t300 Δημοσιεύτηκε November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2003 Δοκίμασα να προσθέσω ένα drive CD-RW σε κουτί turbo-x (αυτό με το γκρί σχέδιο που μοιάζει με X στην πρόσοψη) αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά γιατί κάποιες βίδες που έπρεπε να ξεβιδωθούν για να φύγει η πρόσοψη του κουτιού, ήταν κρυμμένες βαθιά και χρειάζονταν περίεργο κατσαβίδι (με τεράστιο μήκος). Έκανα τίποτα λάθος, ή όντως είναι τόσο δύσκολο με το συγκεκριμένο κουτί; Τελικά δε μπόρεσα να ξαναβάλω 1~2 βίδες στη θέση τους... Με άλλα κουτιά τελείωνα στο άψε-σβήσε. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Ekanes kati lathos :p De 3ebidoneis tipota, apla bazeis to xeri soy apo kato mprosta poy exei mia esoxh (oi poniroi, gia koyti mhlame :p) kai trabas, kai bgainei h prosopsh... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Nαι η πρόσοψη σ'αυτά τα κουμπιά απ'όσο θυμάμαι κουμπώνει. Πάντως υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κουτί. Με κάποιες μητρικές είναι δύσκολο ως αδύνατον να βάλεις συσκευή 5,25 στην κάτω θέση. Κι αυτό γιατί η συσκευή χτυπάει πάνω στη μητρική. Ναι και όμως... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Για αυτή λέτε; Δεν κατάλαβα ακριβώς που είναι η εσοχή και τα κουμπιά που λέτε :( Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Nai gia ayth th thikh opos th koita κατω blepeis poy sto kentro einai aspro? Λοιπον εκει σηκωσε λιγο το κουτι και τηα δεις οτι στο πατο εχει μια εσοχη. βαλε τα δακτυλα σου και τραβα το προς τα μπρος. Θα βγει η προσοψη. @mcde Πραγματι ισχυει αυτο που λες. Και εγω ειχα το προβλημα με τη μητρικη μου. Το CD-R που ηταν πιο μακρυ εμπαινε μονο στη πανω πανω θηκη. Το DVD που ηταν πιο κοντα εμπαινε ανετα.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV Nai gia ayth th thikh opos th koita κατω blepeis poy sto kentro einai aspro? Λοιπον εκει σηκωσε λιγο το κουτι και τηα δεις οτι στο πατο εχει μια εσοχη. βαλε τα δακτυλα σου και τραβα το προς τα μπρος. Θα βγει η προσοψη. Ήσουν κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ! :) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV @mcde Πραγματι ισχυει αυτο που λες. Και εγω ειχα το προβλημα με τη μητρικη μου. Το CD-R που ηταν πιο μακρυ εμπαινε μονο στη πανω πανω θηκη. Το DVD που ηταν πιο κοντα εμπαινε ανετα.... Το είχα δει πρώτη φορά όταν είχαν βγάλει αυτό το κουτί πριν κάτι χρόνια. Πριν από μερικές μέρες που είδα ένα καινούργιο μηχάνημα μου έκανε -κακή- εντύπωση ότι δεν το έχουν διορθώσει ακόμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Το είχα δει πρώτη φορά όταν είχαν βγάλει αυτό το κουτί πριν κάτι χρόνια. Πριν από μερικές μέρες που είδα ένα καινούργιο μηχάνημα μου έκανε -κακή- εντύπωση ότι δεν το έχουν διορθώσει ακόμα. Εγώ όταν προσφάτως κλήθηκα να εγκαταστήσω cd-rw σε pc φίλου μου αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα και τελικά ...το έβαλα από πάνω από τη μητρική έτσι ώστε να ακουμπά και να την πιέζει ελαφρά. Είναι επικίνδυνο; :!: Πόσο επικίνδυνο; (Μήπως θελω ξύλο;; :whistle: :p :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 ego eixa afhsei to CD-R na e3exei kai to eixa kanei rafaki gia to katsabidi, kana stilo klp klp Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts