Barimagas Δημοσιεύτηκε June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2006 Γεια ξερεται καποιο προγραμμα για να μιξαρω τραγουδια? Να μην ειναι πολυ εξειδικευμενο Εχω το Nero Wave Editor 2 αλλα κατι γινεται με το mp3pro plug in και δεν αποθηκευει Τελειωσε η περιοδος μαλλον Εννοειτε να ειναι free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Γεια ξερεται καποιο προγραμμα για να μιξαρω τραγουδια? Να μην ειναι πολυ εξειδικευμενο Εχω το Nero Wave Editor 2 αλλα κατι γινεται με το mp3pro plug in και δεν αποθηκευει Τελειωσε η περιοδος μαλλον Εννοειτε να ειναι free virual dj και dj tractor :) με μια αναζητηση θα τα βρεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 poli efkolo sti xrisi me epagelmatika apotelesmata ine to acid, an to vris kai exis kana provlima stile pm:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Επισης και το Mix Meister ειναι καλη περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Εγώ προτείνω atomix. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Εγώ προτείνω atomix. To idio eipw o raver;) kai egw to 8werw to kalutero gia arxarious.Exei liga efe omws :( Paromoio me to nero einai kai to cooledit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 To idio eipw o raver;) kai egw to 8werw to kalutero gia arxarious.Exei liga efe omws :( Paromoio me to nero einai kai to cooledit Η εταιρία που έβγαζε το cooledit εξαγοράστηκε από την adobe, και τώρα το νέο cooledit κυκλοφορεί με την ονομασία adobe audition. Είναι πολύ καλό. Τέλος σε τέτοιο στυλ υπάρχει to cubase οπού εκεί μονο φραπέ δεν φτιάχνεις, αλλά θα βγάλεις ρυτίδες μέχρι να το μάθεις:blink: :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Η εταιρία που έβγαζε το cooledit εξαγοράστηκε από την adobe, και τώρα το νέο cooledit κυκλοφορεί με την ονομασία adobe audition. Είναι πολύ καλό. Τέλος σε τέτοιο στυλ υπάρχει to cubase οπού εκεί μονο φραπέ δεν φτιάχνεις, αλλά θα βγάλεις ρυτίδες μέχρι να το μάθεις:blink: :blink: A mprabo! Epeidh pia dn asxoloume me tetoia (oxi oti pote asxoliomouna :P) dn eimouna sigouros oti perase sthn Adobe pleon ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts