Guest valeria Δημοσιεύτηκε June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2006 Παιδιά καλησπέρα!Έχω αναλάβει να επαναφέρω σε τάξη τον υπολογιστή του πατέρα μου γιατί τον έχει κάνει μαντάρα...:cry: Λοιπόν ένα από τα πολλά προβλήματα που έχει είναι ότι για κάποιο λόγο όποιον φάκελο και να πάω να ανοίξω μου τον ανοίγει με το Search.Δηλαδή με βάζει στο μενού της αναζήτησης,αντί να το ανοίξει.Επίσης αν κάνω δεξί κλικ πάνω σε οποιονδήποτε φάκελο αντί να έχει ως προεπιλογή το open έχει το search.Προφανώς κάποια βλακεία έχει κάνει,αλλά πώς το επαναφέρω αυτό;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Δοκίμασε start->run και γράψε regsvr32 /i shell32.dll Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Δοκίμασε start->run και γράψε regsvr32 /i shell32.dllΕίσαι απίστευτος!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts