evans7 Δημοσιεύτηκε June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2006 Καλησπερα η καλημερα σε οσους βλεπουν το μηνυμα αυτο! Εχω ενα Qtek 2020i με οτι αξεσουαρ υπαρχει(σχεδον) και το χρησιμοποιω ως τηλεφωνο,PDA,GPS,modem,σημειωματαριο,Mp3 player,παιχνιδομηχανη και οτι αλλο μπορω! Η εμπειρια μου στα PDA ξεκινησε και εξελιχθηκε ως εξης: Ρ800,Ρ900,Ρ910,Anextek SP230(GPS PDA-phone) και κατεληξα στο 2020i απο το οποιο ειμαι κατευχαριστημενος σε ολους τους τομεις! Το θεμα αυτο δημιουργηθηκε για να μοιραστουμε ολοι τις εμπειριες μας η τα τυχον παραπονα μας για τη συγκεκριμενη συσκευη! Λοιπον..............σας ακουω!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=60914 οποτε..:lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts