Jump to content

Αναγνώριση ταλέντων! Εσείς το έχετε καταφέρει; Πώς;

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όπως ξερουμε..ολοι κρυβουμε βαθια μεσα μας ενα ξεχωριστο ταλεντο..αρκετοι δεν το χουν βρει ακομα...ομως,ειναι πολυ ωραιο αισθημα να ξεχωριζεις μπροστα σε ενα κοινο-πληθος..νιωθεις υπερηφανια για τον εαυτο σου ...ενα αισθημα ξεχωριστο για καθε ανθρωπο(πιστευω)...:O

παιζω μπασκετ ~10 χρονια..αυτο το συναισθημα το χω ζησει αρκετες φορες..βεβαια..ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος λογο του οτι πολλοι επιλεγουν να το <<δοκιμασουν>> με αποτελεσμα να ξεχωριζουν,ειδικα αν το αφησεις λιγο,θα μεινεις αρκετα πισω..σαφως παντα θα υπαρχει και ο καλυτερος απο τον εαυτο μας η γενικως...

πριν λιγο εβλεπα ενα dvd με κατι συμαθητριες μου..οι οποιες πανε χορο..ομολογω..οτι εμεινα εκπληκτος...ηταν κατι μοναδικο..ισως αυτες αντι για μπασκετ επελεξαν τον χορο..και γι αυτο ειχαν <<προοδο>> σε αυτο..ομως ενιωσα <<κατωτεροτητα>> γιατι δεν μπορω να το κανω εγω..

φυσικα,δεν αντιλεγω..δεν ειμαι υπερανθρωπος..αλλα θα θελα πολυ να αναγνωρισω και να αναγνωριζεται το ταλεντο μου..

αληθεια..υπαρχει καποιος τροπος να βρουμε ?

ακουω ολες τις αποψεις γνωμες κτλ..ειμαι στο σταδιο να αφησω το μπασκετ,το αγαπαω σαν τρελος,καποιες φορες δεν αντεχω χωρις αυτο,αλλα ειναι κ στιγμες που το <βαριεμαι>-σε λογικα πλαισια-..ειναι κριμα να πανε τοσα χρονια χαμενααν μπορει καποιος ας βοηθησει..ανοιγω τοπικ για διαφορους λογους..απλα εχω διαβασει αναλογα τοπικ οπου μερικοι ανθρωποι ειναι προθυμοι να σου γραψουν ενα κατεβατο φυσικα με περιεχομενο ποιοτητας και οχι ετσι για να γραφουν* για να σε βοηθησουν σε αυτο που θες..

ισως να υπαρχει κ εδω δεν ξερω..:help:

Έχει ειπωθεί γενικά πως ο καθένας έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Ακόμα και ο πιο άχρηστος. Από 'κει και πέρα, τυχεροί πρέπει να νιώθουν όσοι είχαν την τύχη να το ανακαλύψουν δεδομένου ότι οι περισσότεροι απλά δεν δοκίμασαν το αντικείμενο στο οποίο είχαν ταλέντο για διάφορους λόγους και έτσι ποτέ δεν έμαθαν/αναγνώρισαν το ταλέντο τους αυτό. Το να αναγνωρίσεις το ταλέντο σου στηρίζεται σε αυτά που είπα πιο πάνω. Για να αναγνωριστεί όμως το ταλέντο σου χρειάζεται ένα μέτρο σύγκρισης.

Το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου ομολογώ πως δεν το κατάλαβα: Τα κομμάτια σε * είναι δικές σου σκέψεις και θέλεις την άποψη μας πάνω σε αυτές ή είναι απόψεις που έχεις ακούσει κατα καιρούς;

Το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου ομολογώ πως δεν το κατάλαβα: Τα κομμάτια σε * είναι δικές σου σκέψεις και θέλεις την άποψη μας πάνω σε αυτές ή είναι απόψεις που έχεις ακούσει κατα καιρούς;

ειναι και τα δικα μου πιστευω και απο αλλους....;)

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Ontws.. 8ymamai kai mia synentey3h tou 8ewdorakh pou eixa akousei. . . Eixe pei 8ymamai oti einai eytyxismenos giati apo mikros anakalypse to taledo tou, th mousikh.

Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯

poso eykola mporeis omws na anakalypseis to talento sou? Kai an kaneis la8os? An ureis kati sto opoio eisai "yperbolika" kalos xwris kopo, kai sou aresei poly kai porw8eis? 8a nomizeis oti auto einai to talemto sou.. Kai an meta vreis kati allo pou telika plhrh parapanw tis proypo8eseis "talentou"? Ti ginete tote?. . . . . . . .

Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯

emena apo mikros mou arese to xazokouti (pc).. Kai sygkekrimena o programmatismos.. Kai arketa basika paroti hmoun mikros ta phra eykola.. 8a mporouse auto na nai to kryfo talento mou? Mporei.. :)

Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯Β₯

auta eixa na pw egw. . . :) kalhnyxta apo mena.. Grafw aurio :(

α ειναι κ στιγμες που το <βαριεμαι>-

Φιλε μου,αν θες να πετυχεις στο μπασκετ,πρεπει να ζεις για αυτο!Να περιμενεις να ρθει η ωρα να πας για προπονηση!!

Αν βαριεσαι,εστω και ελαχιστα,αστο...

@bomber21 φιλε μου..καποια πραγματα τα ξερω αρκετα καλα..και αυτα επειδη βρισκομαι στο χωρο τοσο καιρο..ξερω τι πρεπει να κανεις για να πετυχεις..φυσικα δεν περιμενω απο το τιποτα να ειμαι ο απολυτος σταρ αλλα στο συγκεκριμενο θελει και ταλεντο και θυσιες μεγαλες..κατι το οποιο δεν ειναι και πολυ στο χαρακτηρα μου να το κανω-για το μπασκετ μιλαμε-..για την γυμναστικη,και γενικως την υγεια-φυσικη κατασταση τρελενομαι..αν δεν τρεξω 3-4 μερες..τρελενομαι..βαριεμαι που ζω..συχαινομαι τη ζωη μου..

φυσικα για το μπασκετ..πεθαινω-τρελενομαι..αλλα ενας τραυματισμος που ειχα-φυσικα διορθωθηκε,αλλα χρειαζοταν πολλους μηνες αναρωση-..εκανε να αλλαξουν πολλα δεδομενα..γι αυτο λεμε..-ειναι και η τυχη-..:O

@bomber21 φιλε μου..καποια πραγματα τα ξερω αρκετα καλα..και αυτα επειδη βρισκομαι στο χωρο τοσο καιρο..ξερω τι πρεπει να κανεις για να πετυχεις..φυσικα δεν περιμενω απο το τιποτα να ειμαι ο απολυτος σταρ αλλα στο συγκεκριμενο θελει και ταλεντο και θυσιες μεγαλες..κατι το οποιο δεν ειναι και πολυ στο χαρακτηρα μου να το κανω-για το μπασκετ μιλαμε-..για την γυμναστικη,και γενικως την υγεια-φυσικη κατασταση τρελενομαι..αν δεν τρεξω 3-4 μερες..τρελενομαι..βαριεμαι που ζω..συχαινομαι τη ζωη μου..

φυσικα για το μπασκετ..πεθαινω-τρελενομαι..αλλα ενας τραυματισμος που ειχα-φυσικα διορθωθηκε,αλλα χρειαζοταν πολλους μηνες αναρωση-..εκανε να αλλαξουν πολλα δεδομενα..γι αυτο λεμε..-ειναι και η τυχη-..:O

Επειδη ειχα προσωπικη αναλογη εμπειρια αλλα και φιλου (σε υψηλοτερο επιπεδο) Β 'Εθνικη εχω σχηματισει μια γνωμη.

Αν δεν εισαι διατεθειμενος να κανεις ΘΥΣΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ δε θα πετυχεις ποτε οσο ταλεντο και να εχεις...

Ο φιλος μου,πχ,πολυ ταλαντουχος,οι προπονητες λεγαν τα καλυτερα λογια,οτι θα παιξει Α1 κτλ...

Ε,εφαγε παγκο δυο χρονια στη β Εθνικη και τα παρατησε...

Απο κει που μου ελεγε ''δεν το παραταω με τιποτα,θα παιξω Α1'',μια μερα μου ειπε ''τα παρατησα''...

ναι οκ δεν διαφωνω..αλλα εμμεσα λεω πιο πανω οτι το χω σαν χομπυ..ετσι οπως εγιναν τα πραγματα..:(

τι μου θύμησες ρε kostaki ....

Οταν ήμουν στο δημοτικό ο γυμναστής του σχολείου τότε είχε διαπιστώσει οτι εχω ταλέντο στο άλμα εις μήκος (πρόσφατα ανακάλυψα οτι έχω ταλέντο και σε άλλα είδη αλμάτων :p) και έλαβα μέρος σε αγώνες στήβου όπου συμετείχαν παιδιά από την νομαρχία πειραιά, βγήκα λοιπόν με μεγάλη άνεση πρώτος με 5.50 αν θυμάμαι καλά και με ρωτούσαν ποιος είναι ο προπονητης μου και τέτοια... εγώ βέβαια γελούσα τότε δεν ήξερα τι είναι η προπόνηση, δεν είχα κάνει ποτέ. Δυστυχώς όμως μένω σε νησί και έτσι εξ αρχής δεν υπήρχε περίπτωση για κάτι καλύτερο, αργότερα έκανα και δυο εγχειρήσεις στο γόνατο οπότε θα αρκεστώ στις αναμνύσεις:p

στα αθλήματα γενικά υπάρχουν οι τραυματισμοί... Ποτέ δεν ημουν αθλητικός τύπος (εχω να κανω γυμναστικη απο το πρώτο τετράμηνο :p ) αλλά όσο ήμουν στη θεσσαλονίκη έπαιζα χάντμπολ και μου άρεσε. Δεν ημουν και ο καλύτερος, αλλά πιστεύω πως ειχα υποτιμηθεί λογω της μη υπαρξης ενεργητικότητας... έτρεχα πανω κατω συνέχεια το γήπεδο, (το απαιτούσε και η θέση μου, πίβοτ) αλλά ώς συνήθως υπήρχε η κλίκα των παιχτρονιών, που έπαιζαν ατομιστί και δεν δινόταν ευκαιρίες σε εμας τους υπόλοιπους. Λόγω τ σώματος που ειχα, βοηθούσε στο χαντμπολ, και κάρφωνα τα γκολάκια μου σχεδών πάντα, αλλά ήταν λίγες οι φορές. Οι τραυματισμοί ομως ηταν αυτό που με σταμάτησε. Ειχα χτυπήσει τη μεση μου, και για ενα μηνα δεν μπορούσα να περπατήσω χωρίς πόνο, ενω για κανα τρίμηνο με πονούσε. Και η μέση ειναι σοβαρό πράμα. Παντα καναμε καλή προπόνηση όμως τελικά αναγκάστηκα να σταματήσω, τη μοναδική εξοσχολική δραστηριοτητα που ειχα... Ομως αν δεν ειχα υπολογιστη και ιντερνετ απο πιο μικρή ηλικία, τώρα θα ήμουν αρκετά αχρηστος... ειναι φορές που το έχω σκευτεί, οτι δεν ξερω να κανω τιποτα αριστα.. Βεβαια οταν καποιος εχει πρόβλημα με το pc, εμένα θα πάρει τηλέφωνο, καθως ακόμη δεν εχω βρει καποιον στην ηλικία μου που να εχει εξικοιωθεί οσο και εγώ.. ο druides φαίνεται πως τα παίρνει τα ψηφιακά τα γράμματα παντως ;-) Γενικά μου αρεσε η καλή ζωή, λιγο διάβασμα, βαθμοί κοντα στο 17 παντα, υπνος, καφεδάκι, και φυσικα αγγλικα. ναι, ειναι κατι που κανω και χρειάζεται. θα δωσω το Δεκέμβριο Proficiency και ευελπιστώ στην απόκτηση του... Ακόμη θελω να περάσω στ ΤΗΜΜΥ --ηλεκτρολόγος μηχανικός-- και αυτό στη θεσσαλονίκη. Ξέρω οτι θέλει διάβασμα, καθώς οι βασεις δεν ειναι χαμηλές.. Ισως ενα πρόβλημα μου ειναι οτι ξεκινάω να κανω πολλά ενδιαφέροντα πράματα, αλλά πάντα τα αφήνω ανολοκλήρωτα... Πιστεύω πως αν μπορούσα να επικεντροθώ στον τομέα που μ'αρέσει, γουστάρω, και ειμαι καλός δηλαδη ηλεκτρονικα/υπολογιστές κτλ θα μπορούσα να φτάσω ψηλά. Αλλά θέλει κοπο και όπως ειπε ο φιλος kostakiss, θελει τύχη, δηλαδή να παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, την κατάλληλη στιγμή...

αυτά απο μενα και Κωστα σου εύχομαι να φτάσεις οσο ψηλά το αξίζεις! θελω να σε δω να παίζεις με τους αράπηδες!!

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

στα αθλήματα γενικά υπάρχουν οι τραυματισμοί... Ποτέ δεν ημουν αθλητικός τύπος (εχω να κανω γυμναστικη απο το πρώτο τετράμηνο :p ) αλλά όσο ήμουν στη θεσσαλονίκη έπαιζα χάντμπολ και μου άρεσε. Δεν ημουν και ο καλύτερος, αλλά πιστεύω πως ειχα υποτιμηθεί λογω της μη υπαρξης ενεργητικότητας... έτρεχα πανω κατω συνέχεια το γήπεδο, (το απαιτούσε και η θέση μου, πίβοτ) αλλά ώς συνήθως υπήρχε η κλίκα των παιχτρονιών, που έπαιζαν ατομιστί και δεν δινόταν ευκαιρίες σε εμας τους υπόλοιπους. Λόγω τ σώματος που ειχα, βοηθούσε στο χαντμπολ, και κάρφωνα τα γκολάκια μου σχεδών πάντα, αλλά ήταν λίγες οι φορές. Οι τραυματισμοί ομως ηταν αυτό που με σταμάτησε. Ειχα χτυπήσει τη μεση μου, και για ενα μηνα δεν μπορούσα να περπατήσω χωρίς πόνο, ενω για κανα τρίμηνο με πονούσε. Και η μέση ειναι σοβαρό πράμα. Παντα καναμε καλή προπόνηση όμως τελικά αναγκάστηκα να σταματήσω, τη μοναδική εξοσχολική δραστηριοτητα που ειχα... Ομως αν δεν ειχα υπολογιστη και ιντερνετ απο πιο μικρή ηλικία, τώρα θα ήμουν αρκετά αχρηστος... ειναι φορές που το έχω σκευτεί, οτι δεν ξερω να κανω τιποτα αριστα.. Βεβαια οταν καποιος εχει πρόβλημα με το pc, εμένα θα πάρει τηλέφωνο, καθως ακόμη δεν εχω βρει καποιον στην ηλικία μου που να εχει εξικοιωθεί οσο και εγώ.. ο druides φαίνεται πως τα παίρνει τα ψηφιακά τα γράμματα παντως ;-) Γενικά μου αρεσε η καλή ζωή, λιγο διάβασμα, βαθμοί κοντα στο 17 παντα, υπνος, καφεδάκι, και φυσικα αγγλικα. ναι, ειναι κατι που κανω και χρειάζεται. θα δωσω το Δεκέμβριο Proficiency και ευελπιστώ στην απόκτηση του... Ακόμη θελω να περάσω στ ΤΗΜΜΥ --ηλεκτρολόγος μηχανικός-- και αυτό στη θεσσαλονίκη. Ξέρω οτι θέλει διάβασμα, καθώς οι βασεις δεν ειναι χαμηλές.. Ισως ενα πρόβλημα μου ειναι οτι ξεκινάω να κανω πολλά ενδιαφέροντα πράματα, αλλά πάντα τα αφήνω ανολοκλήρωτα... Πιστεύω πως αν μπορούσα να επικεντροθώ στον τομέα που μ'αρέσει, γουστάρω, και ειμαι καλός δηλαδη ηλεκτρονικα/υπολογιστές κτλ θα μπορούσα να φτάσω ψηλά. Αλλά θέλει κοπο και όπως ειπε ο φιλος kostakiss, θελει τύχη, δηλαδή να παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, την κατάλληλη στιγμή...

αυτά απο μενα και Κωστα σου εύχομαι να φτάσεις οσο ψηλά το αξίζεις! θελω να σε δω να παίζεις με τους αράπηδες!!

Ορέστη σα να διαβασα την αυτοβιογραφια μου μου φάνηκε!!

Λες επειδή είμαστε κι οι 2 Χαλκιδικιώτες?:p

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

pantws na kseretai uparxoun polla programmata pou ..mesw ths diadikasias twn erwthsewn k diaforwn sinenteyksewn ...sou fanerwnoun to talento pou kriveis mesa sou..θυμαμαι ειχαμε ακολουθησει ενα στην 3η λυκειου

δεν εχει παντα 100% επιτυχια ...αλλα προσεγγιζει..τα γουστα σου(π.χ. εγω σπουδαζω οικονομικα κ μου ειχαν βρει οτι εχω ταλεντο στη καλλιγραφεια+σε συνδιασμο με την κ@υλα μου για τα αυτοκινητα ..μουπαν οτι θα μπορυσα να γινω ενας φοβερος car-designer τυπου pininfarina...!)

IPHONE 4 The Ultimate

Ορέστη σα να διαβασα την αυτοβιογραφια μου μου φάνηκε!!

Λες επειδή είμαστε κι οι 2 Χαλκιδικιώτες?:p

moje da e i taka :)

εσενα σε πηγα απο την αρχή, δε ξερω αν μ θυμασαι απο τα παλια 40αρια Νοκια...

τεσπα, βλέπω οτι και συ εχεις ευρύ πεδίο γνώσεων... τελικά κατάφερες τίποτα? Με flashing πρέπει να ασχολιόσουν κάποτε??

Οσο για χαλκιδικη, ψήνεσε για ασύρματο δίκτυο? που μένεις τώρα? Βρες μου άτομο απο μουδανια :)

orestouba plz no :offtopic:

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας..

τελικα καταλαβαινω οτι ολα ειναι θεμα τυχης..:(

kostakiss όπως είπε κι ένας σοφός είναι πιο εύκολο να ασχολείσαι με δέκα πράγματα για ένα χρόνο παρά με ένα πράγμα για δέκα χρόνια.

Κι εσύ ήδη ασχολείσαι με το μπάσκετ για δέκα χρόνια. Κρίμα είναι να τα παρατήσεις.

Απλά επαναπροσδιόρισε τους στόχους και τα θέλω σου. Καλή συνέχεια εύχομαι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

υπαρχει και ενας αλλος παραγοντας που πρεπει να λαβουμε σοβαρα υποψιν

Το θεμα να εχεις ενα ταλεντο, να το ξερεις , να υπαρχει εκει μπροστα σου , να ξεχειλιζει αλλα κανενας να μη σε βοηθαει να το επεκτεινεις , να το δειξεις και να ασχοληθεις και με αυτο επαγγελματικα.

Εκει ειναι ο παραγοντας ατυχια πιστευω. ΝΑ το χεις και να μη μπορει να γινει κατι να το πας παραπερα...

Τι κανεις σε αυτη την περιπτωση?

:X

@zxr σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..και για αυτο του σοφου που ειπες..:)

@mplip^ οντως..αυτο ειναι σκετη ατυχια..αλλα νομιζω αν το ψαξεις λιγο ολο κ κατι θα βρεις..

(εμεις που δεν εχουμε βρει ομως το ταλεντο μας τι γινετε):what:

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Oresth thanks :)

1) kostakh.. Mhn to parathseis twra to basket gia mia mlkia! Den lei.. Paizeis 10 xronia. 8a arnh8eis oti kataferes 10 xronia pou paizeis mesa se mia stigmh? MH LYGISEIS!

2) mporei na mhn einai kalo na kaneis polla pragmata tautoxrona, alla mporei na se boh8hsei kapoies fores na anakalypseis to talento sou, kai na mhn perasei sthn afaneia epeidh pote den dokimases auto sto opoio eixes talento. (den einai sxoliasmos tou post tou zxr, einai epektash me aformh auto) :)

Παιδια τι προοπτικες επαγγελματικες εχει το μπασκετ σημερα στην Ελλλαδα?? αυτο το σκεφτηκατε..?? kostakiss αν θες να με ακουσεις ακουσε με....ασχολησου με πολλα πραγματα που σου αρεσουν κ στο τελος θα καταλαβεις , μεσω της συγκρισιμοτητας, τι ειναι αυτο που σου ταιριαζει περισσοτερο..
IPHONE 4 The Ultimate

Παιδια τι προοπτικες επαγγελματικες εχει το μπασκετ σημερα στην Ελλλαδα?? αυτο το σκεφτηκατε..?? kostakiss αν θες να με ακουσεις ακουσε με....ασχολησου με πολλα πραγματα που σου αρεσουν κ στο τελος θα καταλαβεις , μεσω της συγκρισιμοτητας, τι ειναι αυτο που σου ταιριαζει περισσοτερο..

Eμ...συμφωνώ! Καλύτερα πολλά πράγματα και κάποια στιγμή θα καταλάβεις πιο απόλα αυτά σε ενδιαφέρει πραγματικά..βέβαια είμαι 22 χρονών και ακόμα δεν ξέρω αν έχω βρει αυτό που θέλω και είμαι καλή....τι να πεις...τυχερά είναι αυτά ε

Y.Γ.: Τι ύψος έχεις και μιλάς για μπάσκετ σοβαρά; (δε σε θυμάμαι και πολύ ψηλό από μια φωτό, αλλά βέβαια είσαι μικρός ακόμα)

"In the morning u know u won't remember a thing.."

εγώ παντως ειμαι 1.83 και ο κοτσος με ριχνει καμια παλαμη :)

σωστό παντως οτι πρεπει να ασχολησαι με πολλα πραματα, για να βρεις αυτο που σου ταιριαζει!

Eμ...συμφωνώ! Καλύτερα πολλά πράγματα και κάποια στιγμή θα καταλάβεις πιο απόλα αυτά σε ενδιαφέρει πραγματικά..βέβαια είμαι 22 χρονών και ακόμα δεν ξέρω αν έχω βρει αυτό που θέλω και είμαι καλή....τι να πεις...τυχερά είναι αυτά ε

Y.Γ.: Τι ύψος έχεις και μιλάς για μπάσκετ σοβαρά; (δε σε θυμάμαι και πολύ ψηλό από μια φωτό, αλλά βέβαια είσαι μικρός ακόμα)

1.86 ειμαι and keep going ;)

αληθεια που με ειδες?????????????

Offtopic: kostakiss pshlwneis akoma re? Mprabo.. Egw giati stamathsa prowra? :(

μην παρεις καμια 5-6 ποντους το καλοκαιρι και ψαχνεσε..:p

εχεις ακομα φιλε...;)

βεβαια..μπορει να μεινεις κ οπως εισαι..μπορει να γινεις και 2,10 :)

Kostakiss , είναι ωραίο όπως είπες να ξέρεις ότι είσαι καλός σε κάτι και οι άλλοι να το αναγνωρίζουν. Πως βρίσκεις όμως σε τι είσαι καλός? Κατά την ταπεινή μου άποψη κατ'αρχας δοκιμάζεις, όπως αναφέρει o druides και άλλα παιδιά. Δοκίμασε διάφορα πράγματα , αλλά αν τυχόν δεις ότι δεν πας καλά από την αρχή μην απογοητευτείς. Κανείς δεν περιμένει να κάνεις κάτι καλά από την αρχή. Και στη πορεία βλέπεις... Καλό βέβαια το ταλέντο αλλα πιστεύω ότι τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη σκληρή δουλειά. Κάποιος που έχει ταλέντο σε κάτι αν δε το δουλέψει θα μείνει στην ουσία ένα "ακατέργαστο διαμάντι". Ενώ μπορεί κάποιος με λιγότερο ταλέντο και σκληρή δουλειά να είναι πολύ καλύτερος. Επίσης θα πρέπει αυτό με το οποίο θα ασχοληθείς να σου αρέσει, και όχι απλά να σου αρέσει , αλλά να το έχεις και λόξα, να μην μπορείς χωρίς αυτό.Μόνο τότε θα ασχοληθείς με αυτό και θα του αφιερώσεις το χρόνο που πρέπει για να γίνεις καλός χωρίς να το θεωρείς αγγαρεία. Εφόσον σου αρέσει το μπάσκετ συνέχισε να ασχολείσαι αλλα δοκίμασε και άλλα πράγματα και θα βρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Ελπίζω να βρεις αυτο που ψάχνεις!!!!( αν και μικρός είσαι ακόμα,έχεις χρόνο, οπότε ψάξου!!:) )
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!