sculper Δημοσιεύτηκε May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2006 Γεια σας, Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα: Έχω μια access που έχει πάνω από 600000 εγγραφές. Όταν την ανοίγω μου βγάζει ένα παράθυρο που το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επιλέξω κατηγορία προϊόντων (π.χ. αναλώσιμα υλικά, κτλ.). Μετά το μόνο κουμπί που μπορώ να πατήσω είναι εκτύπωση της κατηγορίας που έχω επιλέξει. Θέλω να με βοηθήσετε να ανοίξω το παράθυρο της βάσης δεδομένων (προβολή σχεδίασης – πίνακες – φόρμες ), για να την διαχειριστώ όπως θέλω. Αγόρασα ένα πρόγραμμα που βρίσκει κωδικούς access και το report που μου έβγαλε ήταν το παρακάτω: Detected Access 2000 database File password: no password is set Loading database... VBA Project password: [36QF] (no brackets) Με visual basic , δεν έχω ασχοληθεί καθόλου…..άρα αν χρειάζεται κάτι τέτοιο θα ήθελα να μου πείτε από που την κατεβάζω και τι κάνω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει pm ή ας απαντήσει εδώ. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω, αν τελικά καταφέρω να ανοίξω την βάση δεδομένων, πως μπορώ να περάσω τις εγγραφές σε .xls μιας και δεν νομίζω ότι το excel δέχεται τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων (600000 και εγγραφές). Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Αν χρειαστείς την Visual Basic με μεγάλη μου χαρά να την ανεβάσω σε κάποιον ftp server και να την πάρεις από κει. Όσον αφορά το πως θα περάσεις τις εγγραφές στο excel αυτό είναι εύκολο μιας και η Access έχει εντολή για Export. Όσον αφορά το πρώτο σου ερώτημα ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου βγάζει στην οθόνη όταν ανοίγεις το αρχείο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 δοκιμασες να ανοιξεις την βαση πατωντας το SHIFT ταυτοχρονα με το κλικ στο εικονιδιο της βασης; Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 mou to proteine kai kapoios allos filos auto alla dustuxos de egine tipota! (sxetika me to shift) den ksero an exei shmasia alla h bash exei katalhksh .mdb zxr: ti den katalabes? skepsou oti h access sou bgazei mono ena para8uro otan thn anoigeis kai ta mona pragmata pou mporeis na kaneis einai na epilekseis mia kathgoria proionton kai na ektuposeis tous kodikous ths! apo kei kai pera TIPOTA kai ego 8elo na ftiakso mia dikh mou lista me proionta apo diafores kathgories........ elpizo na egina pio katanohtos tora! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 h lush bre8hke....mou esteile enas filos programma pou energopoiouse to ''shift'' sthn bash dedomenon! bebaia ekana kai to allo.... ekana mia kenh bash dedomenon kai ekana import olon ton stoixeion apo thn allh! kalo kalokairi na exoume! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 καλησπέρα...υπάρχει κάτι για mde??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts