mik3 Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 δηλαδή εκείνα τα kbs είναι δωρεάν που στέλνει και κατεβάζει?? αν δεν είναι δωρεάν έχω χρεωθεί το λιγότερο 5 λίρες μέσα σε 2 μέρες!:( Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 δωρεαν ειναι βρε φίλε! =) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 ευτυχώς! Πάντως είναι τέλεια!!!! Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 ρε παιδια μηπος ΠΟΛΗΜΑΘΕΥΤΗΚΕ αυτο το *31* (*=καγκελο στα κινητα) ή η ιδεα μου ειναι.... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 δυστυχως ναι και αρχισε να γινεται εκνευριστικο.....! Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Ωχ .. φάρσες που πέσαν.. =ρ εκνευριστικό όμως.. τα 3 πιο κυρια πράματα που ασχολούντε 1. την σιονια που επικρατει και πως να την εξολοθρευσουν[κρυάδα =ρ] 2. πως να σπαταλήσουν το διωρο των αγγλικών .. με φάρσες του 31 =ρ 3. να στείλουν καμια εικόνα της αγαπητής τους με ΜΜS =p It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy το 7250i το πηρε ενας γνωστος μου 7 Λιρες μοναχα...το μονο που ηθελε ειναι αλλες 50 επιπλεον λιρες για να φτιαχτει το κινητο να δουλεει στο δικτυο Της ελευθερης Κυπρου.. Τωρα φιλε Xrays οταν μιλουσαμε για 10 λιρες δεν ειναι σιγουρο αυτο...απλη υποθεση ηταν αλλα ενα περιπου εκει θα κιμενετε η τιμη του... Ρε παιδια μην ακουω τετοια! Καλα θα πατε να παρετε κινητο απο τα κατεχομενα! Θα δωσετε στους παλιο τουρκους τα ριαλια σας! Ξεχασατε το Λιδρα παλας; Τους αγνωουμενους; Την Αμμοχωστο; Τις λεμονιες και τις πορτοκαλιες της Μορφου; Απο το σπιτι μου φαινοταν το 'χαιρομαι που ειμαι Τουρκος' απεναντι στον Πενταδακτηλο!Και την Τουρκικη σημαια! Την πολιτικη του Νεχτας; Τα τζαμια; Οταν ανεβεις στον πυργο του Σακολα και βλεπεις την καταντια των κατεχομενων; Ακομα νομιζω τα τετραδια γραφουν δεν ξεχνω απο εξω και εχουν το μοναστηρι του Απ. Αντρεα και το Πελλα Παις! Τα ξεχασατε;;;;; Υστερογραφο:Το γραφω τωρα γιατι δεν το ειχα δει νωριτερα! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Kαλά ρε φίλε...ένα κινητό ενα αγοράσουμεν ! ;) Εντζε σημαίνει ένα ξεχάσουμεν την Κύπρον μας...και απο την άλλην εντζε είμαι πελλός να διώ 400 λίρες για ένα τηλέφωνο δαμέ τζε να μέν δόκω 15 λίρες τζικάτο να το πάρω...στο κάτω κάτω λίγοι είμαστε εμείς που αγοράζουμε απο εκεί κινητά...τί καλό μπορεί να τους προσφέρει ? :confused: Όσον αφορά τα μμς είμουν εχτές με ένα φίλο που έχει Siemens ST55 και έστειλε το μήνυμα κανονικά στο cybee...Όταν ήρθε το μήνυμα του λέει το κινητό σου δεν υποστηρίζει την υπηρεσία της cytas...και σκεφτήκαμε πώς επειδή δέν έχει έρθει ακόμα ίσως να μην το βάλαν ακόμα στην cyta...άρα για καινούργια κινητά νομίζω θέλει υπομονή ! ;) :happy: `trapped Μπα δεν νομίζω.. αποτι ακουσα έχει αρκετά προβληματα με το ΜΜΣ έτσί; .. πάντως το βαλα .. και ολοι σημερα στο σχολείο με το ΜΜΣ ασχολούνταν =ρ το 132 επήρε φωτιά! =ρ Γιαυτό και την πρώτη φορά που πήρα τηλέφωνο πήρε 10 λεπτά να το απαντήσει! :cry: :!: Τους ξατιμάζαμε ενόσω μας είχαν σε αναμονή όμως και σπάζαμε την πλάκα μας! :lol: :whistle: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 h cytoula mas exelissete ........... Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 εξελίσσεται εξελίσσεται .. αλλά =ρ .. απο τα πολλά MMS μάλλον κάτι ''πήρε φωτια'' =ρ . πηρα τηλ και έχουν προβλημα με το gprs It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped εξελίσσεται εξελίσσεται .. αλλά =ρ .. απο τα πολλά MMS μάλλον κάτι ''πήρε φωτια'' =ρ . πηρα τηλ και έχουν προβλημα με το gprs Φίλε μου γιατί νομίζεις οτι δίνουν δωρεάν τις καινούργιες υπηρεσίες;;; Μήπως το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους ή γιατί μας αγαπούν; Αυτόν ακριβώς τον σκοπό έχουν, να τεστάρουν τα όρια του συστήματος (γιατί πιο πολύ κίνηση απο την περίοδο του δωρεάν δέν πρόκειται να έχουν...). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον a_aris Φίλε μου γιατί νομίζεις οτι δίνουν δωρεάν τις καινούργιες υπηρεσίες;;; Μήπως το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους ή γιατί μας αγαπούν; Αυτόν ακριβώς τον σκοπό έχουν, να τεστάρουν τα όρια του συστήματος (γιατί πιο πολύ κίνηση απο την περίοδο του δωρεάν δέν πρόκειται να έχουν...). Σωστός.... Και από ότι φέναιτε τα όρια δεν είναι και πολύ μεγάλα... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 ego nomizo epidi fobounte min trexoume stin kainouria etrairia poy erxete.... Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 καινούριο feature.. πως να το πω είναι .. δεν νομίζουν να ανησυχούν προς το παρόν για την scancom.. ετσι; It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped καινούριο feature.. πως να το πω είναι .. δεν νομίζουν να ανησυχούν προς το παρόν για την scancom.. ετσι; "Φυλαε τα ρουχα σου για να σσιεις τα μισα..."...ετσι προσπαθει να καμει τζιαι η Cyta... -ρε ξερει κανενας τον κοδικο για να φαινετε ο αριθμος οταν σε πιανουν με αποκρυψη αριθμου...???? http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 εννομιζω να εshει ετσι πραμαν:p Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mik3 εννομιζω να εshει ετσι πραμαν:p τζιαι ομως φιλε μου ΥΠΑΡΧΕΙ http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Υπάρχει εδώ και λίγο καιρό. Αν δεν τον βρείς δοκίμασε να το ψάξεις μέσα απο το μενού της συσκευής σου. Υπάρχουν συσκευές που έχουν τέτοια επιλογή για απόκρυψη του αριθμού σου. Όσο για τα όρια του συστήματος, αυτά είναι ανάλογα της ζήτησης. Δεν είμαι συνέχεια εκεί για να ξέρω πόσοι συνδομητές χρησιμοποιούν το GPRS αλλά σίγουρα δέν είναι μεγάλο αυτό το ποσοστό. Ε τώρα που όλη η Κύπρος (που λέει ο λόγος δηλαδή) θέλει να στείλει MMS είναι λογικό να "γονατίζει". Αυτά ακριβώς τα όρια ψάχνουν και καταγράφουν οι μηχανικοί την ώρα που εσείς "βρίζετε" :Ρ για να αποφασίσουν στο τέλος τις αναβαθμισεις που χρειάζονται για να δουλεύει καλά το σύστημα στην μετα-free εποχή. Είναι όλα θέμα πιθανοτήτων και στατιστικής. Εξάλλου όλες οι τηλεπικοινωνίες στηρίζονται σε μια πιθανότητα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον a_aris Υπάρχει εδώ και λίγο καιρό. Αν δεν τον βρείς δοκίμασε να το ψάξεις μέσα απο το μενού της συσκευής σου. Υπάρχουν συσκευές που έχουν τέτοια επιλογή για απόκρυψη του αριθμού σου. Όσο για τα όρια του συστήματος, αυτά είναι ανάλογα της ζήτησης. Δεν είμαι συνέχεια εκεί για να ξέρω πόσοι συνδομητές χρησιμοποιούν το GPRS αλλά σίγουρα δέν είναι μεγάλο αυτό το ποσοστό. Ε τώρα που όλη η Κύπρος (που λέει ο λόγος δηλαδή) θέλει να στείλει MMS είναι λογικό να "γονατίζει". Αυτά ακριβώς τα όρια ψάχνουν και καταγράφουν οι μηχανικοί την ώρα που εσείς "βρίζετε" :Ρ για να αποφασίσουν στο τέλος τις αναβαθμισεις που χρειάζονται για να δουλεύει καλά το σύστημα στην μετα-free εποχή. Είναι όλα θέμα πιθανοτήτων και στατιστικής. Εξάλλου όλες οι τηλεπικοινωνίες στηρίζονται σε μια πιθανότητα... Και ποιά είναι αυτή ? :p Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Εξαρτάται. Πιθανότητα απώλειας κλήσης, πιθανότητα καθυστέρησης κλήσης, πιθανότητα απώλειας συνδιάλεξης... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 :p :happy: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sllo Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Όσον αφορά τα μμς είμουν εχτές με ένα φίλο που έχει Siemens ST55 και έστειλε το μήνυμα κανονικά στο cybee...Όταν ήρθε το μήνυμα του λέει το κινητό σου δεν υποστηρίζει την υπηρεσία της cytas...και σκεφτήκαμε πώς επειδή δέν έχει έρθει ακόμα ίσως να μην το βάλαν ακόμα στην cyta...άρα για καινούργια κινητά νομίζω θέλει υπομονή ! ;) :happy: To S55 opos kai alla siemens mobiles exoun provlima sto na kanoun save to URL tou MMSC otan tous stellonte ta settings automata. To sms pou pires pano sto S55 den sou leei oti to kinito sou den ipostirizi MMS, alla oti den ipostirizi na lamvani automata ta settings tou mms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sllo Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy -ρε ξερει κανενας τον κοδικο για να φαινετε ο αριθμος οταν σε πιανουν με αποκρυψη αριθμου...???? DEN iparxi tetios kodikos. O monos tropos na kanis ovewrite tin apokripsi arithmou ine na sou dothi i ipiresia apo tin cyta, alla auto to option DEN prosferete. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sllo To S55 opos kai alla siemens mobiles exoun provlima sto na kanoun save to URL tou MMSC otan tous stellonte ta settings automata. To sms pou pires pano sto S55 den sou leei oti to kinito sou den ipostirizi MMS, alla oti den ipostirizi na lamvani automata ta settings tou mms. Aυτό ακριβώς ήθελα να πώ.....Σκεφτήτε να μην υποστήριζε το σ55 και το στ55 μμς! :wacko: :p :lol: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sllo Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Euxarista nea gia tous katoxous NOKIA 6600. Valte to exis sto kinito sas: pigenete: menu > tools > connections > Access points Epilexte "CYTA MMS" (i opio allo onoma dwsate sto profile gia MMS) > options > advanced settings kai valte gia Proxy: 212.31.96.161 kai meta > Port : 8080 Have Fun :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts