Cloud Δημοσιεύτηκε June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2006 Το pc ανοίγει μόνο του... και ναι είναι πραγματικότητα... Έχω δυο pc τα οποία είναι συνδεδεμένα και τα δύο. Έχω ένα κατεβαστήρι(δν το κλείνω ποτέ) P3 και πηγαίνει το Internet(adsl) και το μοιράζει στον άλλον.. Και το βράδυ καθώς καθόμουν βλέπω το άλλο το pc(amd) να ανοίγει!!! Oh god where is Xardavelas...? Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Μπες στο bios και βρες το Wake onlan ή κατι παρομοιο. Να το βαλεις το off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 thanx man ;) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Δν βρήκα κτ γμτ!!!:mad: Έχω την Msi K8T Neo2-F V2....:( Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Δν βρήκα κτ γμτ!!!:mad: Έχω την Msi K8T Neo2-F V2....:( Ξαναψαξτα ενα ενα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει. ΥΓ. Εγω ετσι τα εχω και τα δυο αλλα δεν με ενοχλει γιατι τα εχω παντα ανοιχτα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbele Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Μέσα στο bios στο μενου Power σιγουρα έχει την επιλογή waake on. Καντη diisabled.Αν είναι ήδη πήγαινε μέσα στα windows-control panel-system-device manager-network adapters δεξι κλικ properties και ξεκλίκαρε την επιλογή Αllow this device to turn on the computer στο menou Power managment.Εαν εξκολουθήσει να ανοίγει κανε update το bios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Δεν εχουν ολοι το ιδιο bios Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts