Jump to content

Ελια-σπηλος,πως να την κρυψω; (οχι αφαιρεση)..

Jos3ph
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.Θα ηθελα να μου πειτε οποιος ξερει,αν η αφαιρεση μιας ελιας μπορει να προκαλει καρκινο ή να αφησει δυσμορφη ουλη.ευχαριστω προκαταβολικα

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας.Θα ηθελα να μου πειτε οποιος ξερει,αν η αφαιρεση μιας ελιας μπορει να προκαλει καρκινο ή να αφησει δυσμορφη ουλη.ευχαριστω προκαταβολικα

καρκινο???οχι βεβαια!!

δυσμορφη ουλη?εξαρταται το μεγεθος της ελιας.συνηθως παντως μενει ενα μικρο σημαδακι σα βαθουλωμα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Όχι αν γίνει σε γιατρό δεν υπάρχει κίνδυνος για καρκίνο (ίσα ίσα μπορεί να γίνει το ανάποδο).

Όσο για ουλή αν είναι σχετικά μικρή δεν φαίνεται καν, αλλιώς φαίνεται σαν μικρό κόψιμο ή ένα βαθούλωμα (μικρό) στην χειρότερη.

• 4 months later...
εγω σημερα εβγαλα εναν σπηλο..ελπιζω το σημαδι που θα μου μεινει να ναι μικρο..η ναρκωση πονεσε λιγακι..αλλα πιο πολυ πονεσε που ακουγα τους γιατρους να λενε..φερε το 12αρι νυστερι χαχαχα..οτι χειροτερο..τωρα πρεπει να το φροντιζω για ~2βδομαδες..ελπιζω τα αποτελεσματα να ναι καλα..δεν εχω βγαλει τη γαζα ακομα..μαλλον αυριο το πρωι θα την αλλαξω για πρωτη φορα..την εβγαλα για καθαρα αισθητικος λογους αλλα απ οτι καταλαβα μαλλον επρεπε να τον βγαλω ετσι κ αλλιως..γτ αν την εχεις μπορει στη πορεια να σου δημιουργησει κατι απροσμενο..

• 3 months later...
γεια σας ,εχω και εγω μια ελια που θελω να την αφαιρεσω για αισθητικους λογους.Οταν ειχα παει στον δερματολογο μου ειχε πει μπορει να την βγαλει με μια τομη.Ομως εγω φοβαμαι μηπως μεινει καποιο σημαδι και το σημαδι ειναι χειροτερο απο την ελια.Αν καποιος εχει κανει αυτη την επεμβαση θα ηθελα να μου πει το σημαδι φευγει?? ..η μενει για παντα?? η απλως δεν φαινεται...??Ανησυχω για το σημαδι γιατι η ελια ειναι διπλα στη μυτη σχεδον.. και φοβαμαι μηπως φαινεται το σημαδι...Α και πιστευω θα ηταν καλυτερα να παω σε καποιον πλαστικο χειρουργο γιατι ειναι πιο ειδικος και θα κανει καλυτερη δουλεια για να κανει να μην φαινεται το σημαδι εσεις τι λετε...???Ποια ειναι η γνωμη σας??Και κατι τελευταιο περιπου ποσο κοστολογειτε αυτη η επεμβαση

Έχω ακούσει πολλά άτομα που τις βγάζουν και στο νοσοκομείο (με βιβλιάριο) ... και φυσικά τσάμπα , μέσα σε ένα 10λεπτο , με τοπική αναισθησία!

Δεν θα σου συμβούλευα κάτι τέτοιο όμως , μιας και νομίζω ότι κάποιες ελιές ΔΕΝ πρέπει να πειραχτούν , μιας και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο !

Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιον πλαστικό χειρούργο που φαντάζομαι θα ξέρει καλύτερα! Από 200-400 ευρώ μου φαίνεται παίρνουν!

(μπορεί να τα καλύψει όλα και η ασφάλειά σου ... ψάξτο)

Και φυσικά ΜΗΝ πας σε έναν μόνο , πάρε σβάρνα αρκετούς ... να είσαι σίγουρος και φυσικά να πάρεις και πιο πολλές γνώμες!

ΨΑΞΕ Το πάντως πολύ ... μην πας σε κανέναν κομπογιαννίτη - δεν παίζουμε με αυτά!

Σημάδι ΔΕΝ θα μείνει , ανάλογα και με το χέρι φυσικά του γιατρού ....(απ 'ότι είδα σε αρκετά φόρουμ που κάναν μερικοί ... μόνο εσύ θα ξέρεις που είναι .... μια μικρή γραμμή θ΄αφήσει)

Καλή επιτυχία!:)