sagiadinos Δημοσιεύτηκε May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2006 Εχω ADSL 512 και χρησιμοποιώ internet explorer και firefox. Ενώ μπαίνω κανονικά σε οποιαδήποτε σελίδα στο ιντερνετ δεν μπορώ να μπώ στη σελίδα του adobe.com και του micromedia flash player. Μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν αυτές οι σελίδες.Και με link από έρευνα στο google για αυτές τις σελίδες(adobe kai micromedia) δεν τις ανοίγει βγάζοντας το γνωστά. Απενεργοποίησα και το antivirus καθώς και το τείχος προστασίας αλλά πάλι τα ίδια. Και να σκεφτεί κανείς ότι έκανα ολόκληρο φορματ γι αυτό το λόγο και ξαναεγκατέστησα τα windows xp sp2 prof. greek αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Το παραπάνω πρόβλημα αντιμετωπίζες και στον IE και στον FireFox? Έχεις σβήσει temp internet files? Φαντάζομαι στο format ναι. Τέλος το παραπάνο πρόβλημα σου παρουσιαζόταν πάντα? Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Den fantazomai, alla. . . . Kapoia routers (kyriws ta sobara) exoun thn dynatothta na mplokaroun kapoia sites.. Den rixneis mia matia sta settings tou router sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Κι εγώ το'χα. Αν το αφήσεις, μετά απο κάποια ώρα (αρκετά λεπτά) φορτώνει. Λογικά πρόκειται για κάποιο πρόβλημα απο δικής τους πλευράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Κι εγώ το'χα. Αν το αφήσεις, μετά απο κάποια ώρα (αρκετά λεπτά) φορτώνει. Λογικά πρόκειται για κάποιο πρόβλημα απο δικής τους πλευράς. Ma den 8a kanei time-out? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Tι να σου πω αγόρι μου, μετά απο δυο λεπτά και κάτι, και μετά απο μερικές προσπάθειες που προηγήθηκαν, έπιασε (κι εγώ μετά απο format ήμανε και ήθελα τον flash player). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. May 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Λοιπόν παίδες στο ίδιο modem-router (d-link 504) συνέδεσα άλλον υπολογιστή αλλά και με αυτον τα ίδια. Στις σελίδες αυτές δεν μπαίνει ούτε αυτός λες και μσς έχει κάποιος μπλοκάρει την IP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts