alfa Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 κανενα λινκ υπαρχει για να κλεισουμε καπου εδω σημερα?:) οκ το βρηκα. τα λεμε αν βρουμε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 υπάρχουν και pm παίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 υπάρχουν και pm παίδες... Ναι το γνωριζω αλλα ειναι κατι που πολυ θα ενδιαφερωνται. οποτε καλο ειναι οι αποριες μου και τα προβληματα που αντιμετωπισα να τα βλεπουν και αλλοι και να ξερουν τι πρεπει να κανουν. αλλα δεν καταλαβα τι σε πειραξε? οταν αλλοι μιλανε περι ανεμων και υδατων δεν υπαρχουν ΡΜ? στο κατω κατω ειμαστε στο θεμα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Nϊκο χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις. Ναι, στείλαμε σε PM αυτά που ήταν εκτός θέματος. Νομίζω πως και άλλοι θα βοηθηθούν απο αυτά που προαναφέρθηκαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ναι το γνωριζω αλλα ειναι κατι που πολυ θα ενδιαφερωνται. οποτε καλο ειναι οι αποριες μου και τα προβληματα που αντιμετωπισα να τα βλεπουν και αλλοι και να ξερουν τι πρεπει να κανουν. αλλα δεν καταλαβα τι σε πειραξε? οταν αλλοι μιλανε περι ανεμων και υδατων δεν υπαρχουν ΡΜ? στο κατω κατω ειμαστε στο θεμα:mad: καλά χαλάρωσε λίγο...:rolleyes: στην τελική κάνε όλες τις διαδικασίες με pm και γράψε αναλυτικά σε ένα ποστ το πρόβλημα και πως το αντιμετώπισες..;) δεν είναι και το πιο εύκολο για κάποιον να διαβάζει 2 σελίδες με chat για το πως και τι και γιατί..;) τελοσπάντων...συνεχίζουμε...end of story.. @jotz: thanks mate..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 καλά χαλάρωσε λίγο...:rolleyes: στην τελική κάνε όλες τις διαδικασίες με pm και γράψε αναλυτικά σε ένα ποστ το πρόβλημα και πως το αντιμετώπισες..;) δεν είναι και το πιο εύκολο για κάποιον να διαβάζει 2 σελίδες με chat για το πως και τι και γιατί..;) τελοσπάντων...συνεχίζουμε...end of story.. @jotz: thanks mate..;) Χαλαρος ειμαι:) δεν ειπα επιθετικα οτι ειπα, απλα εξηγησα γιατι εγινε ετσι. απο μενα κανενα προλημα. τελευταιο οφτοπικ :X Και μια ερωτηση βασικη πως σβηνουμε τα σκινς που δεν θελουμε και πως τις φωτο της ΤΙΜ στην εκκινηση και στο κλεισιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Για τα skin: Με τον P2k Commander http://www.filehost.gr/993445. Συνδέεις το κινητό σε data. Ανοίγεις τον Commander και πηγαίνεις a>mobile>skin>φάκελο του skin που θέλεις να διαγράψεις. Μπαίνεις στο φάκελο και σβήνεις όλα τα αρχεία ή καλύτερα αντέγραψέ τα κάπου για backup. Όταν ξαναφορτώσεις τα αρχεία δεν θα υπάρχει ο φάκελος. Όμως μην προσπαθήσεις να σβήσεις ολόκληρο το φάκελο γιατί δεν γίνεται. Αυτό είναι όλο. Για τις φωτο της ΤΙΜ πάλι με τον Commander πηγαίνεις a>system και βρίσκεις τα αρχεια splash_tim_greece_pwrup_240x320 και powerdown. Δεν τα σβήνεις αλλά μετονομάζεις τα αρχεία με τα οποία θέλεις να τα αντικαταστήσεις, με τα πιο πάνω ονόματα και κάνεις copy. Κλείσε και άνοιξε το κινητό. Τα αρχεία με τα αποία θα αντικαταστήσεις τις εικόνες της ΤΙΜ πρέπει να είναι gif ανάλυσης 240x320. Αν θέλεις τα unbranded τα κατεβάζεις εδώ: http://www.filehost.gr/486981 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 πολυ ωραια τα καταφερα, μονο που την πρωτη φορα σβηνοντας ενα σκιν μου εσβησε πολλα, μαλλον γιατι δεν το ειχα στο Default οταν τα εβαζα. τωρα δοκιμαζω να εχει το τηλεφωνο λαιβ της βοντα αλλα ενα αρχειο που κατεβασα εχει τις ρυθμισεις απο γερμανια, μπορει καποιος που το εχει λαιβ ακομα με Leadegl 10.7 να παρει μπακαπ τα ελληνικα? θα παει struments-websession και μετα load from phone, και τον πινακα που θα βγαλειθα τον κανει save to pc ειναι ενα μικρο αρχειο και μπορει να σταλει και με μαιιλ. το leadergl 10.7 το βρισκετε εδω http://www.rogepost.com/n/1762928714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ωραία μπράβο. Αυτό που ξέχασα να σου πω και έπρεπε να το πω είναι ότι δεν σβήνουμε ποτέ το skin Moto. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Δεν εσβησα το ΜΟΤΟ αλλα καποιο που ειχα περασει. μετα την επανεκινηση ειχε μεσα μονο ενα σκιν, το ξανα εκανα επανεκινηση και οκ. το θεμα τωρα ειναι να βρω το websession απο ελληνικο βοντα μπας και κανω και το λαιβ. αληθεια τις συντομευσεις απο τιμ που ειναι περασμενες πως τις σβηνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Δεν τις σβήνεις, άλλωστε τι σε πειράζουν; Εγώ στο δικό μου δημιούργησα τρεις νέες, GPRS, MMS, internet. Και χρησιμοποιώ αυτές. Αντίστοιχα και στα MMS δημιούργησα προφίλ με τις ρυθμίσεις της Cosmote. Στο forum της Vodafone έψαξες; Δες και στο site της Motorola, στις ρυθμίσεις δικτύου. Και στο site της Vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Δεν τις σβήνεις, άλλωστε τι σε πειράζουν; Εγώ στο δικό μου δημιούργησα τρεις νέες, GPRS, MMS, internet. Και χρησιμοποιώ αυτές. Αντίστοιχα και στα MMS δημιούργησα προφίλ με τις ρυθμίσεις της Cosmote. Στο forum της Vodafone έψαξες; Δες και στο site της Motorola, στις ρυθμίσεις δικτύου. Και στο site της Vodafone. Θα δω και εκει που λες. οσο για τις συντομευσεις που θελω να σβησω δεν ειναι αυτες στο μενου ιντρνετ αλλα αυτες που ειναι στο μενου ρυθμισεις πρωτες επανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Σβήσε το αρχείο DL_DB_INET_RECORDS που βρίσκεται στο φάκελο a. Με τον Commander. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Σβήσε το αρχείο DL_DB_INET_RECORDS που βρίσκεται στο φάκελο a. Με τον Commander. Δεν εχω τετοιο αρχειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Δεν γίνεται να μην το έχεις. Ψάξε. Στο φάκελο a, όχι στο mobile. Αν δεν είναι εκεί δες στο system. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Και ομως εχω ψαξει παντου, τετοιο αρχειο δεν εχω.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Ανοίγεις τον Commander. Ανοίγεις το φάκελο a. Εκεί υπάρχει ο φάκελος mobile και μια σειρά από αρχεία (P2k:/a/). Μέσα σ' αυτά είναι κι αυτό που σου είπα. Λογικά πρέπει πρέπει να υπάρχουν αρκετά με παρόμοια ονόματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Εχω ψαξει ολο τον α και δεν υπαρχει πουθενα, τον εχω κανει και κοπι και αν θελεις μπορω να σου τον στειλω. Μεσα στο mobile εψαξα καθε φακελο και καθε αρχειο, αλλα πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Τελικα το βρηκα με το leadergl το εσβησα αλλα οι σελιδοδικτες δεν εφυγαν αλλα επιμενουν να μου σπανε τα νευρα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 alfa να σε ρωτήσω, μιλάμε για τις web συντομεύσεις που βρίσκονται στο μενού των ρυθμίσεων πρώτες πρώτες; (ΤΙΜ Video FUN, TIM Music Clips, κτλ) Γιατί εγώ δεν εννούσα αυτές. Με το αρχείο αυτό σβήνεις τις συντομεύσεις που υπάρχουν στο μενού των εικόνων, των video, των ήχων κτλ ακριβώς πριν από τα αρχεία και την παραπομπή για να νεα εικόνα, video κτλ. Tις web συντομεύσεις δεν τις έχω πειράξει γιατί δεν με ενοχλούν. Δεν το έχω ψάξει καν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ναι φιλε μου για αυτες μιλαω γιατι ειναι και πρωτες πρωτες και μπαινοντας στο μενου καμια φορα τις ανοιγω κατα λαθος:mad: . οσο για το ΡΜ που σου εστειλα τελικα διαβαζοντας παρακατω το θεμα του ΧΧ μου απαντησες:) και φυσικα το δοκιμασα με το σκιν ΜΟΜΟ που ειναι πολυ ωραιο. φανταζομε οτι και τα τεσσερα κινητα (1070, ΧΧ, ΜΑΧΧ και 3Χ ) εχουν πολλες ομοιοτητες. αληθεια επειδη το 1075 που εχω θα το δωσω στον μικρο μου πιστευεις οτι αξιζει την διαφορα τιμης το ΜΑΧΧ απο ΧΧ? α, το λογοτυπο δυκτιου πως το αλλαζω? δεν μπορεσα να βρω καποιο προγραμμα που να κατεβαινει. οσο για την διαγραφη σκινς απο ΧΧ δοκιμασες να το συνδεσεις με το καινουργιο σκιν μανατζερ? η προηγουμενη εκδοση το 1070 δεν το εβλεπε αυτη δουλευει κανονικα. http://www.motohilfe.de/nuke/html/index.php?name=CmodsDownload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Το λογοτυπο του δικτύου δεν ξέρω πως μπορείς να το αντικαταστήσεις. Ξέρω όμως ότι μπορείς να το "εξαφανίσεις". Μπορείς να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να μην είναι ορατό. Είναι θέμα skin. Δηλαδή σε ένα skin να φαίνεται και σε άλλο όχι. (Πάντα φορτωμένα στην ίδια συσκευή) Προσωπικά χρησιμοποιώ το skinner4moto γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το skin που θέλεις και να "εξαφανίσεις" λογότυπο, ημερομηνία κτλ ή να τους αλλάξεις θέση. Και επίσης μπορείς να αντικαταστήσεις τις εικόνες, τα χρώματα κτλ. Για τη διαγραφή των skin από το xx δοκίμασα αυτό που είπες αλλά τίποτε. Πρεπει να βρεθεί ο τρόπος να συνδεθεί σε p2k. Μάλλον είναι θέμα drivers και χρόνου. Να φανταστείς πολλά προγράμματα δεν είναι ακόμα πλήρως συμβατα με τα V3x, E1070 κτλ. Τέλος για τη σύγκριση που με ρωτάς δεν μπορω να απαντήσω γιατί δεν έχω και τις 2 συσκευές. Γενικά μπορώ να σου πω ότι το V3xx είναι ένα κλικ πιο πάνω από το 1070. Εκτός από τη σχεδίαση που δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Αν τα έβλεπες δίπλα δίπλα σίγουρα θα προτιμούσες να ασχοληθείς με το xx!!! Πάντως το xx δεν εισάγει καινά δαιμόνια. Τελειοποιεί όμως με τον καλύτερο τρόπο τις καινοτομίες της προηγούμενης γενιάς. (Πλήρης λειτουργία κάρτας γραφικών). Τέλος έχει μια οθόνη ευκρινέστατη, λίγο μεγαλύτερη από το 1070 και ρυθμισμένη ώστε να αποδίδει τα χρώματα λίγο πιο "ψυχρά". Ελπίζω να σου έδωσα μια εικόνα. Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις και στο θέμα του MAXX. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapinio Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Kαλημερα παιδια.Εχω ενα motorola v1075 vodafone. Εχω τα εξης προβληματα: -Ενω ειναι ανοιχτο και εχει σημα δεν μπορουν να με καλεσουν. -Ξυπνησα ενα πρωι και ενω ειχα βαλει ξυπνητηρι οχι μονο δεν χτυπησε αλλα ειχαν σβηστει και ολα τα ξυπνητηρια που ειχα αποθηκευμενα. -Γενικα το κιν δεν παει καλα... Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ίσως θα έπρεπε να το πας στο service να το κοιτάξουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Ευχαριστα νεα για οσους εχουν V 1075 και το εκαναν Ε 1070 αλλα θελουν να εχουν και το λαιβ της βοντα εχω περασει τα αρχεια που χρειαζετε το τηλ. για να μπορει να αναγνωριζετε σαν λαιβ και δουλευει κανονικα. οποιος τα θελει μπορω να του τα στειλω η πειτε μου που να τα ανεβασω για να υπαρχουν. ευχαριστω τον DRILLGR γιατι βασιστικα στον οδηγο του απλα εβαλα τα αρχεια που πηρα απο ενα ελληνικο V 1075. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts