jgs69 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 1. Ναι 2. Σίγουρα μέσα από το motorola phone tools, δεν έχω βρει να έχει file manager όπως τα nokia. Αλλά κρατάω επιφυλάξεις γιαυτό 3. Ναι μπορεί στην κάρτα μνήμης 6. Ακουστικά manual cd με το MPT, καλώδιο mini USB, φορτιστή 7. Όχι δεν χαράζει εύκολα 8. Το κεντρικό πλήκτρο δεν μπορείς να το προγραμματίσεις, θεώρησε ότι έχει κάτι σαν εντολή select στα μενού. Τα υπόλοιπα όμως ναι με όποια επιλογή θέλεις 9. Πολύ καλά 10. Μια χαρά, εγώ την χρησιμοποιώ όταν οδηγώ και δεν έχω πρόβλημα 11. Η επαφή ρολάρει και βλέπεις όλο το όνομα όταν πατήσεις πάνω της 12. Ναι 14. Ναι (με μια μικρή επιφύλαξη γιατί δεν εχω μαζί μου την συσκευή) 15. Ναι με άλλο skin 16. πρώτα η μία γλώσσα και μετά η άλλη 17. Από ότι θυμάμαι , όταν κλείνεις το slide, το τηλέφωνο κλειδώνει από μόνο του Το 4,5 & 13 .... sorry, αδυνατώ να τα απαντήσω τώρα.... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheTerrier Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 APANTHSH STO 5O ERWTHMA : NAI DIMIOURGHTE LISTA PROSFATWN APOSTOLWN. APANTHSH STO 13O ERWTHMA : OXI. MONO MIA SUNTOMEFSH. MPOREIS NA TIS ALLAXEIS FUSIKA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Αν και είχα πολλά να ρωτήσω, με κατατοπίσατε πλήρως :) Και κάτι τελευταίο. Μπορώ να αποθηκεύσω κάποιου είδους σημειώσεις αλλά όχι μικρές των 100-150 χαρακτήρων, μιλάω για μεγαλύτερου μεγέθους. Που αποθηκεύονται αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgs69 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 :happy: Μπορείς να γράψεις ένα sms και να το σώσεις χωρίς να το στείλεις, μπορείς να δημιουργήσεις ένα συμβάν στην αντζεντα σου και να κρατήσεις σημειώσεις, αλλα για μένα το γρηγορότερο και το καλύτερο είναι να κάνεις μια ηχογράφηση και να τελειώνεις γρηγορα και όμορφα....:happy: Ελπίζω να σε κάλυψα ! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Καλησπέρα και από μένα. Δύο ερωτησούλες θα κάνω... Όταν είναι κλειστό το ξυπνητήρι λειτουργεί? Ηχους κλήσεις/μην τι δέχεται? Η οθόνη του στον ήλιο πως λειτουργεί? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgs69 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 nai nai/mp3 mia xara einai ston ilio :-) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδιά να το πάρω το κινητό ή να περιμένω το Ζ6, αφού το Ζ8 δεν το βλέπω να έρχεται και από τα μέρη μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Παιδιά να το πάρω το κινητό ή να περιμένω το Ζ6, αφού το Ζ8 δεν το βλέπω να έρχεται και από τα μέρη μας? Να σου πω κι εγώ έλεγα να δοκιμάσω το Ζ3 αλλά θα περιμένω να έρθει το Ζ6. Έχεις καμιά πληροφορία πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Ζ6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Πάντως εχει πολυ καλή ποιότητα κατασκευης το τηλ αυτο και ο μηχανισμος slide ειναι επίσης πολύ καλος,καμια σχέση με κάτι slide nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Πάντως εχει πολυ καλή ποιότητα κατασκευης το τηλ αυτο και ο μηχανισμος slide ειναι επίσης πολύ καλος,καμια σχέση με κάτι slide nokia. Όντως το slide του είναι απλά άψογο! Τόσο σφιχτό και τόσο χαλαρό όσο χρειάζεται. Ούτε το συρτάρι της Nokia, ούτε τόσο σφιχτό όσο της Samsung :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Επιτέλους τα κατάφερα :lol: Το πήρα και γώ το κινητό σήμερα! Μετά απο ένα μήνα, καιρός ήταν.. Δύο πραγματάκια θέλω μόνο, πρώτον να μου πείτε πού μπορώ να βρώ skins και δέυτερον που μπορώ να βρώ η άν κάποιος θέλει-μπορεί να μου δώσει τον ήχο κλήσης της Motorola γιατί το κινητό δέν τον έχει μέσα... (μάλλον φταίει που είναι vodafone live) ευχαριστώωω :) edit: Τελικά βρήκα τόν ήχο και βρήκα και skins αλλά υπάρχει πρόβλημα... Το πλήκτρο 2 δε πιάνει.... Θέλει πολύ πάτημα και δέ δουλεύει πάντα με την πρώτη, είναι αρκετά ενοχλητικό όταν προσπαθείς να γράψεις sms.... Να ελπίζω ότι θα στρώσει η πρέπει να το πάω πίσω? :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 edit: Τελικά βρήκα τόν ήχο και βρήκα και skins αλλά υπάρχει πρόβλημα... Το πλήκτρο 2 δε πιάνει.... Θέλει πολύ πάτημα και δέ δουλεύει πάντα με την πρώτη, είναι αρκετά ενοχλητικό όταν προσπαθείς να γράψεις sms.... Να ελπίζω ότι θα στρώσει η πρέπει να το πάω πίσω? :( :( Καλορίζικο το νέο σου κινητό :D Σχετικά με το πλήκτρο, επειδή το πληκτρολόγιο αυτό είναι σχεδόν "τυπωμένο" στην κάσα του κινητού και δεν έχει πολά περιθώρια κινησης το πλήκτρο, νομίζω πως δύσκολα θα φτιάξει από μόνο του. Πάντως δεν χάνεις και τίποτα να πας από Δευτέρα από εκεί που το πήρες για να το ρίξουν μια ματιά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ευχαριστώ! Απότι φαίνεται δέ θα ηρεμίσω ποτέ μαυτό το θέμα.. :p Εγκατέστησα το Motorola phone tools, όλα μια χαρά, έχω συνδέσει το κινητό εδώ και ώρα αλλά μου γράφει το Phone tools συνέχεια: Initialising, please wait.. Πρέπει να κάνω κάτι? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Γενικα το motorola phone tools ειναι λιγο για τον π****ο.καμια σχεση με το samsung suite που εχω.αν σου κολλαει κλεισε την εφαρμογη και βγαλε το καλωδιο usb.επανασυνεδεσε κ ανοιξε την εφαρμογη.πιστευω οτι θα λειτουργει.γενικως βαζε το κινητο αφου εχουν φορτωσει κανονικα τα windows στο pc σου.εμενα ετσι δουλευει παντα ενταξει Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgs69 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Γενικα το motorola phone tools ειναι λιγο για τον π****ο.καμια σχεση με το samsung suite που εχω.αν σου κολλαει κλεισε την εφαρμογη και βγαλε το καλωδιο usb.επανασυνεδεσε κ ανοιξε την εφαρμογη.πιστευω οτι θα λειτουργει.γενικως βαζε το κινητο αφου εχουν φορτωσει κανονικα τα windows στο pc σου.εμενα ετσι δουλευει παντα ενταξει akoma kalytera kleise kai anoikse to kinito... tote ksekolaei kai leitourgei kanonika Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magas666 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 kserei kaneis posa euro tha mou paroun gia spasmeni othoni??? ta katafera kai tin espasa oute mina den exeikseise to kinitaki...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgs69 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ypologise oti gia tin mbrostini mikri othoni tou KRZR mou zitisan €25 stin motorola alimou Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 μεχρι 60 ευρω να σου παει,δεν πιστευω να κανει παραπανω Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgs69 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 kserei kaneis posa euro tha mou paroun gia spasmeni othoni??? ta katafera kai tin espasa oute mina den exeikseise to kinitaki...... Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία η τιμή €30 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Λοιπόν πήγα χτές πίσω στη Vodafone και τελικά-ευτυχώς μου το άλλαξαν επι τόπου. Anyway, δέν ξέρω τι κάνω λάθος αλλα δέν μπορώ με τίποτα να δουλέψω το Phone Tools... Το εκανα απεγκατάσταση, το ξανα έβαλλα, τα πάντα έχω δοκιμάσει και δέν αλλάζει τίποτα. Κάθε φορά που συνδέω το κινητό μου λέει: Initialising please wait και ποτέ δέν κάνει τίποτα............... :( :( έψαξα και στο internet μπάς και βρώ οδηγίες η κάτι αλλα τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magas666 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 loipon gia na mou ftiaksoun tin othoni ithelen 50euro(tipota) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgs69 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Λοιπόν πήγα χτές πίσω στη Vodafone και τελικά-ευτυχώς μου το άλλαξαν επι τόπου. Anyway, δέν ξέρω τι κάνω λάθος αλλα δέν μπορώ με τίποτα να δουλέψω το Phone Tools... Το εκανα απεγκατάσταση, το ξανα έβαλλα, τα πάντα έχω δοκιμάσει και δέν αλλάζει τίποτα. Κάθε φορά που συνδέω το κινητό μου λέει: Initialising please wait και ποτέ δέν κάνει τίποτα............... :( :( έψαξα και στο internet μπάς και βρώ οδηγίες η κάτι αλλα τίποτα.... dokimases na kaneis ena neo profil ?? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Ναί, καί στην αρχή και τώρα που μου το είπες, πάλι τίποτα.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheTerrier Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 xronia polla se olous. pali routina gmt. alla pali kala, irthe h anoixh k ftiaxnei h diathesh! xereis kaneis an mporoume na xrisimopoihsoume thn egrafh fonhs, sth diarkia mias klhshs? sto pliktro 'epiloges' sth diarkia klhshs, den yparxei tetoia epilogh. mhpws exei kapia allh rithmish? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antys Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Γεια σας. Είναι δυνατόν το κινητό να έχει χρόνο αναμονής 3 μέρες (72ώρες) με κανονική χρήση? Να το φορτίζω ανοιχτό η κλειστό? Μετά απο πόσες επαναφορτίσεις η μπαταρία φτάνει στη μέγιστη χωρετικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts