Jump to content

messenger video capturing

VENOM13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα. θα ηθελα να σας ρωτισω αν κανενας σας ξερει καποιο προγραματακι ετσι ωστε να μπορω να κανω video recording απο τα messenger (msn, skype) μαζι με ηχο χωρις ομως να εμφανιζωνται στο βιντεο τα υπολοιπα πραγματα που υπαρχουν στο desktop πχ κερσορες παραθυρα. παραθυρο messenger κτλ. Δεν θελω να καταγραφω μονο την δικη μου webcam αλλα και του συνομιλητη μου. δοκιμασα το snagit αλλα δεν ειναι ακριβως αυτο που θελω αν και εχει πολλες εφαρμογες.

Επισης θα ηθελα να σας ρωτισω αν υπαρχει καποιο software ετσι ωστε να μπορω να χρησημοποιησω την ψηφιακη μου φωτογραφικη μηχανη (Sony DSC-W50) σαν webcam.

σας ευχαριστω και ελπιζω καποιος να μπορεσει να με βοηθισει

όσο για την ψιφιακή ως webcam, γίνεται αλλα οι περισσότεροι αν όχι όλοι πιστεύω θα σου πουν να μην το κάνεις γιατι χαλάει ο φακός της μηχανής αν την δουλεύεις ως webcam..

όσο για την ψιφιακή ως webcam, γίνεται αλλα οι περισσότεροι αν όχι όλοι πιστεύω θα σου πουν να μην το κάνεις γιατι χαλάει ο φακός της μηχανής αν την δουλεύεις ως webcam..

entaksy milame gia kanonikh xrhshmopoihsh kai oxi na thn exw anamenh olh mera :) tha me endiefere pantws na dw pws leitourgei h olh fash thanks pantws paides

βασικά είχα ρωτήσει κ εγώ στο myphone πιο παλιά κ μου είπαν επειδή αλλάζει συνέχεια το κέντρο κ γυρίζει συνέχεια ο φακός ώστε να εστιάζει αυτό του κάνει κακο... :(