gfdimopo Δημοσιεύτηκε June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 6, 2006 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς κάποιον wifi Router ο οποίος να έχει USB Print server και να απενεργοποιείται το wifi μέσω firmware? Ουσιαστικά θέλω να αγοράσω κυρίως ενα print Server αλλα το κόστος του αγγίζει τα 80 euro. Οπότε σκέφτηκα να πάρω κάποιον wifi router που να έχει και print server. Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 εγώ έχω το us robotics 9108 που κάνει αυτά που ζητάς. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 3Com officeconnect με 4 ethernet και wifi 54 (μπορεί να βγήκε και 108) mbps 3com και USR (δου διαβάζω απο τον antonis_wrx) είναι κορυφαίες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts