Selespeed Δημοσιεύτηκε May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2006 Παιδιά θα ήθελα την άποψή σας... Τελευταία έκανα format στο pc μου το οποίο έχει ενα 40GB σκληρό (το C: ), και ενα 200GB χωρισμένο σε δύο partition (40GB o d: και 160GB o e: ). Αφού μάζεψα όλα τα αρχεία που ήθελα σε d: και e: έκανα το format. Όταν ετοίμασα τα XP, ενώ έβλεπε το d: με όλα τα directories και ολα τα αρχεία στο root, τα έβλεπε ως μηδενικά και δεν έμπαινε (ενώ ο χώρος στο σκληρό φαινόταν οτι καταλαμβάνεται κανονικά). Δοκίμασα με κάποιον άλλον explorer, αλλά και πάλι δεν έτρεχε τίποτα παρόλο που τώρα δεν τα έβλεπε μηδέν, και έμπαινε μεσα στους φακέλλους. Δοκίμασα με Linux και μπορούσα να τα τρέξω κανονικά, αλλά δε μπορούσα να τα κάνω copy (ψιλοάσχετος...) σε κάποιον από τους άλλους σκληρούς ή σε cd. Τελικά βρήκα την άκρη και τα πέρασα μέσω Linux σε εξωτερικό σκληρό, και μετά από τα windows τα πέρασα στον e: Δοκίμασα να κάνω delete από windows, αλλά και πάλι δε γίνεται, οπότε πάω μάλλον για format και στο d: . Να σημειώσω ότι και σε προηγούμενο format είχα χάσει και πάλι ένα φάκελλο (δε θυμάμαι αν είχα τίποτα άλλο στο d: ) τον οποίο τώρα τον πήρα πίσω με τον τρόπο που ανεφερα. Εχει κανείς καμια ιδέα για την προέλευση του προβλήματος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Δοκίμασες απο τη διαχείρηση δίσκων να δώσεις ενα γράμμα στον σκληρό? Τα win δεν πρόκειται να δουν αυτόματα των σκληρό ακόμα και εαν είναι σωστά φορμαρισμένος. Εγώ το linux με δίσκους ntfs δεν το έχω δει ποτέ να δουλεύει αποτελεσματικά :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. May 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Βλέπει τα πάντα. Το διαβάζει ως d: βλέπει όλα τα αρχεία και τα directories αλλά από το windows explorer τα βλέπει άδεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daena Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με τον 200άρι μου.....Βάλε το Service Pack 2 και είσε εντάξει. Βλέπεις τα windows όταν βγήκαν δεν υποστήριζαν δίσκους άνω των 120Gb νομίζω με αποτελεσμα να υπαρχει αυτο το προβλημα.Παντως εμενα μου διορθώθηκε το προβλημα:happy: Παράθεση This shining city built of gold, a far cry from innocence, There's more than meets the eye round here Look to the waters of the deep. A city of evil. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. June 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Τα XP που βάζω για την εγκατάσταση είναι SP1 (τα οποία βλέπουν από μόνα τους το 200αρι σκληρό) και πριν προχωρήσω βάζω και το SP2. Το θέμα είναι ότι ενω το βλέπει κανονικά, δε διαβάζει. Τελικά με το Linux, δε κατάφερα να ολοκληρώσω το back up... Απανωτά crash όταν του βάζω εξωτερικό μέσω αποθήκευσης!!!!!! Το πιο σταθερό λειτουργικό με εγκατέλειψε μετά από 4-5 ώρες χρήσης και μάλιστα με ελάχιστο σκάλισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Τα XP που βάζω για την εγκατάσταση είναι SP1 (τα οποία βλέπουν από μόνα τους το 200αρι σκληρό) και πριν προχωρήσω βάζω και το SP2. Το θέμα είναι ότι ενω το βλέπει κανονικά, δε διαβάζει. Τελικά με το Linux, δε κατάφερα να ολοκληρώσω το back up... Απανωτά crash όταν του βάζω εξωτερικό μέσω αποθήκευσης!!!!!! Το πιο σταθερό λειτουργικό με εγκατέλειψε μετά από 4-5 ώρες χρήσης και μάλιστα με ελάχιστο σκάλισμα... rpospathise na pareis ta back up's su me kapoio programa anaktishs dedwmenwn opws to erd commander ( pu pistevw oti kanei poly kalh douleia ) kai meta kane delete kai ta dyo partition kai kane se olo to sklhro format (opws thn prwth fora p ton syndeeis !) ! pistevw tha eisai ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Ισως ο δισκος ειναι SATA. Oι SATA αναγνωριζονται μονο με SP2. Δοκιμασε ενα προγραμμα οπως το Partition Magic για διαχειριση δισκων και να δεις πως το λειτουργικο "βλεπει" τον δισκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 nomizw oti h mobo prepei na exei sata controler ! prin douleve kanonika??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts