VENOM13 Δημοσιεύτηκε June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 27, 2006 Καλημερα. θα ηθελα να σας ρωτισω αν κανενας σας ξερει καποιο προγραματακι ετσι ωστε να μπορω να κανω video recording απο τα messenger (msn, skype) μαζι με ηχο χωρις ομως να εμφανιζωνται στο βιντεο τα υπολοιπα πραγματα που υπαρχουν στο desktop πχ κερσορες παραθυρα. παραθυρο messenger κτλ. Δεν θελω να καταγραφω μονο την δικη μου webcam αλλα και του συνομιλητη μου. δοκιμασα το snagit αλλα δεν ειναι ακριβως αυτο που θελω αν και εχει πολλες εφαρμογες. Επισης θα ηθελα να σας ρωτισω αν υπαρχει καποιο software ετσι ωστε να μπορω να χρησημοποιησω την ψηφιακη μου φωτογραφικη μηχανη (Sony DSC-W50) σαν webcam. σας ευχαριστω και ελπιζω καποιος να μπορεσει να με βοηθισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 MSN webcam recorder 8.3 psakse sto Moulari Den einai dwrean Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 όσο για την ψιφιακή ως webcam, γίνεται αλλα οι περισσότεροι αν όχι όλοι πιστεύω θα σου πουν να μην το κάνεις γιατι χαλάει ο φακός της μηχανής αν την δουλεύεις ως webcam.. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 afto isxiei kai gai video cameres? mi les tetoia giati tha trelatho!!!!1:blink: Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VENOM13 Δημ. June 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 όσο για την ψιφιακή ως webcam, γίνεται αλλα οι περισσότεροι αν όχι όλοι πιστεύω θα σου πουν να μην το κάνεις γιατι χαλάει ο φακός της μηχανής αν την δουλεύεις ως webcam.. entaksy milame gia kanonikh xrhshmopoihsh kai oxi na thn exw anamenh olh mera :) tha me endiefere pantws na dw pws leitourgei h olh fash thanks pantws paides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 βασικά είχα ρωτήσει κ εγώ στο myphone πιο παλιά κ μου είπαν επειδή αλλάζει συνέχεια το κέντρο κ γυρίζει συνέχεια ο φακός ώστε να εστιάζει αυτό του κάνει κακο... :( Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts