71SPYROS Δημοσιεύτηκε June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2006 Πηρα μια sd transcend 4 giga 150x και την βαζω στο card reader τηs κανω φορματ σε φατ32 και την βλεπω στο desktop pc σαν 1giga καθως και στο ppc (qtek 2020i) τι μπορω να κανω, κανω μηπως κατι λαθος? :blink: :blink: :blink: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. June 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 πωπω ποσο μπελας ωρες ωρες ειναι ολα αυτα! μου ρχεται να τα σουταρω ολα! (ενοψη μουντιαλ) λοιπον βρηκα οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην βλεπει την sd και με ενα προγραμμα που κατεβασα απο το site της εταιρειας διορθωνεται αυτο. ελα ομως που ενω το εγκατεστησα το αποτελεσμα ειναι παλι 1γιγα! και αυτο λεει μαλλον τωρα οφειλεται στον card reader που δεν αναγνωριζει 4γιγα ενω την 2 γιγα stick pro duo που εχω την αναγνωριζει. ελα τωρα να βγαλεις ακρη! θα ψαξω να βρω απο καπου κανενα card reader που υποστηριζει σιγουρα 4γιγα και βλεπουμε! υπομονη πολυυυυ υπομονη χρειαζεται! Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 κατι τετοιες μα....ιες μου την δινουν και μενα και πλακωνω τα καντηλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Εισαι σιγουρος οτι ειναι ενταξει η καρτα; μου φαινετε παραλογο να μην μπορει να την διαβασει ουτε το card reader του υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Yparxei to endexomeno na tin vlepoun san 1gb alla stin ousia na einai 4gb! Prin 2-3 vdomades pira mia 4gb mmc gia to ngage mou, k tin evlepe san 1gb!Wstoso tin "gemisa" me 4gb!! Gemise tin na deis!k otan tin valeis sto qtek kane mia epanekinisi! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. June 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Yparxei to endexomeno na tin vlepoun san 1gb alla stin ousia na einai 4gb! Prin 2-3 vdomades pira mia 4gb mmc gia to ngage mou, k tin evlepe san 1gb!Wstoso tin "gemisa" me 4gb!! Gemise tin na deis!k otan tin valeis sto qtek kane mia epanekinisi! Eχει γουστο! θα το δοκιμασω τωρα κιολας γιατι που να τρεχω τωρα να βρω card reader,αν οντως πιασει... Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πάντως 4 GB παίζουν σε εμένα. Χωρίς πρόβλημα εξ αρχής αλλά χωρίς να την κάνω φορμάτ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. June 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Τελικα ηταν ο card reader, εσκασα 20ευρω και πηρα εναν που βλεπει την καρτα σαν 4γιγα. το καλο ειναι οτι και το qtek την βλεπει 4 γιγα! ε ρε γλεντια! αυτο ειναι, απο την μια πηζεις,τσαντιζεσαι και απο την αλλη στο τελος χαμογελας! ετσι καταφερνουν και μας τα παιρνουν και λεμε και ευχαριστω! Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts