JAs0nX Δημοσιεύτηκε June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2006 Παιδια ακουστε το εξης (για μενα) ανεξηγητο. Κανω φορματ χθες και αρχιζω και σεταπαρω τον υπολογιστη. Σημειωτεων εκανα quick format. Του περνουσα προγραμματα. Μεσα σ αυτα ειναι και το quick notes ενα προγραμμα για σημειωσεις (sticky notes) στο desktop. Αυτα τα κιτρινα χαρτακια. Δεν κρατησα τιποτα απο οσα ειχα σ αυτο. με εκπληξη παρατηρησα οτι με το που κανω ινσταλλ το προγραμμα εμφανιζεται στο desktop το σημειωμα που ειχα παλια!! κανονικα δηλαδη πανω ειχε γραμμενα οσα ειχα γραψει παλια!! βρισκοταν στην ιδια ακριβως θεση και γενικως ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Δεν αντεγραψα ουτε παλια αρχεια αυτου του προγραμματος ουτε τιποτα!!! ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ??? ????? :blink: :blink: :blink: :blink: μηπως το quick φορματ απλα με δουλευει και σβηνει μονο το MBR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Em, otan les quick format ti ennoeis? Egw ap oso 8ymamai o windows installer sou vgazei clean kai upgrade. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. June 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 οχι εννοειται εκανα clean install! Οταν επιλεξεις το παλιο σου παρτισιον σου βγαζει μια επιλογη format with NTFS (quick) format with NTFS αυτο εννοω εβαλα quick (οπως κανω συνηθως εκτος και αν εχω προβλημα με το σκληρο). το φορματ κατα τ αλλα φαινεται να εγινε κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Aaaa, pesto etsi. To quick format den svhnei ton disko, mono ta periexomena. Vevaia, den ginetai na diavasthkan ta palia notes. Mhpws apo8hkeyontan ta notes se kapoio allo sklhro kai ta vrhke? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Το quick format σβήνει το talk όπως είπε και ο φίλος πρωτύτερα. To quick format δεν είναι format επί της ουσίας. Σωστός ο druides. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. June 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 παιδια το βρηκα. το συγκεκριμενο προγραμμα κρατα ενα αρχειο στα my documents (οχι στα documents and settings/.../application data ουτε στο program files). Ετσι οταν εγω περασα τα παλια μου My Documents περαστηκε και αυτο! Ειπα και γω!! :P Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) παιδια το βρηκα. το συγκεκριμενο προγραμμα κρατα ενα αρχειο στα my documents (οχι στα documents and settings/.../application data ουτε στο program files). Ετσι οταν εγω περασα τα παλια μου My Documents περαστηκε και αυτο! Ειπα και γω!! :P Thanks E ma re cy auto den mas to pes! Oti evales kai palious fakelous! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. June 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 το να περασω τις φωτογραφιες μου και τα τραγουδια μου δεν μου φανηκε σημαντικο, ειχα ξεχασει οτι μερικα προγραμματακια βεβαια βαζουν εκει αρχεια. συνηθως παιχνιδια βαζουν τα user data εκει. τσπ thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts