Jump to content

Αδυναμία πρόσβασης σε ορισμένες ιστοσελίδες

sagiadinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ADSL 512 και χρησιμοποιώ internet explorer και firefox. Ενώ μπαίνω κανονικά σε οποιαδήποτε σελίδα στο ιντερνετ δεν μπορώ να μπώ στη σελίδα του adobe.com και του micromedia flash player. Μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν αυτές οι σελίδες.Και με link από έρευνα στο google για αυτές τις σελίδες(adobe kai micromedia) δεν τις ανοίγει βγάζοντας το γνωστά. Απενεργοποίησα και το antivirus καθώς και το τείχος προστασίας αλλά πάλι τα ίδια. Και να σκεφτεί κανείς ότι έκανα ολόκληρο φορματ γι αυτό το λόγο και ξαναεγκατέστησα τα windows xp sp2 prof. greek αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ.

Το παραπάνω πρόβλημα αντιμετωπίζες και στον IE και στον FireFox? Έχεις σβήσει temp internet files? Φαντάζομαι στο format ναι.

Τέλος το παραπάνο πρόβλημα σου παρουσιαζόταν πάντα?

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Den fantazomai, alla. . . .

Kapoia routers (kyriws ta sobara) exoun thn dynatothta na mplokaroun kapoia sites.. Den rixneis mia matia sta settings tou router sou?

Κι εγώ το'χα. Αν το αφήσεις, μετά απο κάποια ώρα (αρκετά λεπτά) φορτώνει.

Λογικά πρόκειται για κάποιο πρόβλημα απο δικής τους πλευράς.

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Κι εγώ το'χα. Αν το αφήσεις, μετά απο κάποια ώρα (αρκετά λεπτά) φορτώνει.

Λογικά πρόκειται για κάποιο πρόβλημα απο δικής τους πλευράς.

Ma den 8a kanei time-out? :X

Tι να σου πω αγόρι μου, μετά απο δυο λεπτά και κάτι, και μετά απο μερικές προσπάθειες που προηγήθηκαν, έπιασε (κι εγώ μετά απο format ήμανε και ήθελα τον flash player).

Λοιπόν παίδες στο ίδιο modem-router (d-link 504) συνέδεσα άλλον υπολογιστή αλλά και με αυτον τα ίδια. Στις σελίδες αυτές δεν μπαίνει ούτε αυτός λες και μσς έχει κάποιος μπλοκάρει την IP.