Jump to content

Προβλημα με Ελληνικα

Osiris2000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχει το pc μου εδω και πολυ πολυ καιρο αλλα μεχρι τωρα δεν του ειχα δωσει σημασια. Το θεμα λοιπον ειναι οτι οσα προγραματα ειναι στα Ελληνικα δεν τα εμφανιζει σωστα. Για παραδειγμα το Today. Αντι να το εμφανισει στην Εληνικη γλωσσα μου βγαζει καποιους ακατανοητους χαρακτηρες και συμβολα. Τοσο καιρο δεν με ενοχλουσε γιατι εχω ενα κολλημα με τα Αγγλικα, αλλα προσφατα κατεβασα Ελληνικους υποτιτλους για μια σειρα και εμφανιζει τα ιδια ακατανοητα συμβολα και αυτο με χαλασε λιγο... Το λειτουργικο μου ειναι Win XP SP2 Profesional English. Πολυ πιο παλια μου εμφανιζε κανονικα τα Ελληνικα και αν θυμαμαι καλα το προβλημα εμφανιστηκε μετα απο ενα format που ειχα κανει καποτε. Sorry για το μεγαλο post και ελπιζω να εγινα κατανοητος.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Guest valeria
Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχει το pc μου εδω και πολυ πολυ καιρο αλλα μεχρι τωρα δεν του ειχα δωσει σημασια. Το θεμα λοιπον ειναι οτι οσα προγραματα ειναι στα Ελληνικα δεν τα εμφανιζει σωστα. Για παραδειγμα το Today. Αντι να το εμφανισει στην Εληνικη γλωσσα μου βγαζει καποιους ακατανοητους χαρακτηρες και συμβολα. Τοσο καιρο δεν με ενοχλουσε γιατι εχω ενα κολλημα με τα Αγγλικα, αλλα προσφατα κατεβασα Ελληνικους υποτιτλους για μια σειρα και εμφανιζει τα ιδια ακατανοητα συμβολα και αυτο με χαλασε λιγο... Το λειτουργικο μου ειναι Win XP SP2 Profesional English. Πολυ πιο παλια μου εμφανιζε κανονικα τα Ελληνικα και αν θυμαμαι καλα το προβλημα εμφανιστηκε μετα απο ενα format που ειχα κανει καποτε. Sorry για το μεγαλο post και ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Πήγαινε στο Control Panel και στην κατηγορία Regional And Language Options βάλε στις καρτέλες Regional Options και Advanced "Greek".Εγώ έτσι έλυσα αυτό το πρόβλημα.Θα χρειαστεί να κάνεις restart μετά την αλλαγή.:)

Valeria εισαι φοβερη!!! Problem solved! :) Πραγματικα δεν εχω λογια! Σε ευχαριστω παρα πολυ! ;)

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...