trapped Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 525??? Έλεος!! Το Τ630 το είδα να κυκλοφορεί παντου.. ακομα δεν βγήκε και το κρατεί η μισή Λαρνακα .. gkrr It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Μα παιθκιά ντα μπο λαλήτε τωρα; Επελάνατε; 460 λιρες εν πολλά ριάλια εν τα δώσετε για ένα mobile phone? Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (11 Ιαν. 2004 , 00:57) Μα παιθκιά ντα μπο λαλήτε τωρα; Επελάνατε; 460 λιρες εν πολλά ριάλια εν τα δώσετε για ένα mobile phone? Νοου μαι φρεντ! Αυτό δεν είναι ένα οποιονδήποτε κινητό...είναι ΤΟ κινητό! :D ;) `trapped 525??? Έλεος!! Το Τ630 το είδα να κυκλοφορεί παντου.. ακομα δεν βγήκε και το κρατεί η μισή Λαρνακα .. gkrr και βάλε και την μισή Πάφο μέσα! :!: Τώρα αυτό τι είναι? Ούτε και εγώ κατάλαβα... -- Πάντως εγώ π900 460 το βρήκα...νομίζω είναι κοντά στην τιμή κόστους... Τελικά θα πέσουν οι τιμές μέχρι τέλος Γενάρη ή όχι ? :worry: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 paidia ayrio mms :D ematha oti tha litourgisoun kai gia soeasy Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chryant (11 Ιαν. 2004 , 13:47) paidia ayrio mms :D ematha oti tha litourgisoun kai gia soeasy Να και ένα καλό... :) Πριν δεν λειτουργούσαν με SoEasy? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (11 Ιαν. 2004 , 01:48) Νοου μαι φρεντ! Αυτό δεν είναι ένα οποιονδήποτε κινητό...είναι ΤΟ κινητό! :D ;) και βάλε και την μισή Πάφο μέσα! :!: Ούτε και εγώ κατάλαβα... -- Πάντως εγώ π900 460 το βρήκα...νομίζω είναι κοντά στην τιμή κόστους... Τελικά θα πέσουν οι τιμές μέχρι τέλος Γενάρη ή όχι ? :worry: 1. Δεν θα συμφωνήσω. Όταν αγοράζεις ένα τηλέφωνο δεν το παίρνεις για να λέεις απλά ότι έχεις το καλύτερο, και να το χρησιμοποιάς απλά για να παίρνεις τηλέφωνο. Το παίρνεις μόνο εαν μπορείς να αντέξεις το οικονομικό βάρος, και δέυτερο αν μπορείς (και θέλεις) να χρησιμοιποιάς κάθε λειτουργία του. Και για να λέμε την αλήθεια 490 (τόσα έδωσα εγώ) είναι λίγο τσιμπιμένα. Το 6600 είχε μόλις 300 και οι διαφορές στις δυνατότητες δεν δικαιολογούν τις 200 λίρες. *Έλα όμως που δεν μπορώ να δω μπροστά μου ΝΟΚΙΑ... :)* 2. Το Τ630 είναι ένα καλό κινητό, και με σχετικά καλή τιμή. Για αυτό το αγοράζουν και πολλοί...΄* Υπάρχει κάποιος που θα πουλούσε το Τ610 για να πάρει Τ630? :) * 4. Αν συμβεί το ίδιο με το Ρ800 τότε όχι δεν θα φθηνήσει. Το Ρ800 είρθε στις 475 και σε ένα μήνα πήγε στις 575!!! Βγάζει νόημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 1...Το καλύτερο εγώ εννούσα με τις περισσότερες δυνατότητες απο τα άλλα κατα εμέ... 2...Όχι δεν θα πουλούσα το τ610 μου για να δώσω το λιγότερο 40 λίρες που είναι η διαφορά πώλησης μεταξύ τους μόνο και μόνο για την οθόνη! 3...Το π800 όμως τότε που είχε βγεί ήταν το καλύτερο...ποιός μπορούσε να του συναγωνιστεί ? Γιαυτό άλλωστε και βγήκε πάνω η τιμή.... :rolleyes: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (10 Ιαν. 2004 , 22:03) Τώρα αυτό τι είναι? τι λες να νε ρε συ? Αν συμβεί το ίδιο με το Ρ800 τότε όχι δεν θα φθηνήσει. Το Ρ800 είρθε στις 475 και σε ένα μήνα πήγε στις 575!!! Βγάζει νόημα? μαλλον δεν καταλαβες καλα...γενικα μιλουσε ο xrayw εδω...και απο την αλλη ακριβωσε το Π800 για τον λογο οτι θα ειδαν οτι πωλειτω αρκετα...δεν εξηγειται αλλιως http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Επιασα και εγώ στα χέρια μου για λίγο την Παρασκευή το P900. Καλός συνδυασμός κινητού - PDA, αλλά και εγώ πιστεύω οτι είναι ακριβό γι΄αυτό και κατέληξα στο 6600 NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vale Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Leitoytrgisan ta MMS alla mono gia sindesi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vale (12 Ιαν. 2004 , 16:06) Leitoytrgisan ta MMS alla mono gia sindesi A γιαυτό και δεν δουλεύει στο δικό μου..είναι και So easy... Mου έχουνε στείλει τα settings αλλά τίποτα δεν γίνεται! :mad: :cry: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 τελικα πρεπει ολοι να αλλαξουμε και να κανουμε σταθερη συνδεση ..... :( http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 εγω πάντως ειχα και εχω σταθερη συνδεση .. στην soeasy δεν εχει ουτε gprs ουτε mms και εχει και τριπλασιες τιμες για τηλεφωνηματα.. Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 HELLOOOOOOO So Easy σε Ρ900 και τα MMS Δουλεύουν ρολόι.... :) :) Μάλιστα λειτουργούν πλέον με GPRS και είναι εκπληκτικά πιο γρήγορα... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 παντως ειπαν πως δεν θα δουλευουν για soeasy.. το σιγουρο ειναι οτι δεν ξερουν τι τους γινεται !! Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Tώρα να ενεργοποιήσω και γω το GPRS .. τι χρεώσεις πληρώνω; It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 5 λίρες για το gprs και άλλες 5 για φαξ και δεδομένα εαν δεν τα έχεις.. τα πληρώνεις μόνο μια φορα στον επόμενο λογαριασμο δεν έχει συνδρομη κάθε μήνα για αυτα τα δύο. Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 ta mms exou kileisei logo uperfortosis tou server mporeite na steilete alla o telikos paraliptis den tha to lavei.h cyta kanei ekklisi opws den stellete alla mms merxi aurio gia na prolavei tyxon provlimata sto server pou tha tous anagkasi na stamatisoun tin upiresia mms :D Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 an den me pisteyete tilefonate cyta 132 kai rotate Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 είναι εντελως άχρηστη η cyta :mad: δεν ξέρουν τι τους γίνεται ρε γμτ! ΥΓ: Γιατι να μην σε πιστέψουμε ρε φιλε? :) Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mik3 (13 Ιαν. 2004 , 20:58) είναι εντελως άχρηστη η cyta :mad: δεν ξέρουν τι τους γίνεται ρε γμτ! ο φοβος απο την νεοαναμενομενη Scancom τους εκανε να τρεχουν και να μην προλαβαινουν ;) :whistle: http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Eε.. τρέχουν τρέχουν.. θα φάν τα μούτρα τους. Μονοπώλιο στα ύψη, τιμές χώμα... υπηρεσίες καπούτ.. Προσπαθούν να μας ξεγελάσουν με τις χαμηλές τιμές.. :whistle: αχ.. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 By the way...στην σελίδα της cybee λέει μέχρι 2 Φεβρουαρίου λίγουν τα φρι μμς! :mad: ΑΑΑ!!! Δεν πάει καλά η Cyta! Scancom που ισε?!?!?! :p Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Scancom Scancom.. αλλά όσπου να σταθεροποιηθεί σαν εταιρεία και γενικά το δίκτυο θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός.. :whistle: It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος `trapped (14 Ιαν. 2004 , 15:20) Scancom Scancom.. αλλά όσπου να σταθεροποιηθεί σαν εταιρεία και γενικά το δίκτυο θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός.. :whistle: Aν είναι γενικά σταθερή και δεν έχει τις αναποδιές της Cytas εμείς θα περιμένουμε! :rolleyes: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts