Angeldust Δημοσιεύτηκε June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2006 Φίλος ψάχνει για μεταχειρισμένο μικρό (μέχρι 5000 ευρώ) και σκέφτηκα να πάμε στο παζάρι καμμιά βολτα. Εχω την εντύπωση οτι γίνεται κάθε Κυριακή δίπλα απο το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ή μήπως έχει αλλάξει? Γνωρίζει κανενας τίποτα? Μήπως άλλαξε μέρα? Γιατι έχω ακούσει κάτι για Σάββατο. Γενικώς αξίζει να πάμε ή δεν θα βρούμε κατι το ιδιαίτερο? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX_IS Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Φίλος ψάχνει για μεταχειρισμένο μικρό (μέχρι 5000 ευρώ) και σκέφτηκα να πάμε στο παζάρι καμμιά βολτα. Εχω την εντύπωση οτι γίνεται κάθε Κυριακή δίπλα απο το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ή μήπως έχει αλλάξει? Γνωρίζει κανενας τίποτα? Μήπως άλλαξε μέρα? Γιατι έχω ακούσει κάτι για Σάββατο. Γενικώς αξίζει να πάμε ή δεν θα βρούμε κατι το ιδιαίτερο? αναλογοσ τι ζηταει. ο αδερφοσ μου πουλαει το δικο του (αν σε ενδειαφερει) 3000 fiat poynto μοντελο 97. δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα με την καταχωρηση μου,αν υπαρχει παρακαλω καποιοσ mod να με ενημερωσει ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 me peripou 5 xil clio mtv 01 ,95xil km apo full service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. June 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Δεν ψάχνω εγω αυτοκίνητο και πόσο μάλλον απο'δω μέσα. Απλά ρώτησα για το παζάρι, αν ξέρει κανείς που και κάθε πότε γίνεται... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 kathe kyriaki prwi dipla sto papageorgiou.... aksizei na to episkeftei kaneis :!: :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 τελικά ποιες μέρες λειτουργεί αυτό το παζάρι? Κυριακή μόνο ή και Σάββατο? και τι ώρες? έχει κάποια είσοδο για πωλητές / αγοραστές? υπάρχει κανένα τηλέφωνο / ιστοσελίδα να μάθουμε πληροφορίες? Επίσης υπάρχει και αυτό το παζάρι: http://www.robo.gr/pazari/profil.htm Έχει πάει κανείς? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Δεν ψάχνω εγω αυτοκίνητο και πόσο μάλλον απο'δω μέσα. Απλά ρώτησα για το παζάρι, αν ξέρει κανείς που και κάθε πότε γίνεται... Πίστεψέ με, χίλιες φορές καλύτερα να να ψάξεις από εδώ μέσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 ξερει κανεις αμα γινεται ακομα? και ποιες ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Γινεται κανονικα, Τα Σαββατα. Απλως εχει χαλασει λιγο η δουλεια γιατι εχει γεμισει εμπορους. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 καλη φαση παντος! Ειναι καλη ευκαιρια για ψαξιμο δλδ....:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Οχι φίλε, δεν είναι καλή φάση...Το παζάρι από εκεί που παλιά κατέβαινε όλη η Βόρεια Ελλάδα και γινόταν πραγματικό πανυγήρι, πλέον έχει γεμίσει εμπόρους και Αλβανούς και Ρώσους.... Κάτσε με την ησυχία σου στο pc σου, χτύπα http://www.car.gr και θα δεις μεγάλη ποικιλία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Βασικα νομιζω εινια καλυτερα αν θελεις να δωσεις αυτοκινητο, θα το δωσεις σε καλυτερη τιμη απο αυτη που θα στο παρει καποιος εμπορος. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Παντως προσοχη και στο αμαξια του car.gr γιατι παιζουν πολλα μαπα αυτοκινητα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 τι εννοείς μάπα αυτοκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Δεν ειναι τοσο καθαρα και αξιοπιστα οσο αναγραφουν στα χαρακτηριστικα και στα σχολια.Εγω δυο φορες που βρηκα κατι αμαξια απο εκει περα,συγκεκριμενα ενα integra και ενα s2000,απο κοντα διαπιστωσα πολλα αρνητικα που δεν τα ανεφεραν οι ιδιοκτητες στα σχολια τους.Απλα θελει καλο ψαξιμο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boemis Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 ξερει κανεις αμα γινεται ακομα? και ποιες ωρες?γινεται καθε σαββατο απο τις 8 το πρωι μεχρη τις 2 και μιση το μεσημερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 γινεται καθε σαββατο απο τις 8 το πρωι μεχρη τις 2 και μιση το μεσημερι φιλε αυτο το ποστ εχει γραφτει πριν σχεδον ενα χρονο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts