jbele Δημοσιεύτηκε June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 26, 2006 Παίδες έχω το εξής πρόβλημα. Εχω έναν HP DESKJET 1220C εγκατεστημένο σε Windows XP. To πρόβλημα είναι οτι ενώ γίνεται σωστά η εγκατάσταση και έχω πλήρη επικοινωνία με τον printer όταν στέλνω εκτύπωση από οποιδήποτε προγραμμα και test page τυπώνει λευκές σελίδες. Εχω χρησιμοποιήσει usb και parallel έχω καθαρίσει κεφαλές και άλλαξα μελάνια κατέβασα και τους καινούριους drivers απεγκαθιστώντας πλήρως όλους τους προηγούμενους και τα ίδια αποτελέσματα. Καμία ιδέα????? Το ίδιο πρόβλημα έχω και με έναν ΕPSON C86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Εκτυπωτής = Πιθανόν OFF O Ektipwtis einai kainourios? H litourgouse kai den ektipwnei ksafnika Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbele Δημ. July 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Ο εκτυπωτής λειτουργούσε και έμεινε χωρίς χρήση γι κάποιους μήνες νομίζω οτι φταίει η κεφαλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Ο εκτυπωτής λειτουργούσε και έμεινε χωρίς χρήση γι κάποιους μήνες νομίζω οτι φταίει η κεφαλή Το ότι δεν λειτούργησε για μήνες κλπ δεν παίζει κανένα ρόλο. Τους drivers τους κατέβασες από: http://h200003.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?pnameOID=19142&locale=en_US&taskId=135&prodSeriesId=25521&prodTypeId=18972 ??? Και εξάλου λες πως το πρόβλημα το έχεις και με τον epson επίσης. Ε δε μπορεί να χάλασαν και οι δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbele Δημ. July 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Οι drivers έχουν κατέβει και έχουνν δοκιμαστεί.Το θέμα είναι ότι είναι εντελώς ανεξάρτητα τα δύο περιστατικά απλά έτυχε να εμφανιστούν τυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts