spinemm Δημοσιεύτηκε June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2006 Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον Ι Ε, συγκεκριμενα δεν μου εμφανιζει ξαφνικα την γραμμη διευθυνσεων (ωστε να εισαγω τη διευθυνση που θελω), δοκιμασα μηπως το εχω αποεπιλεξει (ή εχει αποεπιλεγει απο μονο του), απο την προβολη, αλλα και με δεξι κλικ στις μπαρες αλλα τζιφος ειναι επιλεγμενο και στις δυο περιπτωσεις τι κανω??:( Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 τι κανω??:( Να κατεβάσεις τον Firefox (αν δεν τον έχεις ήδη :secret: )... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον Ι Ε, συγκεκριμενα δεν μου εμφανιζει ξαφνικα την γραμμη διευθυνσεων (ωστε να εισαγω τη διευθυνση που θελω), δοκιμασα μηπως το εχω αποεπιλεξει (ή εχει αποεπιλεγει απο μονο του), απο την προβολη, αλλα και με δεξι κλικ στις μπαρες αλλα τζιφος ειναι επιλεγμενο και στις δυο περιπτωσεις τι κανω??:( Με repair δε λύνεται το πρόβλημα? start-->control panel-->add or remove programs-->internet explorer-->change-->repair Πάντως και να διορθωθεί η καλύτερη λύση είναι ο Μοzilla έχει δίκιο ο φίλος που απάντησε πριν. Και πολύ πιο "ελαφρύ" σαν πρόγραμμα... Αυτά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Μενού "Προβολή" -> "Γραμμές Εργαλείων" -> "Γραμμή διευθύνσεων" Βέβαια και ο firefox είναι ωραίος.... :p Edit: Βασικά δεν πρόσεξα ακριβώς τι έγραφες, sory... Εαν δεν βρεις άκρη, δοκίμασε να βάλεις τον ie 7 και απεγκατέστησέ τον μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Δηλάδή εγώ αν έχω ένα πρόβλημα με τα windows η λύση μου είναι να κάνω format και να βάλω linux? :confused: Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Δηλάδή εγώ αν έχω ένα πρόβλημα με τα windows η λύση μου είναι να κάνω format και να βάλω linux? :confused: Kανείς δεν είπε κάτι τέτοιο, απλά τα παιδιά προτείνουν αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι ότι ισχύει, για ΠΙΟ γρήγορο και ασφαλές browsing. Φυσικά ΚΑΜΜΙΑ σύγκριση με την εγκατάσταση ενός λειτουργικού συστήματος, έτσι ? :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Δοκίμασε να δείς αν απλά είχες αποεπιλέξει το "lock the toolbars" (δεξί κλίκ στην γραμμή εργαλείων) και κατα λάθος κρύφτηκε η γραμμή διευθύνσεων(και μετα ξανακλείδωσε). Δηλαδή ξεκλείδωσέ την, δοκίμασε να την τραβήξεις προς τα κάτω και δεν μπάς και εμφανιστεί (και μετά ξανακλείδωσέ την ;)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts