Jump to content

Thomson speedtouch 536

Dragonheart
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας! Λοιπον εχω ενα speedtouch 536 και εχω συνδεσει πανω του με switch δυο pc. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μου φαινεται οτι υπερθερμαινεται πολυ. Δηλαδη οταν το πιανω ιδιαιτερα απο την κατω επιφανεια ειναι σαν να καιει! Το εχει κανενας αλλος? Ξερετε αν υπαρχει προβλημα η αν ειναι φυσυιολογικο αυτο?

Και κατι ακομα.. Για να χρησιμοποιησω p2p προγραμματα χρειαζεται να κανω καποιες ειδικες ρυθμισεις?

Δηλαδη θα μπορουσα να κανω καποιο σεταρισμα για να πηγαινει καλυτερα?

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Γεια σας! Λοιπον εχω ενα speedtouch 536 και εχω συνδεσει πανω του με switch δυο pc. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μου φαινεται οτι υπερθερμαινεται πολυ. Δηλαδη οταν το πιανω ιδιαιτερα απο την κατω επιφανεια ειναι σαν να καιει! Το εχει κανενας αλλος? Ξερετε αν υπαρχει προβλημα η αν ειναι φυσυιολογικο αυτο?

Και κατι ακομα.. Για να χρησιμοποιησω p2p προγραμματα χρειαζεται να κανω καποιες ειδικες ρυθμισεις?

Δηλαδη θα μπορουσα να κανω καποιο σεταρισμα για να πηγαινει καλυτερα?

1) an kaiei kai mporeis na to akoumphseis einai fysiologiko. An to akoumpas kai einai san sidero pyromeno arxise na para3eneyesai.

2) e3artatai apo to p2p programma. Px to bittorrent 8elei. An 8elei pantws 8a nai na tou anoi3eis kapoia ports.

Μπορω να το ακουμπησω απλα καιει παρα πολυ. Μαλλον φυσιολογικο θα ειναι γιατι δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.

Πως το κανω αυτο? Πως μπορω να ανοιξω καποια port? Θα γινει μεσω του προγραμματος η ειναι ρυθμιση του speedtouch?

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch536/SpeedTouch536index.htm

εδω διαλεξε το προγραμμα στο οποιο θες να ανοιξεις τα ports και θα σε καθοδηγησει ;)

• 2 weeks later...
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch536/SpeedTouch536index.htm

εδω διαλεξε το προγραμμα στο οποιο θες να ανοιξεις τα ports και θα σε καθοδηγησει ;)

Πολυ καλο!! Το χρησιμοποιησα και κανει καλη δουλεια! Ασε που εμαθα να ρυθμιζω το modem! Ευχαριστω πολυ!