NV_ORTON Δημοσιεύτηκε November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2003 Οσο είχα την 9 όλα πηγαιναν μια χαρά. παλιότερα είχα βάλει στο desktop την 9b και μου δημιουργούσε προβλήματα και έτσι απεφευγά να την βάλω στο laptop. Χτες αποφάσισα να παίξω (σαν παιδί και εγω) το HALO που θέλει να έχεις την 9b install. Το έκανα. Κάνω και ένα reboot και ανάβω τσιγάρο, έτοιμος για να παίξω! Με το που μπαίνει στα windows παει να τρέξει κάτι σε dos παράθυρο και μου χώνει 3 errors (cancel/ignore επιλογές). Φυσικά με το system restore που προσπάθησα να πάω "στο παρελθόν" δεν μπορεσε να δεχτεί καμια ημερομηνία που επέλεγα. Και η ερώτηση είναι: Τώρα τι κάνουμε? Και δεν θέλω να ακούσω για format γιατι η ιδέα και μόνο με εκνευρίζει! Αν έχετε καμία άλλη λύση ευχαρίστως Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 τι errors σου εβγαλε ; μπες σε safe mode και δοκιμασε κανα scandisk/defrag ή στο boot διαλεξε "τελευταιες ρυθμισεις που λειτουργησαν" Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. November 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Με το error που μου βγάζει με αφήνει μετά να συνεχίσω... Δεν είμαι σπίτι για να σου πω ακριβώς... NTVDU CPU (κατι τετοιο αν θυμάμε καλά) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Λοιπόν, το αρχείο που επισυνάπτω, εξαφανίζει τα directX 9 και ξαναβάζει τα 8 από το CD των Windows XP. Δοκίμασε κι αυτό το directX uninstaller http://www.cybertechhelp.com/html/downloads/download.php/id/6 αν έχεις windows 9x/me. ΠΑΝΤΑ τέτοιες αλλαγές γίνονται σε safe mode! Πρόσεξέ το αυτό. Αν έχεις norton utilities, το norton windoctor λογικά θα το λύσει το πρόβλημα. Μιχάλης :alien:directx-dx9uninstaller.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts