teos Δημοσιεύτηκε May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 24, 2006 Μηπως υπαρχει καποιο παλικαρι που να χρησιμοποιει το PAPAGO FOR PC? Εχω προβλημα με την γραμματοσειρα,ο χαρτης μου εμφανιζεται με κινεζοαραβικα!!! Εχω τα WIN XP PRO SP2. Το προγραμμα το εχω κ σε εναν δευτερο υπολογιστη με WIN XP PRO SP1 κ δεν εχω εκει προβλημα.Καποια γνωμη;Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teos Δημ. May 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Μηπως υπαρχει καποιο παλικαρι που να χρησιμοποιει το PAPAGO FOR PC? Εχω προβλημα με την γραμματοσειρα,ο χαρτης μου εμφανιζεται με κινεζοαραβικα!!! Εχω τα WIN XP PRO SP2. Το προγραμμα το εχω κ σε εναν δευτερο υπολογιστη με WIN XP PRO SP1 κ δεν εχω εκει προβλημα.Καποια γνωμη;Ευχαριστω Νά προσθέσω ακόμα οτι το πρόγραμμα ειναι κατεβασμένο απο την μαμά εταιρία "http://www.matlastech.com/Europe/download.htm" και οι χάρτες αγορασμένοι.Το παράξενο ειναι οτι οταν την πρώτη φορά το εγκατέστησα η Ελληνική γραμματοσειρά ηταν ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teos Δημ. August 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Κάπως ετσι δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts