Jump to content

Προβλημα με Internet Explorer

spinemm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον Ι Ε, συγκεκριμενα δεν μου εμφανιζει ξαφνικα την γραμμη διευθυνσεων (ωστε να εισαγω τη διευθυνση που θελω), δοκιμασα μηπως το εχω αποεπιλεξει (ή εχει αποεπιλεγει απο μονο του), απο την προβολη, αλλα και με δεξι κλικ στις μπαρες αλλα τζιφος ειναι επιλεγμενο και στις δυο περιπτωσεις τι κανω??:(

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον Ι Ε, συγκεκριμενα δεν μου εμφανιζει ξαφνικα την γραμμη διευθυνσεων (ωστε να εισαγω τη διευθυνση που θελω), δοκιμασα μηπως το εχω αποεπιλεξει (ή εχει αποεπιλεγει απο μονο του), απο την προβολη, αλλα και με δεξι κλικ στις μπαρες αλλα τζιφος ειναι επιλεγμενο και στις δυο περιπτωσεις τι κανω??:(

Με repair δε λύνεται το πρόβλημα? start-->control panel-->add or remove programs-->internet explorer-->change-->repair

Πάντως και να διορθωθεί η καλύτερη λύση είναι ο Μοzilla έχει δίκιο ο φίλος που απάντησε πριν. Και πολύ πιο "ελαφρύ" σαν πρόγραμμα... Αυτά...:)

Μενού "Προβολή" -> "Γραμμές Εργαλείων" -> "Γραμμή διευθύνσεων"

Βέβαια και ο firefox είναι ωραίος....

:p

Edit: Βασικά δεν πρόσεξα ακριβώς τι έγραφες, sory...

Εαν δεν βρεις άκρη, δοκίμασε να βάλεις τον ie 7 και απεγκατέστησέ τον μετά

Δηλάδή εγώ αν έχω ένα πρόβλημα με τα windows η λύση μου είναι να κάνω format και να βάλω linux? :confused:

Kανείς δεν είπε κάτι τέτοιο, απλά τα παιδιά προτείνουν αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι ότι ισχύει, για ΠΙΟ γρήγορο και ασφαλές browsing. Φυσικά ΚΑΜΜΙΑ σύγκριση με την εγκατάσταση ενός λειτουργικού συστήματος, έτσι ? :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Δοκίμασε να δείς αν απλά είχες αποεπιλέξει το "lock the toolbars" (δεξί κλίκ στην γραμμή εργαλείων) και κατα λάθος κρύφτηκε η γραμμή διευθύνσεων(και μετα ξανακλείδωσε).

Δηλαδή ξεκλείδωσέ την, δοκίμασε να την τραβήξεις προς τα κάτω και δεν μπάς και εμφανιστεί (και μετά ξανακλείδωσέ την ;)).