Hunter Δημοσιεύτηκε May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2006 την καλησπερα μου σε ολους με ενα κουλο προβλημα που εχω. προσπαθω να μετατρεψω μια βαση δεδομενων που ηταν σε SQLEXPRESS 2005 ( το νεο MSDE ) σε εναν SQL Server 2000 με κανενα αποτελεσμα. γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καποιο εργαλειο που μπορω να χρισημοποιησω για να κανω την δουλεια μου; ΥΓ η βαση ειναι γυρω στα 2GB, δεν παιζει η λυση access Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 την καλησπερα μου σε ολους με ενα κουλο προβλημα που εχω. προσπαθω να μετατρεψω μια βαση δεδομενων που ηταν σε SQLEXPRESS 2005 ( το νεο MSDE ) σε εναν SQL Server 2000 με κανενα αποτελεσμα. γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καποιο εργαλειο που μπορω να χρισημοποιησω για να κανω την δουλεια μου; ΥΓ η βαση ειναι γυρω στα 2GB, δεν παιζει η λυση access Σου κάνει κάτι από αυτά? http://www.sqlmanager.net/en/products/mssql Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 δυστηχως οχι :( το προβλημα μου ειναι οτι με τον Enterprise Manager του 2000 δεν με αφηνει να κανω connect στο SQL Express, μεγαλη πατατα της MS να μην δινει συμβατοτητα μεταξυ τα προιοντα της EDIT: νομιζω οτι βρηκα ακρη ;) http://www.teratrax.com/tdm/index.html Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts