aijivl Δημοσιεύτηκε June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 2, 2006 Μακρία από το e-shop.gr, Ανεύθυνοι ανοργάνωτοι ψεύτες..:mad: :mad: :mad: :mad: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μακρία από το e-shop.gr, Ανεύθυνοι ανοργάνωτοι ψεύτες..:mad: :mad: :mad: :mad: Έχεις κάτι να μας πεις για να το τεκμηριώσεις; Αν όχι κάνε edit το post σου και σταμάτα να συκοφαντείς... Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Έχεις κάτι να μας πεις για να το τεκμηριώσεις; Αν όχι κάνε edit το post σου και σταμάτα να συκοφαντείς...Έτσι. Δεν μπορεί ο καθένας να πετάει ό,τι γουστάρει χωρίς τεκμηρίωση. Δεν αποκλείεται (καθόλου μάλιστα) το e-shop να είναι ανοργάνωτο και ψεύτες, αλλά να ξέραμε και το γιατί καλό θα ήταν... Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Παρακαλώ να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους σχόλια. Όποιος θεωρεί ότι δεν έχει εξυπηρετηθεί σωστά από ένα κατάστημα, μπορεί να το γράφει μόνο εφόσον έχει συγκεκριμένο περιστατικό να αναφέρει. Με την ίδια λογική θα μπορούσα κι εγώ να πω ότι σε όσες αγορές έχω κάνει από το x,y,z κατάστημα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ή ότι δεν είμαι ή ότι δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts