sonymobby Δημοσιεύτηκε May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 24, 2006 Εχω τα 5.1 ακουστικα της zalman και επειδη τα κανονικα ηχεια τα πεταξα, μονο αυτα εχω για τωρα. Εχω και xbox360 το οποιο θα συνδεσω τελικα με την tft οθονη μου. Ολα ειναι καλα μεχρι τωρα εχτως απο τον ηχο. Η logitech εχει αυτο: 5.1 Audio Game Console Adaptor. Αν το χρησιμοποιησω αυτο θα βγαινει ηχος απο τα ακουστικα; Εχουν τον δικο τους ενισχυτη; Φυσικα θα προτειμουσα να παρω τα Ζ-5500 αλλα πολλες ειναι οι αγορες για ενα χρονο... :p P.S: Sorry για το απορΙα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ο ανταπτορας που λες παιρνει τα 3 καρφια που βγαζουν εξακαναλο ηχο και τα μετατρεπει σε 2RCA δικαναλο. Που θα το βαλεις αυτο? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Οχι παιρνει τα RCA και τα κανει σε τρια καρφια. Στην υποδοχη για τα καρφια μπορεις να βαλεις οποιο surround system θελεις. Η ερωτηση μου ειναι αν βαλω τα surround headphones μου, με τρια καρφια, θα βγαλουν ηχο εστω και απο το rear και το front; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Οχι παιρνει τα RCA και τα κανει σε τρια καρφια. Στην υποδοχη για τα καρφια μπορεις να βαλεις οποιο surround system θελεις. Η ερωτηση μου ειναι αν βαλω τα surround headphones μου, με τρια καρφια, θα βγαλουν ηχο εστω και απο το rear και το front; Οπως και να χει δεν θα ειναι surround αν βαλεις τον ανταπτορα, γιατι είτε μπαινει RCA ειτε μπαίνουν 3 καρφια, η εξοδος που θα βγει θα ειναι 2 καναλια. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ναι φιλε μου το ξερω πως δεν θα ειναι. Η ερωτηση ειναι θα βγαινει ηχος γενικοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ναι φιλε μου το ξερω πως δεν θα ειναι. Η ερωτηση ειναι θα βγαινει ηχος γενικοτερα; Ναι, θα βγαινει κανονικα ο ηχος απο ολα τα ηχεια. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Thanks man! Νομιζα πως δεν θα εβγαινε. Για να βγαινει πρεπει να εχουν ενσωματωμενο ενισχυτη σωστα; Επειδη δοκιμασα να βαλω το rca σε ηχειο αλλα δεν εβγαινε ηχος επειδη ο ενισχυτης ηταν στο woofer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Θα άνοιγα νέο topic, αλλά μιας που βρήκα αυτό, θα εκφράσω εδώ την απορία μου. :) Σκοπεύω να αγοράσω τα Zalman ZM-RS6F... γενικά τα 5.1 ακουστικά, λένε από άποψη ποιότητας και αισθητικής του ήχου; Πετυχαίνουν καλό αποτέλεσμα στο να δίνουν την αίσθηση του πεντακάναλου ήχου; thanx! -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Την ψιλοδίνουν, καμία σχέση βέβαια με κανονικό dolby. Τα συγκεκριμένα είναι καλά, τα είχα για 2 χρόνια, το μόνο - είναι τα άσχημα μπάσα που βγάζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts