στο τέλος ότι η συσκευή αναγνωρίστηκε και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά;Ναι μου εγραψε οτι μπορει να χρησιμοποιηθει αλλα στα καπακια εγραψε οτι υπαρχει σφαλμα και δεν λειτουργη κανονονικα....ελεξα το plug and play ειναι ενεργη και αυτοματη οποτε αλλου ειναι το προβλημα...καπου ακουσα οτι μπορει να εχουν προβλημα τα xp γι αυτο δεν γινεται ευρεση του game pad...αντε καμια γνωμη ακομη να βρουμε τη λυση...help παρακαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Τι μάρκα είναι το game pad; Παίζει να βρεις drivers από το site της εταιρείας; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Δεν δοκιμάζεις να το σβήσεις από το device manager και να το ξαναπεράσεις για να το αναγνωρίσει από την αρχή;Μπορεί απλά κάτι να πήγε στραβά και τώρα να δουλέψει.Μου έχει τύχει άπειρες φορές.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Δεν δοκιμάζεις να το σβήσεις από το device manager και να το ξαναπεράσεις για να το αναγνωρίσει από την αρχή;Μπορεί απλά κάτι να πήγε στραβά και τώρα να δουλέψει.Μου έχει τύχει άπειρες φορές.:) Πως το κανω αυτο....οποις ξερει...εχω παλαβωσει...μετα απο 1,5χρονια που εχω p.c ειπα να βαλω games και εχω κολησει στο game pad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Πως το κανω αυτο....οποις ξερει...εχω παλαβωσει...μετα απο 1,5χρονια που εχω p.c ειπα να βαλω games και εχω κολησει στο game padΚάνεις δεξί κλικ στο My Computer (Ο Υπολογιστής μου) -> Properties (Ιδιότητες) -> Hardware (Υλικό ή κάπως έτσι) και μετά στη πρώτη επιλογή Device Manager (λογικά Διαχείριση Συσκευών) αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει με τη μετάφραση γιατί δεν έχω ελληνικά xp...:) Εκεί μέσα θα πας να το βρεις και να το απεγκαταστήσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 stis θυρες usb θα το βρω,,με τι ονομασια θα το βρω....sorry αν κουραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 stis θυρες usb θα το βρω,,με τι ονομασια θα το βρω....sorry αν κουραζωΛογικά θα είναι στην υποκατηγορία Sound,Video And Game Controllers.Ψάξε κάπου θα λέει για Ήχο,Παχνίδια κλπ.Αν δεν είναι εκεί,ψάξε μία μία τις κατηγορίες λογικά θα το βρεις από το όνομα της μάρκας του.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Λογικά θα είναι στην υποκατηγορία Sound,Video And Game Controllers.Ψάξε κάπου θα λέει για Ήχο,Παχνίδια κλπ.Αν δεν είναι εκεί,ψάξε μία μία τις κατηγορίες λογικά θα το βρεις από το όνομα της μάρκας του.:) οχι δεν βρηκα αυτο που ειπες η κατι παρομοιο....τι σστην ευχη ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 δωστε μια λυση βρε παιδια.........εχω χαρμανιασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Λογικά θα είναι στην υποκατηγορία Sound,Video And Game Controllers.Ψάξε κάπου θα λέει για Ήχο,Παχνίδια κλπ.Αν δεν είναι εκεί,ψάξε μία μία τις κατηγορίες λογικά θα το βρεις από το όνομα της μάρκας του.:) το εκανα καταργηση το game pad και το ξανα εβαλα...μου εγραπσε το υλικο ειναι ετοιμο για χρηση..αλλα τελικα τζιφος..κατι για λογισμικο ελεγε στην αντιμετωπιση προβληματων,,,τι να κανω...ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileros Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Γνωριζει κανεις ξαποιο gamepad συμβατο με το tvbox X96 android 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts