Jump to content

[Επίσημο] Motorola v1075

agamithite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να ελέγξεις τη μνήμη του κινητού σου και το μέγεθος του skin. Κάποια skin μπορεί να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τα 4 MB.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 80
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω το Vodafone firmware γιατί θέλω να το δώσω το κινητό στο ξάδελφο μου και αυτός έχει Vodafone.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Λογικά και με το MP της ΤΙΜ το κινητό θα δουλεύει μια χαρά. Από κει και πέρα απλά ψάχνεις στο Google.

Στη διεύθυνση αυτή υπάρχουν αρκετά firmware. http://v1075.forumcommunity.net/?f=862729

Δες πιο σου κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλα διαφορα σκινς που τα πηρε κανονικα αλλα τιν πατησα οταν εβαλα καποια που ηταν σπλιτ... βαζοντας τα εικονιδια και τα μμα στο συστεμ τωρα δεν εχω καθολου εικονιδια...:( καμμια ιδεα?

το ΜΡ του 1070 που μπορω να το βρω?

Κάνε κλικ στην υπογραφή μου και μετά πήγαινε στα monsterpack.

Σωστα βγαζει ματι:lol: , τελικα το εκανα 1070:) αλλα με ενα προβλημα. το πληκτρο του λαιβ εγινε C κατι που δεν με πειραζει αλλα το C εγινε προσβαση στα εργαλεια η κατι τετοιο υπαρχει καποια λυση? το κακο ομως ειναι αλλου αλλαζοντας με το Seemeditor καποιες παραμετρους για πιο καλη φωτο και βιντεο ενω το βιντεο δουλευει η καμερα για φωτο δεν ανοιγει. αυτο που εκανα ειναι το εξης

Για να βελτιώσουμε την ποιότητα των φωτώ πάμε στο κελί 48Β ( Τομή της κάθετης στήλης 48_ και οριζόντιας στήλης _Β και πατάμε πάνω στην υπάρχουσα τιμή και γράφουμε 64-Δεν δείχνει να αναβοσβήνει κέρσορας κλπ οπότε μην μπερδευτείτε ότι δε γράφει, απλά γράψτε τον αριθμό και θα εμφανιστεί). Στη συνέχεια ομοίως στο κελί 4CB ( Τομή 4C_ και _Β ) αλλάζουμε την τιμή που υπάρχει σε 09

αλλα καμερα τσουκ, εκανα κατι λαθος η οχι? που μπορω να βρω τις παραμετρους που ειναι κανονικα για να το κανω οπως ηταν.

σε κουρασα και σε ευχαριστω που ασχολεισε

To increase photo quaility on a v3x

(this will reduce the compression used when saving photos to transflash card)

EDIT:

seem 004e_0001

offset 48b to 64 (normal 4B, bits 0,1,3,6)

offset 4cb to 07 (normal 05, bits 0,2)

To improve video recording quality on a v3x when storing video to Transflash card

EDIT:

seem 004e_0001

offset - 04AA = 04 (normal 00, bits)

offset - 04AB = 00 (normal 40, bit 6)

Αυτά είναι τα seem που έχω εγώ και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι λειτουργούν.

Για το κουμπί τώρα: Στο δικό μου κινητό το κουμπί που είναι ανάνεσα στο π΄ρασινο της κλήσης και στο κόκκινο της απόρριψης είναι το C. Αυτό που είναι πάνω από το κόκκινο είναι για να μπαίνεις στο internet.

Aν θέλεις μπορείς να τα αλλάξεις. Πές μου και θα σου πω πως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα το προβλημα με την καμερα και τα δυο κουμπια ειναι απο αυτη την διαδικασια που ακολουθησα...

Εγκατάσταση και χρήση του Vodafone live! με video streaming σε unbranded firmware

Ανοίγουμε το Leadergl ΕΝΩ έχουμε ανοιγμένο παράλληλα το RSD και από την επιλογή struments πατάμε στο resource explorer. Από εκεί βλέπεις όλα τα περιεχόμενα του κινητού. Όποια αλλαγή κάνετε μέσω εδώ πρέπει στη συνέχεια να κλείνετε αυτό το extra παράθυρο και από την επιλογή model να κάνετε restart το τηλέφωνο ώστε να ισχύσουν οι αλλαγές. Καμία φορά μπορεί να κολάει το πρόγραμμα αλλά δοκιμάστε να αποσυνδέσετε το κινητό η να κάνετε restart το pc σε έσχατη περίπτωση αλλά γενικώς δουλεύει καλά. Λοιπόν ,μέσω του resource explorer άνοιξτε το φάκελο a: και ψάξτε να βρείτε το αρχείο websession και σβήστε το(αυτό θα μας χρειαστεί αργότερα όταν θα περάσουμε τα mms/wap settings). Από εδώ κατεβάστε τα απαραίτητα αρχεία για το live και περάστε τα στο φάκελο a: Τέλος κάνουμε restart to κινητό μέσω του tab phone > Restart phone

αν δεν κανω τα παραπανω (αρα δεν εχω βοντα λαιβ 3G) τοτε δουλευουν κανονικα, τωρα δεν ξερω αν ετσι μπορω να κανω βιντεοκληση αλλα θα το δω και τα λεμε.

δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος να εχω λαιβ 3G.

Επισης στο μενου WEB Συνδεσεις εχει της ΤΙΜ πως μπορω να τις σβησω?

offset 4cb to 07

Αυτο ειναι σιγουρο γιατι εγω το βρηκα 09

Καταρχήν για το τελευταίο υπάρχουν διάφορες απόψεις. Εγώ προσωπικά το έχω στο αρχικό 05.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς. Βίντεο κλήση νομίζω πως μπορείς να κάνεις κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Ναι στο μενού έχει μόνο τις συνδέσεις της ΤΙΜ. Οπότε ή μπαίνεις στο site Μοτορολα και σου τις στέλνουν από εκεί. Στην αρχική σελίδα είναι (Αν δεν έχει το E1070 διάλεξε το V3x). Επίσης και στο site της Vodafone πρέπει να υπάρχουν οι ρυθμίσεις για να τις περασεις είτε χειροκίνητα ειτε να σου τις στείλουν. Τώρα για να περάσεις το Vodafone Live δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις ακριβώς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλιστα, οποτε χρειαζομε αρκετο ψαξιμο ακομα, σε ευχαριστω παντως.

Δε νομίζω πως είναι δύσκολη η διαδικασία. Και γω δεν έχω ΤΙΜ αλλά Cosmote. Και όλα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Και MMS και WAP κτλ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομίζω πως είναι δύσκολη η διαδικασία. Και γω δεν έχω ΤΙΜ αλλά Cosmote. Και όλα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Και MMS και WAP κτλ.

Το κακο ειναι οτι αν δεν το κανω λαιβ δεν θα βλεπω τιβι

Α, τώρα κατάλαβα. Δεν μπορείς να περάσεις συγκεκριμένο προφίλ για τηλεόραση όπως έχει η ΤΙΜ;

Πάντως αν έχεις κρατήσει το όνομα του firmware που είχες μπορεί ψάχνοντας να το βρεις στο google.

Λοιπόν στη σελίδα αυτή http://v1075.forumcommunity.net/?f=796777 υπάρχει το firmware της Vodafone. πιθανό όμως να μην περιέχει ελληνικά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α, τώρα κατάλαβα. Δεν μπορείς να περάσεις συγκεκριμένο προφίλ για τηλεόραση όπως έχει η ΤΙΜ;

Πάντως αν έχεις κρατήσει το όνομα του firmware που είχες μπορεί ψάχνοντας να το βρεις στο google.

να το βρω για να το ξαναβαλω?

το κακο ειναι οτι το προτιμω σαν 1070, αρα πρεπει να βρω λυση που βαζοντας αυτο που εβαλα παραπανω για λαιβ να μη χαλαση η καμερα και να δουλευουν τα πληκτρα κανονικα.

Τα πλήκτρα διορθώνονται πολύ εύκολα. Πχ το πλήκτρο του internet το χρησιμοποιώ για τις συντομεύσεις. Η κάμερα είναι το βασικό.

Πες μου τι ακριβώς κάνει;

2.1 V3x Key Mappings (yaz00us)

2.1.1 Here are the 005B_0001 SEEM Key Mappings for the Moto V3X.

If you are looking for a way to reject a call with the flip closed you can remap one of the external keys to the

"TURN OFF" button. For my mobile, I remapped the "CAMERA KEY" witch offset is 16 to the value 11

witch correspond to the "TURN OFF" button so now I can reject a call when I have my flip closed pushing

the right up button.

HEX ADDRESS(offset)-PHONE (KEY)-Value

00-1-01

01-2-02

08- 9 -09

09- * -0A

0A- 0 -00

0B- # -0B

0C- CALL (GREEN BUTTON) -12

0D- LEFT SOFT KEY -0F

0E- RIGHT SOFT KEY -0E

0F- SCROLL UP -2C

10- C<- (CLEAR KEY) -25

11- SCROLL DOWN -2D

12- VOLUME UP -17

13- VOLUME DOWN -18

14- SELECT (SCROLL CENTRAL BUTTON) -3F

15- OUTSIDE RIGHT DOWN BUTTON (VOICE DIAL KEY) -2B

16- OUTSIDE RIGHT UP BUTTON (CAMERA KEY) -40

17- SCROLL LEFT -2E

18- SCROLL RIGHT -2F

19- VIDEO CALL -41

1D- RED BUTTON (TURN ON/OFF BUTTON, HANG UP, EXIT MENUS) -11

1E- GO ONLINE BUTTON (UNDER THE RIGHT UP BUTTON) -3E

1F- SMART KEY -15

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το προβλημα ειναι οντως η καμερα γιατι απο οποιο πληκτρο και αν παω να την ενεργοποιησω παει να ανοιξει αλλα δεν...:mad:

αληθεια τα DRM iconpack πως τα περναω? ανοιγω το ιδιο προγραμμα που εκανα και το φλασινκγ και το περναω απλα η θελει κατι αλλο? πρεπει να γυρισω το Ρ2κ στο φλασ μοντ οπως στο φλασινγκ?

Με το Rsd lite τα περνας όπως και το monsterpack. Αυτό με την κάμερα μου κάνει φοβερή εντύπωση. Δηλαδή δεν ανοίγει καθόλου, ούτε μέσα από το μενού των multimedia;
[sIGPIC][/sIGPIC]

απο πουθενα δεν ανοιγει.

το τηλεφωνο πρεπει να ειναι ανοικτο και στανμπαι? η να το βαλω σε φλασμοντ?

Το τηλέφωνο το συνδέεις κανονικά σε data. Ανοιχτό. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνει το RSD μόνο του. Απλά διαλέγεις το αρχείο που θέλεις να φλασάρεις και πατάς start.

Για την κάμερα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Θα το ψάξω όμως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορω να βαλω εικονιδια και απο το απλο η πρεπει να ειναι το Χ

Από το V3 όχι, δε γινεται. Από το V3x γίνεται γιατί έχουν ίδιο ή σχεδόν ίδιο λογισμικό. Γι αυτό και λειτουργούν όλες οι αλλαγές seem και στα δύο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

στην υπογραφη σου εχει 2 πακετα το καλο το δευτερο γιατι δεν μου το περναει ενω το πρωτο το πηρε?

Αυτό με τα γαλάζια εικονίδια;

Σε μένα το έχει περάσει κανονικά. Για να σου πω την αλήθεια αυτό μόνο πέρασα γιατί το άλλο δε μου άρεσε.

Ποαι έκδοση RSD χρησιμοποιείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

την 2.6 αλλα την χρησημοποιω μαζι με τοΡ2Κ γιατι ετσι μου αναγνωριζει το τηλεφωνο (μαλλον γιατι δεν περασα ντραιβερς